Ga naar inhoud


muraglie17italie

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door muraglie17italie

  1. zover ik weet is er voor de 4000 geen fw, misschien is er voor de 5000 wel een tap voor het decoderen maar dan moet je googlen en wellicht op een duits forum zoeken naar taps voor de 5000 pvr.

     

    Ciao Alfred,

     

    Zoals ik net hierboven bij Albert heb geschreven, heb ik Silverline geinstalleerd. Ik ben nog even aan het uitzoeken hoe precies de instellingen moeten staan. Thankx iig voor je antwoord. Heb het overigens op de Duitse site niet kunnen vinden onder de TAP's. Mocht je nog wat weten.......

     

    Gr. Peter

  2. Heb geen idee of er voor jouw beide Topfield-types dergelijke software bestaat. Hoewel misschien wat omslachtig, werkt de kopieermethode ook ( uiteraard binnen 3 dagen ). Direct na het starten v/h afspelen v/d gecodeerde opname de opnametoets indrukken en de kopie zal gedecodeerd zijn.

    Wellicht is dit de enige methode en bedoelde je dit niet, maar het werkt wel !

     

    Gr. Albert

     

    Ciao Albert,

     

    Thankx voor je antwoord. Dit deed ik al, maar is erg omslachtig. Heb nu een "TAP" gevonden ( Silverline ) en ben dit aan het uitproberen. Werkt nog niet naar behoren, maar dat zijn instellingen.

  3. Beste Topfield gebruikers,

     

    Ik zit met het volgende. Als ik een programma of film heb opgenomen, kan ik hem na 3 dagen niet meer kijken. Nu heb ik gehoord dat er bepaalde software is die dit probleem oplost zodat ik het programma ook na bijvoorbeeld 1 maand nog kan bekijken. Wie kan mij helpen? Ik een Topfield TF5000PVR Masterpiece en een TF4010PVR PLUS.

     

    Alvast vriendelijk dank.

     

    Peter

  4. Ciao Henk,

     

    Als eerst de beste wensen voor 2011 !!!! De nacht een beetje goed doorgekomen? Ik heb gedaan wat je hebt gezegd, en het is gelukt. Ik heb 2 programma's tegelijkertijd opgenomen en ben tijdens deze opnames gaan zappen. Daarna heb ik de programma's bekeken en ze liepen niet meer vast. Thanks !!!

     

    Groetjes,

     

    Peter

  5. Ciao,

     

    Ik ben nieuw op dit forum. Nu heb ik een probleem met mijn Topfield TF5000PVR Masterpiece. Ik ben zelf niet zo technisch op dit gebied. Als ik een programma opneem, en ik ga zappen tijdens het opnemen, dan loopt hij vast. Zowel als ik twee programma's tegelijk opneem, als wanneer ik maar 1 programma opneem. Er komt dan in beeld: geen of gecodeerde uitzending. Ik heb 2 coaxkabels in de topfield zitten, dus geen doorlus. Wat heb ik verkeerd gedaan??? Ik hoop dat iemand mij kan helpen!!

     

    Groet,

     

    Peter

×
×
  • Nieuwe aanmaken...