Ga naar inhoud


kooleracer

Lid
  • Items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kooleracer

  1. Mijn ET9000 werkt niet meer na de update van vanmiddag, alleen BVN, dacht dus softcam er opnieuw op en dan is het wel goed.

    Niets werkte dus update van gisteren op usb en die er in, werkt volgens display, maar geen beeld.

     

    Zou dit kunnen komen door de 3.0 versie, zag pas later dat die er ook was.

     

    Dacht haal de temp teeg, root mp , en ook de root\var mp, mooi dom dus nu blijft dat ding hangen en kan ik achter de dubbelepunt invullen 1 t/m 0 maar niets werkt hij komt niet verder met booten.

     

    Nu mijn ET500 maar even beneden neergezet.

     

    Wie weet of heeft de oplossing om mijn ET9000 weer aan het werk te krijgen?

     

    Ik zou deze vraag stellen op het PLI forum, daar is de kans groter dat je geholpen wordt. Je hebt ten slotte met de PLI software problemen, de makers zouden er wel raad mee weten denk ik.

  2. Nee, dan is iets mis met de hardware. Gewoon terugsturen/brengen naar de dealer met uit dezelfde uitleg. Krijg je een nieuwe of gaan ze hem repareren. Van die stroomstoring zou ik achterwege laten je weet het nooit bij garantie.

  3. Dat van dat de tuner traag met ophalen van het signaal kan ik ook beamen. Zelfs mijn oude Azbox Elite kon dat sneller. Maar naar een tijdje went het wel. Bij mij gaat het meer om de beeldkwaliteit die het levert en als ik tv kijkt moet het gewoon niet happeren of vastlopen. Hij is een beetje traag in het zappen, maar stabiel is hij wel. Verder zap ik niet veel, aangezien er weinig te zien is op de Nederlandse kanalen. Ik kijk alleen EredvisieLive Sport 1 HD en nederland 1.2.3HD, daarom heb ik er weinig last van.

  4. Wat ben ik blij dat ik destijds voor de ET9000 ben gegaan ipv van de vu duo. Hbbtv zeer handig hoef je niet weer een aflevering te downloaden, als je wat heb gemist. Kijk regelmatig Pauw en Witteman of VI terug via uitzendgemist. Het enige waar ik nu nog op wacht is livestream van Politiek24, zou leuk zijn als dat ook een keer zou werken.

  5. een AVI is een container, dus er kan van alles in zetten. Ik weet welke image gebruikt. Maar als je Pli gebruikt, kan je beter op dat forum de info van avi file posten en dan kunnen zij achterhalen of het aan de software of de hardware ligt.

     

    Groeten, Koole

  6. http://openpli.org/forums/topic/22724-et9000-crash-bij-mediaplayer/ meldt het zelfde probleem als jouw, probeer in dat topic je crashlog toe te voegen, zodat kunnen zien wat exact het probleem is. Er vandaag overigens wel een fix uitgebracht, maar ik weet niet of dat jouw probleem ook oplost. Er van uitgaan dat je PLI image gebruikt, zou je in de toekomst beter daar problemen kunnen posten want, op sat4all kan niemand je echt helpen met specieke groene schermen etc.

     

    Groeten, Kooleracer

  7. Reken maar dat het een bewust een-tweetje is tussen de Nederlandse importeur en OpenPli.

    Ofwel, het zal opzettelijk zo gemaakt zijn. Zo 'open' is het dus allemaal niet.

     

    Mvg,

     

    Michel

     

    Is niet erg netjes om iemand ergens van te beschuldigen, als je niet eens bewijs hebt. Vind het een beetje te voorbarig om het PLi team te beschuldigen. En waarom zou de duitse importeur een licentie kopen voor uitzendinggemist? Zou je betalen voor BBC Iplayer terwijl je er geen gebruik van kunt maken in Nederland? Licenties, moet je gewoon afnemen en ervoor betalen (wat de nederlandse importeur dus gewoon netjes doet). Om PLi te vragen om softwarematig een licentie te gaan omzeilen is niet legaal en denk dat PLi dat zelf ook niet gaat doen.

     

    Dus in de toekomst, koop je Xtrend gewoon in Nederland.

  8. Heb net bootloader en nieuwe openPLi erop gezet en het funktioneerde direkt.

    Bij MKV heb ik nu wel ondertiteling en kan ik inderdaad DTS geluid aktiveren, super.

    Moest wel CCcam er opnieuw opzetten, heb nog even 2.2.1 gedaan

    Ik heb nog een oude SECA2 kaart (zwart/rood/wit) en weet niet of 2.3.0 hier goed mee werkt.

     

    Goed, om te horen dat het gelukt is.

  9. Jawel, dat kan de Et9K inmiddels wel. Jij zit duidelijk nog op de oude PLi versie, waardoor je niet de nieuwste drivers hebt. Je moet eerst je bootloader update ( zelfde manier hoe je een image flashed: boatloader van 30-09-2011).

     

    En als je wilt dat alles meteen out-of-the-box werkt, zou ik gaan voor ViX image.

     

    1. boatloader update (als dat goed is gegaan dan zie ET9x00 staan ipv van ET9000 op het display)

    2. reboot box

    3. Flash image ViX 2.3 / PLi 2.1

  10. Ik gebruik nu de ViX 2.3 image. Daar zit een door ViX goed ontwikkelt mediaplayer in. De ViX image is ook gebruik vriendelijker. Daar heb ik geen enkele last van DTS en MKV en sub taferelen, als werkt gewoon. Jij hebt ook geen DVD plugin nodig om een MKV te streamen en ook geen VLC. Gewoon een share maken tussen PC en ET9K, dat is het makkelijkste.

  11. Toen ik nog een AZbox Eilte in het bezit had, en toen de eerste enigma2 sofware uit kwam. Dacht ik dat het wel vlot zou gaan. Maar ik zie dingen in de nieuwe changelog staan die toen ook niet werkte. Is er nog steeds een geluid bug als van kanaal wisselt? Loopt de box nog steeds zomaar vast (bouten forever )? Sommige TP geen onvangst of artifatcts? recording en timeshift nog steeds niet 100 procent werkend? Als deze dingen nog steeds in versie 1.6 zitten. Zou ik overwegen een andere doos te kopen.

     

    advies, ex-AZbox gebruiker.

  12. Nogmaals: 90% van de "ontevredenheid" over de ET wordt (bij mij) veroorzaakt door de goedkoop aanvoelende (en zijnde)

    afstandsbediening. Ik durf te beweren dat als ze een fatsoenlijke AB mee zouden leveren er een veel grotere tevredenheid

    onder de gebruiker(s) zou zijn. Ik moet nog steeds kijken naar de AB om bepaalde functie's te selecteren, want je zit

    zomaar een rij knopjes te hoog of te laag. En daar wordt niemand vrolijk van.

     

    En ja, ik ben een Dreambox fan. Een hele fanatieke zelfs. Niks mis mee dacht ik zo.

     

    vGnp

     

    Dus dan is de et9k een goede box vergeleken met de 8000 aangezien de DM alleen 10 procent beter is als de et9k. Is die 10 procent 500euro extra waard in jouw ogen?

  13. Soms moet je Michel een beetje negeren, die is alles wat niet dreambox is aan het afzeiken. Dat batterijtje gaat niet leeg, dat type batterij wordt ook gebruikt in andere producten en als de et9000 kapot zou gaan zou het batterijtje wel het laatste zijn waaraan het aan zou kunnen liggen.

     

    Je kan dus met gerust hart een et9000/ct9100 kopen, ik heb hem zelf ook is een top product voor de prijs wat je ervoor betaalt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...