Ga naar inhoud


satrat

Lid
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satrat

  1. Goeie middag..ik heb v/d week een galaxy trend gekocht maar die heeft maar 4Gb. geheugen. Gisteren heb ik een SD kaart gekocht met 16Gb. en mijn vraag is hoe kan ik mijn tel. zo instellen dat alle foto,s en andere dingen automatisch naar de kaart gaan inplaats van naar de tel.? Bedankt alvast.

  2. Dat is allemaal in orde. Ik had hem graag open gemaakt maar de vraag is hoe zonder hem te vernielen. Mn Humax AB,s dee ik altijd met een aardappelmes langs de zijkanten!!!Maar de vraag is niet meer actueel...hij gaat vandaag op de post en word onder garantie gerapareerd of vervangen.

  3. Na alleen maar 6 maanden heeft mn afstandbediening het begeven. Heb 2x de batterijtjes verwisselt maar no luck. Het probleem nu is dat ik in spanje woon en zomaar niet een andere kan kopen of om te zien hoe met met de garantie staat. Nu de vraag: De ontvanger staat op radio en ik zie op het frontpaneel geen optie om hem op tv te krijgen zodat ik voorlopig ff vooruit kan. Weet iemand dit? Bedankt alvast.

  4. Ik heb in commandpromt het ip en de rest op de amiko gezet maar het wil niet lukken. Ik vermoed dat er wat anders aan de hand is. Omdat ik over een dag of 10 weer naar huis ga (waar die het prima deed) laat ik het maar even voor wat het is. Als het zover is laat ik het nog even weten. Bedankt nog.

  5. Ja....de vraag alleen is welk ip ik moet invullen. Als ik bv de ehternet kabel aansluit zie ik 192.168.1.36. De 36 heb ik verandert in 1/100/35 enz. maar het wil niet lukken. De nano werkt prima op mn 2 laptops dus kapot is tie niet. Dus de vraag is nu hoe kan ik het ip vaststellen v/d usb adapter?

  6. Ik heb voor mn alien2 een wireless nano usb adapter gekocht en bij mij thuis na het invullen v/d wpa key werk het prima. Ik ben nu op een andere locatie en na het invullen v/d andere gegevens van de router wordt het IP adres niet ingevuld. De dhcp staat op aan en als ik connect doe wordt alleen het dns ingevuld en bij ip adres staat dan "failed" Met een ethernet kabel werkt het wel. De router is hoogstens 1 meter verwijdert v/d ontvanger dus dat kan het niet zijn. Zou iemand dit weten? Bedankt alvast.

  7. Ik woon in de deep south (marbella) en heb een 1mtr. schotel. Met de grootste moeite heb ik de schotel kunnen uitrichten. 1 mm naar links of rechts en je hebt geen onvangst meer. Dit alles wel met een huis tuin en keuken metertje. Signal quality varieerd van 40/75. Ik moet het nog maar eens professioneel af laten stellen en ook de lnb. Maar voor het moment heb ik beeld.

  8. Div. verbeteringen maar de belangrijkste is dat het  3 min. wachten voor de radio is opgelost.

     

     

     

    Release Notes for v1.2.63:
    New Features:
     - Added WiFi driver for DWA-125 & DWA-140 WiFi devices
     - Added support for HLS & UDP streams inside the WebTV function
     - Added support for DVB-T2 Multi PLP

    Improvements:
     - Updated Opera Virtual Keyboard
     - Improved CrossEPG (CrossEPG is now able of fetching 7 days EPG in the background)
     - Expanded Timer slots from 8 to 50
     - Updated Finnish OSD language
     - Improved font for Arabic characters
     - Improved oveall stability

    Fixes:
     - Resolved an issue in the Weather Forecast function causing it to find false cities
     - Fixed the LCN number handling on the DVB-T / DVB-T2 / DVB-C standards
     - Resolved an issue causing the sound to be late on Radio channels
     - Resolved an issue causing small audio/video freezes when switching between Audio tracks
     - Fixed a signal issue while scanning DVB-T2 channels
     

  9. @eduward07...ik moet nog maar eens ff nadenken of ik wel 60€ per jaar ga betalen voor kanalen die zowieso op astra1 werken. Dus de rtl-len en sbs6. De kanalen die ik graag wil zien op astra3 zoals comedy/history/nostalgie enz. heb ik open. Dus het voegt helemaal niks toe. En ja...ik denk dat de amiko goed werkt en zou ik mn kaart omzetten naar HD zullen ook de rtl-len op Astra3 werken.

  10. Ja...dat klopt. Nederland 1/2/3 doen het ook. Maar ik heb nu een amiko aangeschaft en kan alleen kanalen kijken die ik ook al op astra1 kon zien. Dus dat schiet niet echt op. Het kost 5€ per maand en dan doet alles het in HD. Maar als je er goed over nadenkt is het allemaal flauwekul en hogere kosten. Maar ja...ik heb de amiko nu eenmaal!!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...