Ga naar inhoud


Sinbad

Lid
  • Items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Sinbad

  1. @gerard76:

    Net over de grens van Syrië zijn er 10x zoveel vluchtelingen als die nu naar Europa zijn gekomen en die zitten in Jordanië en Libanon, landen die veel armer zijn dan Nederland of Duitsland, het zijn die rijke golfstaten die niks willen opnemen maar voor mij onbekende reden worden ze niet onder druk gezet.in hun geval is er geen sprake van moslimbroerderschap en ze moeten zich diep schamen.voor de mensen die zich zorgen maken over deze stromingen is te hopen dat deze vluchtelingen terug gaan naar eigen land als de oorlog voorbij is zoals bijna alle Bosniërs hebben gedaan.

    gr

  2. vreemd dat veel mensen hier de oorzaak van het probleem niet willen of kunnen zien, het Westen is de veroorzaker van dit probleem,ze gaan vrolijk door met het bewapenen van de oppositie in Syrië waardoor geen einde aan de oorlog in zicht is en dan klagen dat mensen alle die ellende ontvluchten?
    Er was weinig aan de hand in Libië,Syrië en Yemen maar nee daar zaten of zitten nog tyranen aan de macht volgens America en haar brave hondjes in West Europa en moeten weg.in Saudi Arabia zijn mensenrechten niet veel beter maar dat wordt niet veel van gezegd omdat er olie vandaan komt en is vriend van het Westen maar als een persoon in Noord Korea opgehangen wordt is dat het nieuws van de dag..Het westen maakt al jaren een zootje van het middenoosten en een stroom van vluchtelingen is gewoon het resultaat daarvan...Wie heeft toen al-qaida en nu IS bewapend en getraind? dat zijn America en het westen en dat is een feit...tenslotte wil ik jullie mijn excuus aanbieden als mijn verhaal hierboven niet goed onderbouwed is volgens het nederlandse grammatica boek,Nederlands is mijn 3e taal.

     

    gr

  3. Ik heb de gigablue 1.5 jaar en streaming ging altijd goed.

    Het probleem is dat de nieuwe images het nieuwste gstreamer hebben en dat werkt niet goed met gigablue is mij verteld, heb de box nu met iets oudere openvix geflasht en het probleem is weg, streaming gaat ook goed.

    gr

  4. hoi,

    Als ik zap tussen streams bv. tsmedia en gewone tv verdwijnt het geluid

    bij alle streams en komt terug als ik de box reboot,heb de box opnieuw geflasht

    maar het probleem komt steeds terug,waar zou het aan liggen?ik heb

    gigablue hd quad met openatv 5.1,alvast bedankt.

    gr

  5. Dat gebruik ik ook al een tijdje,voor downloads pak ik Gorillavid of Vodlocker als de links er zijn,maat let op als je de zelfde link voor twee films downloadt dan laat ie alleen de laatste film zien,for films pak ik movies4k en series Vidic maar er zijn veel dus kijk welke je leuk vindt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...