Ga naar inhoud


FuManchu

Lid
  • Items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door FuManchu

  1. Ik denk dat er toch meer aan de hand is. Bij mij zijn Penthouse Gold en Vivid wel open, maar Vixen, Penthouse Quickies en Hustler daarentegen niet. En dit is reeds zo sinds de start van deze thread. Is op een Vu+ Ultimo met CCcam (ja sorry hé). Zelfde resultaat als ik softcam uitschakel en mijn TVV-kaart (basic+) in mijn oude Diablo cam stop. Rechten staan als volgt: 0000 MANAGMENT : 2021-08-12 006c TV VLAANDEREN : 2021-08-06.

  2. Eerst een touwtje erin en daarmee de coaxkabel erdoor trekken. Hoe krijg je dat touwtje er in. Neem een 10mm muurplug met kraag. Maak er een touwtje aan vast van voldoende lengte. Zet de stofzuiger aan de andere zijde op de tyleenbuis en zuig het vliegertouwtje door de leiding, zie de afbeeldingen.

     

    Dat noem ik nu eens een gouden tip. Ga ik zeker (proberen) te onthouden.

  3. Er is al heel veel "uitgelegd". Het is te zeggen er zijn al verschillende tegenstrijdige meningen verkondigd over van alles en nog wat en dat alleen op basis van een obscuur bericht van CD. Er zijn er altijd veel met de waarheid in pacht (waarbij ik niemand persoonlijk viseer) en die bovendien blijkbaar helderziend zijn.

     

    Ik kan best geloven dat het via een payserver mogelijk moet zijn om dit alles mogelijk te maken, maar mij maak je niet wijs dat die dat in de praktijk ook gaan tollereren zonder dat je meerdere accounts bij hen moet nemen.

     

    If it sounds to good to be true ...it probably is, zoals ze zeggen.

  4. Ik vind het vreemd dat payservers hier als een oplossing worden gezien.

     

    Ik stel me voor dat als je voor 5 of 6 (of nog meer) gelijktijdige opnames/te decoderen posten (of 5 of 6 tuners) contact maakt met ze, dat ze je snel zullen buiten gooien. Ik geloof nooit dat ze zo een hoog 'verbruik' gaan toestaan. Of hetzij tegen verschillende accounts bij hen met overeenkomstige (enorme) kosten. Temeer zo als CD/TVV een pakket zou worden die moeilijk te sharen is.

     

    Nu ik heb geen persoonlijke ervaring met deze gasten dus het is enkel mijn 'gezond verstand' die me tot deze conclusie leidt en ik kan er dus ook volledig naast zitten.

  5. Origineel bericht van: RaveMaus
    Vind het zelf altijd leuk om van iemand een bepaalde oplossing te lezen, dus bij deze...

    Het is VideoReDo geworden.
    Even de film rechtstreeks op de harddrive van de VU+ inladen, automatisch de commercial skips laten opzoeken. Eventueel hier en ginder nog wat corrigeren en klaar. De aangepaste film weer terug op de harddrive van de VU+ en net of er is niets gebeurd, maar toch geen reclame meer.

    Weer eens bedankt (en ik weer wat wijzer geworden :D)


    Werkt VideoReDo TVSuite H.264 ook goed voor de HD opnames van de VU+ ?

    Ik vind TS Doctor persoonlijk namelijk iets minder gemakkelijk in gebruik (dan de niet-HD versie van VideoReDo die ik voor andere bastanden gebruik).

    En voor ik er geld aan uitgeef zou het natuurlijk leuk zijn om te weten of het wel kan doen wat ik wil.
  6. Eigenlijk is gans deze media heisa hier rond gewoon hete lucht.

     

    We hebben wel degelijk een nationale regering (naast de verschillende regionale natuurlijk). Welliswaar is het een regering van lopende zaken, maar toch is het een regering. Voordeel is dat ze geen nieuwe idiote ideetjes kan lanceren, iets wat uiteindelijk toch de taak van het parlement is. En in noodgevallen kan ze gewoon optreden, waarschijnlijk met de steun van het parlement.

     

    Dat de verkiezingen ongrondwettelijk waren en het parlement dus in feite ongrondwettelijk is verkozen lijkt mij veel belangrijker. Maar daar kraait geen haan meer naar.

     

  7. Origineel bericht van: Paullo
    Waar las jij de verkeerde informatie waarin wordt beweerd dat de voorwaarden van TVVlaanderen wettelijk volledig in orde zijn.

    Ik heb ze in alle geval in dit topic nog niet gelezen.

    Er wordt gewoonweg aangegeven dat jou stelling aangaande de algemene voorwaarden niet zo evident lijkt.

    Ik zou trouwens eerder voorzichtig zijn met het posten van beweringen als zouden de algemene voorwaarden op dit punt niet wettelijk zijn.

    Het is natuurlijk steeds eenvoudig om dit door anderen te laten inroepen ipv zelf de kastanjes uit het vuur te halen.

    Maar als je daaromtrent zo zeker bent, stel ik voor dat iemand die zijn abonnement wil opzeggen omwille van het verdwijnen van E-Entertainment contact met jou opneemt en door jouw voor alle juridische gevolgen verbonden aan zijn opzegging wordt gegarandeerd, m.a.w. als TVVlaanderen het tot een procedure laat komen, neem je alle kosten (opzeggingsvergoeding, gerechtskosten enz ..... )voor je rekening. In jouw stelling is daar niet het minste risico aan verbonden want de algemene voorwaarden zijn volgens jouw toch niet geldig.

    Greets


    Volledig met eens.
  8. Origineel bericht van: vGnp
    Ik zag vanmiddag de reportage bij het VRT journaal. Het heeft helemaal niets te maken met "belspelletjes"
    Naar mijn bescheiden mening alleen te omschrijven als pure oplichterij.

    vGnp


    Dat klopt. Mochten ze eerlijk zijn dan was daar niets tegen. Het is enkel her feit dat ze de kijkers en bellers bedriegen en oplichten dat het probleem is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...