Ga naar inhoud


robwo2

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door robwo2

  1. De ontvangstproblemen betreffen bevriezende beelden van met name Duitse zenders. Het bijzonder slecht weergeven van de programering onder de info-knop. Ik heb nieuwe kabel gelegd, opnieuw uitgericht enzovoorts.

    Echter de druppel die de emmer deed overlopen was een aanbieding voor een familiepakket in december '10. Ik kreeg er een andere receiver bij (gratis) die ook de lokale zenders zou weergeven. Dus niet, weer gebeld en kreeg een dualhead LNB. Had geen nut natuurlijk. Weer gebeld en werd er gezegd dat ik "vastzat"aan dit pakket to december'11. Binnen een maand had ik aangegeven (volgens de regels) dat ik dat pakket niet wilde. Oh ja ik moest ook nog 50 euro betalen voor de reciever en ik had gelogen want er was helemaal geen aanbieding geweest. Ik heb aangetekende brieven verstuurd de ontvangen apparatuur teruggestuurd ga maar door. De laatste verassing was dat ik toestemming zou hebben gegeven om automatisch de kosten te incasseren. Ook dat is niet juist. Kortom een criminele bende die geen interne communicatie kent

    Ik betwijfel dus of U, ondanks uw goede bedoelingen deze problemen met CD kan oplossen. Vandaar dat ik een alternatief voor CD zoek.

    hartelijke groet

    Rob

×
×
  • Nieuwe aanmaken...