Ga naar inhoud


jiskefet

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jiskefet

  1. Maar dat is in dit geval het probleem niet , net UPC aan de lijn gehaf mijn Abbo stond op standaard ipv royaal , dus vandaar dat BBC niet in HD te zien was .Ik zie inderdaad ook wel het verschil soms tijdens een uitzending , tav HD kwaliteit dat wisseld nog wel eens , dat vind ik dan wel raarrrrrr.

  2. Zit naar de tenneis finale op Wimbeldon te kijken , op BBC 1HD is het beeld absoluut geen HD  , volgend mij SD kwaliteit , op de Belg ziet het er in HD erg mooi uit .

    Waar ligt dit nu aan dat BBC er niet als HD uit ziet , UPC of de BBC ?

  3. Vrijdag mn nieuwe Panasonic VT60 opgehaald

    Zaterdag mijn abbo afgesloten bij UPC , wordt deze week geinstalleerd en aangesloten , benieuwd hoe het er uit gaat zien en hoe het internet werkt .

  4. Dank voor de reactie,s , ook verschillende meningen , dat is dan wel weer jammer ... :D

     

    Ik heb weinig keuze als ik over wil stappen bij CD blijven of naar UPC gaan , aangezien ik ook sneller internet wil lijkt het op OPC uit te komen .

    Heb ondertussen wel in mn omgeving rond gevraagd en er zijn er maar erg weinig die nu nog steeds klachten over die Horizon box hebben , schijnt een stuk verbeterd te zijn .

     

    Bij CD heb je veel meer kanalen maar heel veel daarvan heb ik nog nooit gezien en ook niet nodig dus , alhoewel de films op net 3 van Albanie wel erg mooi en onderhoudend zijn .... :P

     

    Tav de beeld kwaliteit , ben bij een vriend wezen kijken , die heeft nog zo,n mooie Pioneer Kuro plasma scherm , en daar zag het beeld er gewoon goed uit ik kon er niets slechts aan zien .

     

    Denk dat ik na de zomer de stap maar naar UPC ga maken , mocht het niet bevallen ben ik na een jaar weer weg

  5. >Vreemd dat je het dak op moet om de schotel weg te halen omdat er een wetgeving is (komt) die zegt dat je een valbeveiliging moet gebruiken ,schotel is er toch >al.

     

    Dat is hun instelling , ze willen eigenlijk weer van die schotel op het dak af omdat hier door het dak zou gaan lekken ....

    Ze gaan er vanuit dat ik geen kosten wil maken om een valbeveiliging te huren of aan te schaffen maar ik heb op mn werk toegang tot div valbeveiligingnen , was dus van plan om die te gaan gebruiken , iets wat ik ze nog niet heb vertelt :P

  6. Een paar jaar geleden ,met toestemming van de VVE , op het platte dak van ons flatgebouw (5 woonlagen) een schotel geplaatst .

     

    Nu wil men dat de schotel van het dak wordt gehaald omdat er regelgeving in 2015 zou komen die zegt dat het betreden van een platdak nog alleen mag met een valbeveiliging . Men wil hier in niet in investeren , kan ik me ook wel voorstellen .Waar het mij omgaat , weet iemand of het inderdaad klopt dat er zo,n wetgeving is of aankomt ?

     

    Thx

  7. Hallo,



    Als ik via EPG een programma opneem dan blijft HS9000 hem proberen te
    decoderen na dat de opname is voltooid maar stoppen doet ie niet , ik
    kan dus niets terug kijken .Er wordt dus blijkbaar niet gedecodeerd .



    Iemand een idee wat er aan de hand is en wat er aan te doen ?



    Bedankt alvast

  8. Heb de ontvanger aan een andere schotel met LNB,s gehangen en nu wel ontvangst op alle kanalen .

     

    Contact gehad met de gene die de schotel met een scoop heeft uitgericht , deze vertelde me dat hij ondertussen vaker problemen met de Visiosat met 3 lnb,s op de arm heeft gehad.

    Door dat CD sommige kanalen op een smallere bandbreedte heeft gezet zijn deze problemen ontstaan en moet de arm waar de Lnb,s op staan dmv een kabel iets omhoog worden getrokken om zo de arm zou nu iets te laag staan ....?

     

     

     

    Zou dit inderdaad kunnen of is dit een kul verhaal ?

  9. Ik heb Homecast 9000 met het FamilieHD pakket bij CD uitgebreid met Sport1 op mn Visiosat voor Astra 1,2 en 3 .

     

    Sinds een paar weken heb ik geen sport1 en travel chanel meer , wellicht nog andere kanalen maar dit valt mij niet op omdat ik er niet of zelden naar kijk

     

    Ik heb zoals in een ander bericht aangegeven dat mijn coax kabels erg slecht was ,dacht dat dit wellicht de oorzaak was van het niet ontvangen van Sport1 maar de kabel is vervangen door Hirschmann kabel , signaal is wel een stuk beter maar nog steeds geen Sport1 te ontvangen. De schotel is ook opnieuw uitgericht .

     

    Heb CD ook gebeld en volgens hun stond daar alles goed .....?

     

    Heb de CanaalDigitaal CI module gekocht met de nieuwste firmware daarna CD HD fastscan gedaan maar nog steeds geen Sport 1 en Travel Chanel

     

    Iemand een idee waarom dit is en wat er aan te doen ?

  10. Hi,

     

    Ik heb deze ontvanger nu zo,n 3 jaar en hij bevalt prima , in het begin wat software probleempjes maar nu met de laatste SF update werkt alles prima .Hij is ook CD gecertificeerd je kan dus ook fast scan uitvoeren .Het automatisch decoderen na een opgenomen programma werkt prima .

    Zelf ik heb ik er een HDD in zitten maar ik neem aan dat dit voor de werking van het apparaat niets uitmaakt .

    Een vriend van mij heeft de zelfde en is er ook prima te spreken over .

     

    Het enige min punt voor mij is het menu dat had beter gekund .

     

    Hier nog een link naar een test van de ontvanger .http://www.Bron: Totaal TV/tests/113/ met daar onder ook minder goede ervaringen van bezitters

     

    Gr Willem

  11. Mijn huidige coax kabel , Edison 120db class A coax kabel is na 4 jaar aan de buitenkant al aardig slecht aan het worden (verweerd en scheurtjes) .

     

    Welk merk/type is aante raden , de lengte is zo,n 45m en ligt op een plat dak, dus vaak erg vochtig .

     

    Willem

  12.  

    Kan plotseling niet meer via EPG of handmatige invoer de recorder in mn ontvanger bedienen , instellen gaat wel maar lijkt wel of het niet wordt opgeslagen , er wordt dus nies opgenomen .

     

    Heb geen instellingen veranderd viel mij van de week ineens op .

     

    Als ik de opname knop indruk dan wordt er wel opgenomen , iemand een idee ,wat te doen of wat dit kan zijn ?

     

    Thx Willem

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...