Ga naar inhoud


satbeet

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satbeet

  1. Bedankt voor al jullie suggesties. Na diverse malen de zenderlijst gewist te hebben, de transponder opnieuw te hebben ingesteld en uiteindelijk nog maar weer eens het smartkaartje te hebben opgeladen, kreeg ik de boel weer aan de praat. Na dagen van ergernis en frustratie werkt het weer!!

     

    Ben wel benieuwd hoe ik de transponder wijziging van BVN moet oplossen.

  2. Heb al een paar weken getob met de ontvangst op mijn HUMAX ICORD. Krijg telkens de melding zender gecodeerd en dan gaat de ontvanger op zwart. Heb al diverse malen de boel gereset, de smartcard opnieuw opgeladen, de zenderlijst vernieuwd, software is up to date. Dan functioneerde het weer even, maar dat is nu ook afgelopen.


     


    Iemand nog een idee wat ik kan doen?


     

  3. Heb al een paar weken getob met de ontvangst op mijn HUMAX ICORD. Krijg telkens de melding zender gecodeerd en dan gaat de ontvanger op zwart. Heb al diverse malen de boel gereset, de smartcard opnieuw opgeladen, de zenderlijst vernieuwd, software is up to date. Dan functioneerde het weer even, maar dat is nu ook afgelopen.

     

    Iemand nog een idee wat ik kan doen?

  4. Tijdens het afspelen van opgenomen films e.d. stopt plotsklaps de opname en verschijnt de tekst "Bestand decoderen? Druk op OK." Er kan niet op OK worden gedrukt en het opgenomen programma speelt niet meer verder.

     

    Ook opgenomen programma's die reeds zijn gedecodeerd hebben hetzelfde probleem. Het is dus niet langer mogelijk om opgenomen programma's af te spelen.

     

    Iemand een suggestie hoe dit probleem op te lossen?

  5. Op de kaart staat:

    Voorkant:

    CI Module, manufactured under Mediaguard licence, gecertificeerd voor CanaDigitaal, TélSAT, TV Vlaanderen.

    Achterkant:

    Veel nummers en algemene info + this officially licenced module with smartcard gives access to encrypted DVB/MPEG2 services, Technology by SMAR(vaag teken)DTV, DVB number 4946, manufactured in Malaysia

     

    Het etiket op de module is zwart, de tekst is in rood en licht grijs en rechts onderin is een deel van de wereldbol zichtbaar. Verder staat er niet echt een merknaam oid op.

     

    Smartcard type

    Op de site van CanalDigitaal bij heractiveren is het het eerste type in de rij van 7

     

  6. Dat denk ik wel, want als ik een zender kies, wordt onderin het beeld wel weergegeven welke zender het is en welk programma er loopt. Hierna komt het schermpje met de melding gecodeerd of niet beschikbaar. En we ontvangen wel BVN en ander free to air programma's.

     

    Ook kunnen we in de menu's terugvinden hoe lang het abonnement nog geldig is.

     

    Eerst deden we de CI module in het bovenste slot, maar dan kwam er niets. In het onderste slot heeft het dus een tijdje gewerkt.

  7. Sinds kort hebben wij een iCord. We hebben en Canal+ smartcard en een abonnement voor Ned 1,2,3 + commerciële. Bij aanvang werkte de receiver goed, met de aantekening dat het schakelen tussen de kanalen naar onze beleving erg traag was en altijd gepaard ging met de melding "kanaal niet beschikbaar of gecodeerd". Even later kwam het beeld (eerder hadden wij een Philips DSX 7072 die moeiteloos schakelde). Vorige week namen wij iets op op de HD wat we enige dagen later wilden bekijken. Het "systeem" vroeg of wij wilden decoderen en wij kozen voor "ja". Sindsdien kunnen wij de zenders van Canal+ niet meer ontvangen. We hebben via de site van CanalDigitaal al geprobeerd de Smartcard te heractiveren, ook hebben we met hulp uit "Duitsland" de fabrieksinstellingen weer in ere hersteld, maar tot nu toe zonder het gewenste resultaat.

     

    Wie kan in Donald Duck-taal uitleggen wat wij moeten doen om onze Nederlandse zenders weer terug te krijgen??

     

    Alvast bedankt

    Jos van Kampen

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...