Ga naar inhoud


avtdvt

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door avtdvt

  1. Op zoek naar een goede CD goedgekeurde HD ontvanger....

     

    Op mijn kandidaten lijstje staat al de Vantage HD8000S, maar de Homecast HS 9000 CI CD PVR lijkt mij ook zeer interessant. Het verbaasd mij echter dat ik op dit forum helemaal niets kan vinden over deze ontvanger, behalve dat er een te koop staat. Slecht voorteken, of zijn er toch leden die er een hebben en er iets over willen vertellen?

     

    Bij voorbaat dank.

  2. Vantage HD 8000S Ervaringen / betrouwbaarheid.

     

    Ik zoek een Twin PVR HD satelliet ontvanger, goedgekeurd door CanalDigitaal. De ontvanger komt in Engeland te staan. Het merk moet aldaar ook te koop zijn in geval van reparatie. Ik heb al een Vantage X200S CI, waarover ik redelijk tevreden ben.

     

    De Vantage HD 8000S is nu alweer enkele jaren op de markt. Ik zou graag de mening horen van eigenaren wat betrefd betrouwbaarheid van zowel hardware als software. Ik begrijp dat Vantage regelmatig software updates doet.

    Is de software niet aangepast speciaal voor CanalDigitaal, of begrijp ik dat verkeerd?

     

    Ook de Topfield 7710 HD TWIN PVR stond op mijn lijstje, maar nadat ik op verschillende formums gelezen heb dat er problemen zijn met de voeding en oververhitting, lijkt deze receiver niet geschikt voor mij. De doos moet gewoon werken en betrouwbaar zijn- ik ben geen hobbyist.

     

    Alle reacties welkom - alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...