Ga naar inhoud


zatnieuws

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zatnieuws

  1. uitzending gemist is inderdaad alleen voor de publieke omroepen, dus NED1 2 en 3

     

    wat jij vandaag noemt zijn de 'recent toegevoegd' zo te zien ;) dus dat zal wel vandaag zijn ja

     

    je kan door middel van zoeken wel verder terug

     

    werkt hier ook op de 8000, top!

  2. Hallo m-z

     

    De plugin die guardian daar post is de webmedia plugin die al heel lang bestaat, zit in z'on beetje alle bestaande images en kan je gewoon via de feeds downloaden bij gemini, pli, vix etc

    En net zoals voor de UG plugin heb je voor de meeste media altijs een hdd of usb stick nodig. Het is dus meer downloaden dan streamen ;)

     

  3. Als het op de sigma werkt werkt het ook op de broadcom, het is alleen een url parsende plugin

     

    En aangezien de azbox gasten gewoon enigma2 gejat hebben lijkt me dit een mooie gelegenheid iets terug te geven aan de community die alle plugins voor enigma2 heeft gemaakt

     

  4. Op het dreambox forum en op i have a dreambox staat een flyer van dream multimedia waarin staat dat de 8000 dit jaar niet meer gemaakt wordt.

     

    Dat zou misschien kunnen beteken dat er een opvolger komt en dat de 'oude 8000' dus tweede hands een stuk goedkoper gaat worden.

     

    Misschien iets om mee te nemen in je overweging

  5. Ik zie het hier ook, en dat is maar goed ook want die client(dreambox) waar ik het op zie moet mijn kaartje (zit in de lokale pc) updaten.

     

    Als ik F: naam ww 1 0 0 er van maak is het ook weer weg

    En verander ik dit weer in F: naam ww 1 0 1 dan is het weer terug

     

    Ik kan dit ook met oscam doen dmv de au= parameter,

     

    wat ik hiermee wil zeggen is dua pas op dat als je niet lan shared(wat natuurlijk NIET mag) zet dan in ieder geval die au/emm rechten uit.

     

    Ongeacht welke server/softcam/ding je gebruikt

  6. Citaat:
    de kwaliteit van deze tunermodules bepalen de uitgaande kwaliteit van het signaal via hdmi naar je tv die er weer een mooi beeld van maakt .Een slechtere kwaliteit tuner geeft dus ook een slechter beeld en betere kwaliteit dus een beter beeld.


    Ik wou eigenlijk niet meer reageren maar dit gaat me echt even te ver.

    Als je geen idee hebt waar je het over hebt post het dan svp niet hier, dit slaat echt helemaal nergens op.

    Tuners doen niets meer als een gemoduleers signaal converteren naar een digitale bitstream (lees, nullen en enen). En dat heeft helemaal niets met beeld kwaliteit of wat dan ook te maken.
  7. Beetje offtopic allemaal, maar als je het echt wilt weten.

     

    In de specs van de fabriekant/importeur staat dat ie wel degelijk < 5W in standby doet, dit wordt als waarheid aangenomen. Meestal komen dit soort dingen aan het rollen als bv een concurent het aanhankelijk maakt bij de instanties en die gaan dit dan onderzoeken. Blijkt het dan niet te kloppen komen hier sancties (lees, geldboetes) op.

    In dit geval is het heel simpel, het is 100% misleiding aangezien het complete standby circuit ontbreekt in de onvanger en een sanctie zeer voor de hand ligt (stroomverbruik komt nooit onder de 15W bij mijn metingen).

     

    Ik zal het aan de "douane meneer" voorleggen of ze er wat mee willen doen of dat ze wachten tot iemand officieel klaagt hierover.

     

    Verder ben ik er even klaar mee nu, ik vind het 3x niets en hoop dat de consument gewaaarschuwd is

  8. Oh verhaal is heel simpel, iemand bij de douane maakte mij hier namelijk attent op.

     

    Aangezien deze ontvanger een vfd display heeft moet ie in standby (en dat is dus niet uit met de schakelaar aan de achterzijde) minder dan 5W verbruiken. Probeer zelf maar eens wink ben benieuwd of je het dan nog steeds onzin vindt.

  9. Ik ben het helemaal met Michel eens, praatjes bieden geen garantie dat het ooit goed gaat werken en in dat opzicht hebben alle andere merken zich al bewezen behalve de azbox. Daar zitten we nog steeds te wachten op de software die alles goed doet.

     

    Maar ik zal het nog sterker maken,

     

    de azbox premium is helemaal GEEN optie, sec technisch gezien mag dat ding hier niet eens verkocht worden.

     

    Dit ter info, success met jullie keuzes smile

×
×
  • Nieuwe aanmaken...