Ga naar inhoud


Bossie

Lid
  • Items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bossie

  1. Hoi,

     

    Ik heb de laatste weken slecht ontvangst op mijn vu duo, anders ontvangers op de schotel hebben wel goed ontvangst (ook als een onvanger op de kabels van de duo aansluit heb ik goed beeld).

     

    Nu heb ik gelezen hier dat de condensators waarschijnlijk aanvervanging toe zijn.

     

    Nu zoek ik iemand in de buurt van Eindhoven die dat wil doen voor mij. Liefst in de buurt anders kan ik een paar dagen geen tv kijken (bij verzenden) en dan wordt het vrouwtje niet blij.

     

    Ik heb mijn probleem nog beter omschreven in het VU topic.

     

     

     

  2. Ik verwacht dat ik  hetzelfde probleem heb.

     

    Mijn ontvanger ontvangen sommige zenders wel goed en andere helemaal niet of heel slecht (b.v. rtl 4 komt goed binnen (geen al te hoge DB, maar het beeld is goed) maar veronica geen beeld of soms even beeld en dan weer blokjes of geen ontvangst).

     

    Mijn andere sat ontvanger ontvangt rond 15 db de zenders dus aan de afstelling zal het niet liggen neem ik aan. Ook heb Ik  even een Philips CD ontvanger aande kabel van de VU duo gehangen en hier is de ontvangst wel goed op, ook de signaalzoeker komt veel hoger dan bij de VU duo. 

     

    Nu lees ik ook dat een beginner hem niet kan vervangen dus ik ga er zelf niet aanbeginnen, iemand een tip wie dat in de buurt van eindhoven kan doen? Want ik zou hem graag laten repareren, want hij moet nog een paar maandjes mee, daarna stap ik over op glasvezel. 

  3. Haast zeker is al een keer vaker zo geweest. toen heb ik hem zelf gesoldeerd, maar ik ben niet zo'n ster in solderen (hij heeft wel 8-9 maanden het goed gedaan), dus wilde ik graag dat iemand anders de tweede bekend onderdelen deskundig vervangt. 

  4. oke dus voor 7.50 euro heb ik het hele pakket op eredivisie live na, is het overwegen waard! Andere opties dan schotel heb je hier in het buitengebied niet, en de kids wil toch tv kunnen kijken .

     

    In ieder geval bedankt voor je snelle reactie!!

     

    Alleen ik heb nog geen antwoord op mijn eerste vraag. Ik heb wel gekeken op het overname formulier van CD maar daar staat niet op dat ik hem als 2e kaart kan registeren. Kan dit wel?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...