Ga naar inhoud


deev

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door deev

  1. Aan Shark!
    Hoe heb je die oscam erop gezet? Ik heb al enige tijd deze gigablue quad ultra hd 4k in huis in de doos staan, omdat ik er niks mee kan. De verkoper heeft het toestel naar mij geretourneerd, omdat ik openatv erop heb gehad en nu met een gigablue image update had terug gestuurd. Er zit geen Ci+ op, dus mijn fransat ziet ie wel, maar werkt niet. En canal digitaal card lezer noch canal digitaal Ci+ module ziet ie nergens. Ik heb Open atv erop gehad, Openvix en Openpli, Teamblue, maar evenals met de originele image geen herkenning. Ook is het erg lastig mijn diseqc 1.2 motor aan te sturen. Hij stuurt hem regelmatig de verkeerde kant op! Heb usals geprobeerd en ook vaste settings met diseqc 1.2!
    Graag een update van Uw ervaringen.
    Met vr groet, Dirk Plantinga

  2. BVN staat weer op de fastscan lijst van CD, nu op nr 524 en hotbird 13E natuurlijk. Wel moet je zoals ik met een motor enkele kop, op astra 23,5 E inladen, als je het op 19,2 E doet haalt ie de satelliet gegevens door elkaar! 

  3. Voor alle Francofielen:

     

    Na enige pogingen is het gelukt met de oudere software RE4220HDSPVRv3-02-51.ird de rebox-4220-PVR geschikt te maken voor Fransat Sedea CI+1.3 (Viaccess) en Canal Digitaal in de card reader. Er is nog een CI+ slot over waar mogelijk Joyne op werkt. Het kan zijn dat nieuwere software ook werkt, daar ik de installatie procedure, op advies van de nl fabrikant, heb aangepast: na elke zenderlijst, de ontvanger uitzetten, hdmi eruit (want die voert ook vaak spanning) en na 20 seconden aanzetten et voila ca marche! De volgorde van installatie kan ook nog belangrijk zijn. Ik ben in ieder geval begonnen met Fransat op Eutelsat 5W. Je kunt dan kiezen of je actief of niet actief updates wil ontvangen. Gevolg is van actief, dat de Fransat lijst op 1-1000 wordt gezet. Voor mij handig daar ik nieuw ben met de franse lijsten. Hij blijft nog wel dominant met de security voor Fransat: als je een beveiligd cd station aanzet waar je cd kaart geschikt voor is, geeft ie een Fransat scherm dat het signaal gedecodeerd is, terwijl je kunt kijken. Je kunt door ok dit wegklikken, of je module van Fransat in de ontvanger te lossen. Dank voor alle hulp van de fabrikant: www.rebox.nl !

     

     

    Met vr groet,

    Dirk Plantinga

  4. Wie kent er led tv's met dvb-s2 tuner en een diseqc 1.2 voor het sturen van de motor op de schotel. In geen enkele specificatie van te koop staande led tv's met dvb-s2 is er iets over te vinden. Zelfs in de gebruiksaanwijzing van de mijn sat801 decoder van canal digitaal kun je er niks over vinden, terwijl er wel degelijk een werkend diseqc 1.2 op zit. Kennelijk is het hebben van een schotel met een enkele lnb en motor uit, en een 4 koppige lnb op rail in....!  Op de kleine (24") led tv die ik gekocht heb van Philips uit de 4031 serie, blijkt wel een verborgen diseqc 1.0 actief, want ik kan met een dubbele kop astra 1 en 3 te gelijk ontvangen. Waarom doen ze daar zo schimmig over? Of is dit alleen literatuur voorbehouden voor de installateur? Wie kent de juiste informatie bron? 

     

    Deev, 11 juni 2017

     

     

     

    • Like 1
  5. Dank je wel HeinB ga je firmware testen op de Arion Af 9300 PVR. Nu zit er ARI-1067-2044 op. Device version DVer1.2 Loader LdVer1.1. Vind de CD download handig, meeste kanalen op 28,2 19,2 en 13 Oost die ik gebruik zitten er op. Nog niet beland in het HD tijdperk haha.... Groet Deev Plantinga.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...