Ga naar inhoud


phantmbox

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door phantmbox

  1. Tumtum,

     

    Die redenatie gaat niet op. Want in dit geval wordt door CD eigenlijk met opzet iets gedaan waardoor dingen niet meer werken zoals zij eerst wel deden. Dit dan zonder dat daar een grond voor is in de algemene voorwaarden en sterker hetgeen in strijd is met wet en regelgeving tav consumentenrecht. Daarnaast heeft nooit ergens gestaan in een contract dat het kaartje slechts voor 1 tv geld. Verders kan je op een 2-de kaart niet hetzelfde aanbod krigen als de 1-ste etc. Zie voor etc verder in dit topic. Het is even lezen maar maakt wel het eea duidelijk.

     

    Weet niet of het al eerder is gezegt??? maar uh ... NEE CD bind je niet op 1TV vast ! Je mag zoveel tv's aan je ontvanger hangen als je maar wilt met splitters...

    Hun beredeneren dat je natuurlijk meer tv mag aansluiten zolang het kaartje maar op 1 ontvanger gebruikt wordt.

     

    Ik heb thuis ook 2 tv's op 1 ontvanger. Via mijn android switch ik van channel als ik op de andere tv kijk!

     

    Vanwaar heb ik nu weer een waarschuwing gekregen??? hmm vaag hoor....

  2. Als er een andere softcam gemaakt word is de limiet van 4 nog steeds van kracht. Mocht je een VPN netwerk gaan creëren dan heb je gebruikers nodig die willen ruilen. Je kunt wel een server Rusland neer zetten en iedereen daarop laten aansluiten maar als die verbinding vol loopt dan heb je iedereen zonder beeld zitten ik neem aan dat in Rusland de infrastructuur niet echt het je van het is op snelheden (correct me als het niet zo is)

     

    Je zult moeten gaan kijken of je de limiet op kan heffen in de smartkaart. Ik kom weer terug op een eerdere posting die ik gedaan heb. Als je een smartkaart koopt zit hier een preview periode van 15 dagen op bij activatie is er nog geen limiet van 4 van kracht. Als de smartkaart op een abonnement gezet word dan pas word er informatie naar de kaart gestuurd met de soort van het abonnement en limieten .

     

    De instructie die een geregistreerde kaart krijgt is weer anders dan een kaart die in de preview periode hangt deze heeft geen limieten het is dus de kunst om de geregistreerde kaart de instructie te geven als een preview kaart en dit is waar we mee aan het experimenteren zijn maar het wil ons nog niet lukken.

     

    Gegroet

    Avalon

     

    Het land is nog niet bekend, rusland is een optie.. Misschien dat er meerdere servers komen. Wat ik wel weet is dat de maker veel contact heeft met hosters in het buitenland waar hij werk voor doet als beheerder. In ruil krijgt hij o.a. gratis server ruimte en unlimited access.

     

    De VPN is ervoor om klanten veilig te stellen. Het is een soort van CSP maar dan iets anders. Gebruikers dienen ook mee te werken aan de stabiliteit. Wat ik weet is dat de server elke connectie in de gaten houd wie welke sid kan leveren en wat daarvan de pingtijd is. De snelste gebruikt ie en de rest voor backup.

     

    Er zijn momenteel zo'n 20 TVV die 1 sid afstaan, 40 CD's en een paar andere kaarten voor test.

  3. Ben blij dat ik toch gelijk gekregen heb met zeikers die alleen anderen beoordelen maar zelf nog nooit met een oplossing zijn gekomen. Nieuwe softcam blijft mooi underground zoals begin van gbox. Ik weet 100% zeker dat WIJ i.i.g. binnen nu en week alle zenders terug hebben en geen last van uitval door te kort aan sids/ecms.

     

    Suc6 met afzeiken van andere gebruikers hier op forum. En NEE men hoeft mij ook niet meer te vragen voor een test lijntje per PM. Laten alle leden die mij om info vragen per PM maar gaan klagen bij leden uit dit topic!

     

    Softcam zal van zelf uitlekken al hoop ik dat dat nog maanden mag duren.

     

    mzzl

     

    p.s. denk dat ik ook maar willekeurig mensen hier ga afzeiken... is blijkbaar normaal hier op sat4all.... beetje jammer dat moderators deze leden niet gelijk weren.

    suc6 met CCcam en Oscam ... ik ga over naar C***C

  4. Maar goed, zal er verder niets over zeggen want blijbaar worden nieuwe oplossingen toch niet gewaardeerd hier. Wat ik wel weet is dat er al meer dan 100 leden zich hebben aangemeld voor een test binnenkort om te kijken of het stabiel genoeg kan draaien. Gezien er hier weer zoals altijd lekker negatief gedaan word, mag dit topic wat mij betreft wel worden gesloten.

    • Like 1
  5. Als ik het zo lees is het complete flauwekul inderdaad. Om te beginnen zal men toch kaarten moeten hebben om te kunnen sharen en dat kost geld laat staan server infrastructuur en VPN aanbieders dus zo gratis zal het niet zijn. Servers in verre oorden werkt ook niet want dan kom je met de tijden in de knoop en dat kun je niet oplossen

     

    wat een gezemel Codx. De dienst word gratis, de vpn is er alleen om te voorkomen dat users kunnen worden getraced mocht er onverhoop toch wat mis gaan. Dat men een kaart moet hebben is normaal he! hoe kun je anders 1 sid afstaan om vervolgens van een andere kaart 1 terug te krijgen. Dit is de opzet van het systeem 1 voor 1.

     

    Het systeem is ook niet voor leechers. Volgens mij had ik dat al eens eerder genoemd. Krijg het idee van jou dat je alles voor nop wil en andere wil laten betalen voor jou plezier. Zo werkt het niet.

     

    Het systeem is voor mensen die zich inzetten om beeld te blijven behouden en daar ook wat voor over hebben. Wat trouwens een flauwekul dat het niet zou werken.. Als het niet werkt, dan neemt men maar een andere provider met sneller internet en een lagere ping. De eerste test server zelf zal min 1 GB lijn krijgen wat genoeg is voor honderden users.

  6. Even een berichtje over een softcam dat momenteel in de maak is. Omdat het underground is mag ik nog niet te veel zeggen maar enkele dingen zijn:

     

    - ondersteuning voor cccam, gbox,newcamd, newcs, oscam

    - sids sharing (1 sid word standaard vrijgegeven voor reshare binnen/buiten, dit is een must anders werkt ie niet auto upload en alleen via vpntunnel, ook binnenhuis sharen is mogelijk), geen directe client verbinding mogelijk, maar sidsshare via rusland of ander land

    - gratis sids ontvangen

    - werkt met de meest gebruikte kaarten en cardreaders

    - verplichte vpn connectie voor anonimiteit (alleen bij vooraf bekend gemaakte vpn leveranciers)

     

    om niet te veel over sharing te praten want dat mag hier niet, maar het is het idee dat je in het verleden had met boxen die naar china connecte alleen dan iets anders. hiermee is het wel einde payservers en iedereen heeft beeld! FREE4ALL

     

    Pin me niet vast op de exacte juistheid, maker wil het nog even een beetje spannend houden wat het nu exact kan. Maar dat er iets aan gaat komen is wel duidelijk en voor alle experts onder ons ... al zou de kaart nog maar 1 of 2 ecms tegelijk kunnen krijgen, zal het toch veilloos gaan werken ...

     

    Dit word door in duitsland ontwikkeld door mensen die zich ook bezig houden met oscam.

    • Like 1
  7. Wordt eigenlijk meer moe van het, ik weet iets maar mag niet zeggen wat, wat hier door diverse naar voren komt. Ik begrijp best dat sommige met iets moeten wachten of niet kunnen plaatsen, maar zeg het dan ook niet hier ;).

     

    Het berichtje over nieuwe softcam wekt ook bij mij vragen op, wat kan het, kan hiermee de actie van m7 group ongedaan worden?

     

    Zal een berichtje plaatsen bij andere forum topic,

    • Like 1
  8. Ik denk dat juist de linuxbakkies het minste last hebben van de maatregelen.

    Deze blijken al jarenlang behoorlijk bestendig tegen alle veranderingen in vergelijking met "normale bakkies".

     

    Met de nieuwe aankomende softcam, gaan we nog leuke dingen beleven. Althans dat word door de maker gezegd.

    Eerst maar eens toestemming van de moderator om wat info te plaatsen.

  9. Niet alleen voor hun, maar ook voor ons als Sat kijker.

     

    Dit doet mij een beetje denken aan iemand die in een boom op een tak zit en die tak zelf aan het doorzagen is.

     

    Ik ben daar heen easy in . Als mijn provider dit soort akties wil doorvoeren, prima toch ... Zolang er nog een upc, ziggo, telfort tv is (oplossingen genoeg) maak ik mij niet druk.

    Tuurlijk zou het erg jammer zijn, maar goed ... de CD kanalen zijn niet zo bijzonder en kun je grotendeels ook bij andere providers krijgen.

    OP de satbox altijd nog SKY DE/UK/IT en dat vind ik prima, TVV kijk ik niet veel, dus voor mij weinig verlies.

     

    Een expert is iemand die alle fouten al eens heeft gemaakt. Dus een tak aan de verkeerde kant doorzagen kan ook iets positiefs opleveren .. he! dat je het de volgende keer niet weer doet! hahaha

     

    Hoor maar weinig over de nieuwe softcam die eraan staat te komen... hmmm of mag daar nog niets over worden vermeld?

  10. Momenteel 107 gebruikers die dit topic lezen en niemand die reageert dat zij hun abo bij tvv / cd hebben opgezegd. Lachertje toch .... Er is niemand die ondanks deze acties iets doet. Leuk zo'n blaaskaken topic... Ik heb mijn abo naar beneden geschroefd en duidelijk gemaakt bij cd dat als ik over 30 dagen na heden niet meer kan kijken en of opnemen op de boxen overstap naar ziggo. Laten ze hun AV maar eens waarmaken als we voor de rechter staan als ik niet meer betaal tot einde contract. Neem alleen nog maar een sat boxje in de kamer voor extra zenders per cs.

     

    Zijn er nog meer mensen hier die deze aktie kunnen claimen, want als TVV en CD 25.000+ klanten kwijt raakt het wel einde verhaal is voor hun. Durf wel te wedden dat er maar weinig leden van TVV / CD zijn die echt iets ondernemen. De grote CS jongens spannen zich ten minste wel in om hun klanten tevreden te houden.

     

    Geef liever een paar centen uit om de 500S om te ruilen voor een 500C dan geld te steken in CD voor extra kaarten.

  11. Ik bedoel dat er dan veel Vlamingen ofwel naar Telenet (kabel) ofwel naar Belgacom(iptv) gaan.

     

    Als er nu iemand een big media server opzet met TIG boxen erop en gewoon alle kanalen gaat streamen hahahaha internetTV ! Vanuit Rusland ofzo ... dus geen cardsharing meer maar direct tv in HD. Met een mediaplayer tv kijken hahaha.

  12. Vraag me nu na 178 pagina's aan berichten af, hoeveel leden van tvv en cd hun abo hebben opgezegd of hebben aangepast. Is er iemand die kennis heeft van daadwerkelijke stats ?? Volgens mij zijn er maar bar weinig die daadwerkelijk iets hebben gedaan behalve brievie sturen. Vraag het me wel af. De meeste schreeuwen alleen maar doen niets... Als je wat wilt bereiken dan moet ook daadkrachtig te werk gaan.

  13. Heel spannend allemaal maar ik betaal netjes voor mn kaart van CD om te zien wat ik van Nederland wil zien en de rest is meegenomen zolang het kan. Die gene die het hards schreeuwen dat ze geen beeld meer hebben en je suf bellen en mailen met een start tekst van `KEP GEEN BEELD!!!!!!` zijn meestal de kaartloze leechers ;). Ja tuurlijk is carsharing leuk .. althans toen het nog hobby was .. Was het maar weer een hobby, een gratis hobby!

     

    Zou me niets verbazen als alle payservers straks het 3 voudige per maand vragen om alle kosten van extra kaarten te kunnen betalen. Gelijk hebben ze! Alleen voor niets gaat de zon nog op! IK betaal zat voor mijn CD kaart en wil hem niet op zwart omdat een leecher zonodig beeld moet hebben. Pech is pech, jammer is jammer ... .

  14. Misschien word het wel weer tijd om met kaartjes te gaan werken... Maar ja ...... vind maar eens een kaart voor seca3 nagra CD ... zover bekend bestaan deze nog niet. Kan me wel voorstellen waarom CD TVV dit doen... ze willen alles proberen om CardSharing de das om te doen. Doe goede oude tijd met goldcards hahaha.

     

    Misschien dat er een WWSS komt! (world wide sid share). Een anoniem systeem waar iedereen sids kan delen. MSN voor CS haha.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...