Ga naar inhoud


NF5

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NF5

  1. Tonskidutch,

    Heb best wel jullie adviezen, naar mijn  mogelijkheden opgevolgd. Ik heb ongeveer 4 x alles opnieuw geïnstalleerd, steeds eerst een krachtige verwijdering met IObit Unistaller gedaan, heb bij DCC ook als administrator aangeklikt, heb de oude versie Dcc erin gezet, kon alleen nergens een wachtwoord in  PLi plaatsen. AVG werkt goed voor mij, maar ik ben niet handig genoeg met die firewall. Wilde volgend weekend er iemand bijhalen, maar dat is niet meer nodig.

  2. Heren wie het weet mag het zeggen, maar alles werkt weer. Laatste Pli4 erin gezet en de laatste dcc1.5. Probleem oplosser ( van Microsoft) het netwerk laten checken en evt. fouten verwijderen. AVG de firewall bekeken, maar dat werd mij te technisch, dus overal oké op gedrukt en voilá (streepje boven de a staat verkeerd). Allen heel hartelijk dank voor de inputs.

    Gr. Ton

  3. bellejt, bedankt voor de oude dcc-E2, helaas het heeft niet geholpen ook niet in samenwerking met een erg oude image Pli 4( 2014). Begrijp er niets van, een paar maanden geleden werkte alles prima.

  4. Heren, heel hartelijk dank voor de input. Ga vanavond weer aan de slag.

    Jürgen, ik weet alleen niet waar ik een wachtwoord in de box zou moeten zetten. Het volledige menu doorgespit, maar nergens een wachtwoord ( root en dreambox van dcc-E2) instelling gevonden.

    bellejt, ik heb inderdaad versie 1.50. Versie 1.41 al deleted en kan het nergens meer downloaden. Ik had trouwens versie 1.43, maar ook deleted. Misschien in een pm?  Bij voorbaat dank.

    Tonskidutch, in de dcc-E2 map staat geen .ini , alleen in kladblok de configuratie-instelligen.

     

     

  5. Hallo, na enige maanden wil ik alles weer opnieuw installeren (Open PLi4). Heb last van vriezers. DCC-E2 werkte altijd perfect, echter nu niet meer. Boxen (Solo2 en Uno) zitten zichtbaar in mijn netwerk. DCC geeft wel een groene verbinding, maar zegt onder Netzwerk  "Telnet Connected, FTP Connected, echter ook Enigma2 not detected( Functionality limited)" Ga ik naar FTP dan krijg ik een blanco lijst aan de linkerkant. Onderaan staat "FTP component not ready". Oude DCC-E2 verwijdert en en nieuwe gedownload en geïnstalleerd, echter alles hetzelfde.

    Gr. Ton

     

  6. Uno met OpenPli2. Werkt goed maar wil graag naar Pli4. Eerst auto backup verwijdert via applicaties en rode knop, daarna restart. Usb stick erin met Pli4 (eerst 3x geformateerd), maar er komt steeds het oude Pli2 met alles erop en eraan te voorschijn. 2e Usb stick erin en hetzelfde. Er zit geen harde schijf in. Graag hulp.

  7. Hallo Tonskidutch,

     

    Het "opnamepad" geeft weer -hdd/media- en het lukt mij niet om dat hier te veranderen. ( links, rechts, rode knop, gele knop, enz)

     

    Via DCC -> FTP, dan zie ik directory Media, wanneer ik dat open, dan geeft dat 2 directory's nl. Net en Usb. ( in Usb directory/ Movie geplaatst).

    Via DCC-> FTP zie ik ook een DIR met een handje en dat geeft aan "hdd->media". Het lukt mij niet om dit te veranderen in usb->media.

    DCC is Deambox Control Center-> device manager ken ik niet.

     

    Via menu/ informatie zie je harde schijf (flash disk 16 G-1MB vrij) Dit laatste begrijp ik ook niet.

    Wanneer ik wil opnemen krijg ik "Geen hdd of niet geïnitieerd""

  8. Waarom moet je nu een 1 Tb hebben als het ook met een 32 Gb USB stick gaat?

    Ik heb een aantal weken geleden een 32 Gb stick gekocht voor 11 euro en dat werkt prima.

     

    Plaats de usb-stick, start je box en formateer de stick, maak dan via DCC of een ander FTP programma een directory /movie en een directory /timeshift aan op de stick.

    Via het menu moet je even de opname locatie aanpassen, normaal staat deze op /media/hdd en dat moet dan /media/usb/movie worden.

    Dan locatie voor timeshift, die staat normaal op /hdd/timeshift verander deze in /media/usb/timeshift

     

    Grts.

     

    Hallo, ook ik heb een 16GB stickje in de aanbieding aangeschaft. Probeer het bovestaande uit te voeren, Het gaat hier om een Vu+ Uno met Open Pli 2.3. Via DCC heb ik een directory "movie"aangemaakt in FTP/media/Usb. Zover alles goed.( Stick is in de Uno geïnitieerd)

    Mijn probleem; Locatie . Het lukt mij niet via menu of via DCC/FTP de locatie te wijzigen van "hdd->media"naar "usb->media".

     

    Gr. NF5

×
×
  • Nieuwe aanmaken...