Ga naar inhoud


dickydick

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dickydick

  1. Hoi,

    dank voor je reactie!

     

    Als je CD wilt aanspreken, moet je van goede huize komen! Heb ze vanmorgen gebeld: na ene kwartier proberne is het me niet gelukt ze duidleijk te maken dat ze hujn Fastscan lijst moeten aanpassen. krijg alleen maar verhalen over resetten van decoder, CI-interface, software opneiuw installeren en zovoort. Ze zijn helemaal gestoord daar en kunnen niet luisteren: mijn vraag of ze die Fatscanlijst kunnen aanpassen begrijpen ze niet eens.

     

    Maar ondertussen even wat met Polaredit gespeeld en dat werkt.

    Eerst de transponder met zender zoeken afgezocht op de zenders met de nieuwe frequenties (dat moest wel want met alleen een positiewijziging in de lijst werkte de audio weer niet) , backup gemaakt van de zenderlijst van de Rebox, met polaredit de positie aangepast en vervolgens weer teruggezet.

     

    Van CD moet je niets verwachten, pfffff

  2. Hoi,

     

    Hebben jullie nog beeld op posite 209 en 210 van de HD fastscanlijst? Astra heeft de frequenties aangepast van 11656 naar 11627, maar CanalDigitaal zit te slapen en past zijn fastcan lijst niet aan.

    Heb een bind scan egdana en dat zit TVE er wel bij op de goede frequenties, maar ja, ik vind de volgorde van de HD lijst wel handig. ben er aan gewend.

     

    Iemand een tip hoe ik de frequentie van de zender met Poplaredit of zo kan aanpassen en toch de volgorde behouden?

     

    Groetjes...

  3. Hallo iedereen,

     

    Ik kan uit eigen ervaring bevestigen dat Rebox voor de 8000 bij mij een apparaat heeft uitgeleverd met bootloader 1.54, nadat mijn vorige apparaat (onder garantie) werd vervangen. Dat was in april 2011. Weliswaar met een vreemde firmware versie (weet niet meer welke, dacht 1.08.79 of zoiets) waarmee de CD-kaart niet werkte. Ben toen naar 1.08.75 gegaan en draai daar nog steeds naar volle tevredenheid mee.

     

    Gr.

    Dickydick

  4. Origineel bericht van: Jürgen
    Origineel bericht van: catw
    Op welke zenders komt dat voor?

    Nou sinds kort eigenlijk op alle CD HD zenders.


    Ik ook sinds zaterdag: 's avonds rond de klok van 10 en vanmorgen bij het opstarten van de box op Ned1: heen en weer zappen hielp niet, maar na ongeveer 1 min. toch weer beeld. Tot dit weekend nog nooit problemen gehad, ook niet met vorige versies: Verdenk zelf ook meer CD dan de Rebox kaartlezer of zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...