Ga naar inhoud


Raiserxd

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Raiserxd

  1. Hallo allen,

     

    Ik heb een geformateerde conceptronic Grab'n'Go eSata HDD aangeschaft voor mijn dm500hd. Maar als ik heb aansluit op de Dreambox kan ik hem nergens vinden en als ik wil opnemen dan zegt hij : geen HDD gevonden. Maar ik heb gelezen dat meer mensen daar last van hebben. Daar wordt tegen gezegd dat ze hem op de computer moeten aansluiten. Toen heb ik dat gedaan en toen kreeg ik het bericht dat de apparaatstuurprogramma geïnstalleerd wordt en is geïnstalleerd. Maar toen ik hem wou openen was hij helemaal niet zichtbaar ik kon hem nergens vinden. Ik ben naar een satelliet winkel geweest maar die zij dat ik hem moest formateren met mijn computer maar als de computer hem niet ziet hoe moet ik hem dan formateren. Hopelijk kan iemand mij verder helpen.

     

    Bij voorbaat hartelijk dank,

  2. Ik heb dit programmatje ook gedownload maar ik heb een dm500hd. Maar werkt dit programma ook voor de HD uitvoeringen. Want ik heb het geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar. weet iemand wat ik verkeerd doe of dat dit programma niet samen gaat met de Hd uitvoering?

  3. Ik heb net een internetsnelheid test gedaan en daar kwam een snelheid van 4,43Mbps uit en jullie hebben het over 15mbps. Waar ligt het aan dat de verbinding van mij zo slecht is en wat kan ik daar tegen doen? En als ik overal TV wil kijken zit ik dan nog wel steeds op mijn eigen netwerk of maakt de dreambox dan zelf een netwerk?

  4. Hallo allemaal,

     

    Ik ben nog niet echt handig met receivers etc.

    Dus de vraag : is er een programma om OVERAL met je laptop contact te maken met je dreambox en zo overal met je laptop TV te kijken. ik ken het dat je je IP adres in je weburl invoert en dat je dan Dreambox webcontrol krijgt maar dan moet ik op mijn netwerk zijn maar ik wil dus overal TV kunnen kijken met de dreambox. Kan dat?

     

    Vriendelijke groeten,

×
×
  • Nieuwe aanmaken...