Ga naar inhoud


Satwuppie

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Satwuppie

  1. Heb ondertussen deze module in mijn bezit, maar......in de Homecast magic pro gaat geen enkele zender open. In het menu is de module + kaart wel te zien. Met de aston 1.07 en de module met wereldbol geen enkel probleem.

    In de Coolstream neo2 gaan historychannel, de beide eurosport HD zenders en travelchannel niet open.

    Zappen gaat wel als een speer. Opnemen en naar een andere zender kijken is er niet meer bij, tenzij op de dezelfde frequentie/transponder <_<. Ben benieuwd of er nog meer zijn met deze problemen.

  2. Ben hier even aan het klussen geweest, maar helaas valt de aston module niet te downgraden.

    Heb versie 2.18 en 2.23 geprobeerd. Hopelijk volgen er niet meer zenders, die met deze module uiteindelijk niet meer te decoderen zijn.

    Misschien dat er in de toekomst nog een update uitkomt voor deze verder perfecte module. We wachten af.

  3. Heb hier hetzelfde probleem. Met de aston module i.c.m. de homecast magic pro geen beeld op Travel channel, maar met de originele canaldigitaal module met wereldbol wel beeld! Blijkbaar is de codering weer wat verder opgevoerd, dat zelfs de aston module die altijd vlekkeloos werkte, het nu ook moeilijk krijgt.

  4. Heb 2 week geleden een upgrade gedaan van mijn abonnement. Na een paar dagen was er nog niets gebeurt, hierna nogmaals geprobeerd met een andere browser om het pakket te veranderen, maar helaas tot op heden is er niets veranderd. Over het algemeen was de upgrade via internet direct voor elkaar. Denk dat er een storing zit in hun systeem. Wacht wel af, heb geen zin om hun te bellen. Trouwens wel 2 maal een bevestiging gehad :confused:.

  5. Hier in oost-Groningen, omgeving Scheemda, nog prima ontvangst op de Rebox 9000. Signaalsterkte is echter wel met 10% teruggelopen, dit alles met de Multytenne. Gisteravond tijdens de regen wel uitval van Planeta HD, die ik altijd uitstekend ontvang, ook over het algemeen met slechtere weersomstandigheden. De BBC One HD tests gaven geen uitval, op dit moment zijn ze ook goed te ontvangen.(Regen en storm)

  6. Heb deze firmware nu een week in gebruik, afsluiten naar standby/ deep sleep geen problemen. Geen 'pixel' probleem meer, misschien door het verbeteren van de HDMI ruis? Heb geen idee, maar sinds de vorige versie is dit goed. Ook het bevriezen van het beeld, heb ik nog niet waargenomen.... Jammer, dat het updaten nog niet goed gaat, anders was dit voor mij een van de beste versies tot nu toe. Terug gaan naar versie 1.08.75 is geen optie, met deze versie gaat het film1 pakket heel moeilijk open en loopt menig opname in de soep. Tot zover even mijn bevindingen, hopelijk komt er nog een versie wat het updaten verhelpt. Wordt vervolgd......

  7. Hoi Jurgen,

     

    Heb gereageerd op de vraag van Audioniek en daarin staat dat het afsluiten 'regelmatig' niet goed gaat met FW v. 1.09.61.

    Nu heb ik deze software (beta)versie sinds 3 dagen op de rebox staan, dus kan ik er ook nog niet zoveel van zeggen, maar tot nu toe geen problemen.

    Mijn eerste indruk is wel positief, tot op heden geen problemen met pixels en/of 'kleurvlekken'. Ook in de vorige versie was dit goed(53).

    Meestal na het installeren van nieuw firmware was dit probleem binnen 24 uur alweer aanwezig.

    Heb vandaag nog mail gehad vanuit Haarlem met de mededeling, dat er van de week nog een definitieve firmware versie uitkomt waarin het updaten zonder problemen moet verlopen.

  8. Hoi Audioniek en Ceesv,

    Er zijn geen problemen met het uitschakelen naar standby of deep sleep, dit gaat vlekkeloos. Wat betreft het tweede probleem, dit is nog steeds aanwezig, maar dit zat ook in de vorige versie en is dus nog niet gerepareerd.

    Heb hier de beeldresolutie van automatisch op 1080i gezet en dan werkt het weer.

    En Ceesv je hebt helemaal gelijk, alleen ik was eindelijk blij dat ik van de module af was die altijd zo traag was.....

    Maar wie weet wat de mannen en/of vrouwen in Haarlem nog voor ons in petto hebben.....

  9. Heb sinds gisteravond de rebox draaiende op de beta versie. Opvallend aan deze versie is, dat de eerste zap ronde geen enkele keer de service fout laat zien en het zappen lijkt wat sneller te gaan. Verder geen schokkende veranderingen.

    Teletekst levert nog steeds een knipperd balkje onderaan en het update-probleem......is nog steeds aanwezig :(!

    Hopelijk wordt hier nog aangesleuteld, anders zie ik het somber in voor de rebox en zal er toch een module voor gekocht moeten worden.

    Met als gevolg dat de opname gecodeerd wordt opgenomen en na een paar dagen niet meer is te bekijken.

    Misschien dat er met een firmware update achteraf gedecodeerd kan worden, zoals o.a. bij de homecast.

    De tijd zal het leren...... :confused:

  10. Hoi Jürgen, denk zelf ook dat het een combinatie is van hardware/software, alleen t/m versie 97 was dit probleem niet aanwezig, dus heb ik het idee dat dit toch softwarematig te verhelpen moet zijn. Ook werd dit probleem op een duits forum(octagon hardware/software) meerdere malen gemeld, maar hoogstwaarschijnlijk komt dit probleem alleen voor met de eerste generatie ontvangers frown. Gebruik alleen een triple sat en verder heb ik niets aan de ontvanger hangen, bijv. netwerk etc.

  11. Ben tot nu toe ook erg tevreden over deze ontvanger. Het apparaat is stabiel, beeldkwaliteit is uitmuntend! Er zijn hier daar nog wat verbeterpuntjes, afstandsbediening is nog wat traag, net als het zappen, maar dat gaat helemaal goed komen. Nieuw software staat in de bouwsteigers en moet ergens in november uitkomen. NB: De ontvanger hier nu twee week staan en nog geen vastloper gehad smile.

  12. Hier het zelfde probleem, blokjes en enorm krakende modulatie en dat zowel op history HD als op eurosport HD. Na ongev. 5 min is het bijna normaal en is het beeld en geluid weer te pruimen. Gebruik alleen het canaldigitaal kaartje in de interne kaartlezer. Dit alles ook getest op de rebox 8000, de homecast 9000 en de homecast magic pro en op deze drie ontvangers geen enkele probleem. De beide ontvangers van homecast waren beide voorzien van de originele cam met wereldbol van canaldigitaal. De rebox 9000 was zowel voorzien van firmware v97, als van de nieuwste versie en met beide versies het probleem.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...