Ga naar inhoud


rrnico2011

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rrnico2011

  1. Ik heb een LG 42LM620S.  Na lang getalm en veel gepruts eindelijk de S-tuner aangesloten en een aantal satellieten ingelezen (motorbesturing).

    Werkt goed nu.  Beeld is zeer goed, vooral de HD zenders.

    Je moet wel geduld hebben en vooral werken met de 4 beschikbare favoriet kanalen anders is het geheel onoverzichtelijk.

    Voordeel: besparen van extra HD receiver.

    Nadeel: niet beschikken over de functionaliteiten van afzonderlijke receiver zoals bv. tools om kanalen te soreteren enz...

    Conclusie: het is te doen.

  2. Als de software van de LG 42LM615S TV dezelfde is als die van mijn 42LM620S dank kunnen er problemen zijn. Ik heb wel een motorbesturing en slaag er niet in meer dan 1 satelliet in te scannen. De klantendienst van LG heeft mij geantwoord dat het probleem aan hun technische dienst werd voorgelegd. Eventueel eens een e-mail sturen naar LG en het probleem uitleggen. Zal helpen om vlugger een update van de software te bekomen.

  3. Pieter, even later komen er dan de modellen 2013. Als je content bent van een bepaald merk dan blijf je dit meestal trouw. Ik kijk altijd naar prijs/kwaliteit en durf dan wel van merk veranderen.

    Waar ik momenteel bij de LG niet tevreden over ben:

    - heeft een ingebouwde satelliet decoder (HD), maar die stuurt mijn motor niet (of niet correct) aan. LG beloofde een update van de software van de TV;

    - de scart van de TV is enkel een in-scart (hoewel op de TV staat in/out (!). Zo kan ik bv. de audio niet doorgeven aan mijn goede oude stereo installatie (heeft enkel RCA tulppluggen inputs. Natuurlijk kan je de audio van de aangesloten apparaten (DVD-player, decoder,...) die RCA hebben, wel doorgeven.

    Dus de aansluitingen van de TV zijn ook belangrijk.

    Voor de rest een mooi beeld. Momenteel gebruik ik mijn Humax 5400Z. Het plaatje op de TV is ook heel goed (maar uiteraard geen HD).

  4. Wat de herz betreft zou ik me niet al te veel zorgen maken. Ik heb sedert enkele dagen een LG42LM620S en die heeft 400 herz vernieuwingsfrekwentie en dat is voldoende om sportbeelden vloeiend weer te geven. Wat betreft de grootte van het scherm: ik zit ook ongeveer 2,5 m van het toestel en 42 inch is ok. Misschien een tip om ook eens naar LG te kijken, want prijzen vallen momenteel heel goed mee en die hebben passieve 3D.

  5. Heb mijn 42LM620S sedert enkele dagen. Ziet er goed uit en veel mogelijkheden. Streamen via PC is heel handig. Maar ... wat de sat tuner van de tv betreft (de software) is een andere zaak. De schotel wordt aangestuurd door een Motec motor. Gisteren was ik erin geslaagd 2 satellieten (19 en 13 oost) toe te voegen. Een derde satelliet (28 oost) kon niet meer (motor bewoog niet meer en na enige tijd wachten keert de schotel automatisch terug naar een vorige positie). Indien iemand mij hierbij kan helpen, van harte!

  6. Voor mij geen actieve 3D! Heb eens een test gedaan in een winkel door naar een Samsung te kijken en ik was er uren nadien nog misselijk van. Heb ik niet bij kijken met passieve 3D. Ik begrijp gewoon niet hoe fabrikanten aan die actieve shutter techniek blijven vasthouden. Indien Samsung zou overgaan naar passieve 3D zou ik nooit twijfelen om dergelijke tv aan te schaffen. Nu zal het een LG worden denk ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...