Ga naar inhoud


kyter

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door kyter

  1. Waar heb je die 59999 dan ingevuld? En ook, je moet 2 poorten open staan hebben 1 voor de webinterface en 1 voor de stream zelf.

    Je kan dit ook buiten je eigen netwerk op een pc checken door gewoon je "ip:poort" in je browser te plaatsen.

    zonder dat je smartphone hoeft ingesteld te zijn.

     

    Ik wist niet dat je een tweede poort open moet zetten; wat moet je daar dan invullen? Kun je misschien een stap voor stap omschrijving maken wat je hebt gedaan? M.vr.gr. Kyter.

  2. Beste sat4all bezoekers,

     

    Kan iemand mij helpen met het volgende. Ik probeer mijn Dreambox (800) te streamen op mijn smartphone (Samsung Galaxy SII), via de App DAC Android in combinatie met de Daroon player voor beeld.

    Ik heb mijn poort opengezet door te forwarden in mijn router. In eigen huis krijg ik via WIFI beeld en geluid. Probeer ik het buitenshuis via WIFI van een ander netwerk of via mijn abonnement, dan krijg ik wel mijn zenderlijst te zien waarmee ik ook kan zappen via mijn smartphone op de dreambox, maar vooralsnog geen beeld. Dan komt de melding dat het webadres permanent is verplaatst of dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de server.

     

    Weet iemand welke stappen ik moet doorlopen? Misschien heeft iemand een handleiding gemaakt met stap voor stap wat je moet doen. Ik denk namelijk dat ik iets over het hoofd zie. Bijvoorbeeld: moet ik ook nog iets in mijn modem aanpassen en de instellingen van de dreambox?

     

    Ik hoor graag tips op het werkend te krijgen. Het lijkt me namelijk leuk om via de smartphone tv te kunnen kijken als ik weg ben.

     

    Groet Kyter.

  3. Ik krijg deze foutmelding:

    Controleert bestandssyssteem..

    Fout:filesystem (and no swap or uts or something else)

    then the superblock is corrupt,and you might try running e2fck with an alternate superblock:e2fck-b8193<device>

     

    wat kan ik nu gaan doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...