Ga naar inhoud


luxetv

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door luxetv

  1. Dames - Heren,

     

    Heeft iemand een Idee hoe ik de TV programma,s opgenomen via de HD receiver op een externe harddisk. Deze hebben als extensie DVR

    kan afspelen op mijn Windows & computer, kom alleen in het Media center van Windows 7 maar dan nikkes nada.. het lukt mij ook niet, en ook niet via allerlei dubieuze programma's.

     

    Alvast Hartelijk dank en prettige Pasen.

     

    T.

  2. Bezitters van een niet door CanalDigitaal gecertificeerde ontvanger hebben mogelijk geen beeld op RTL4 SD. Indien u sinds dinsdag 19 april 2011 geen beeld heeft op RTL 4, en wel op de overige RTL zenders, neemt u dan contact op met uw leverancier/installateur voor een software update van uw satellietontvanger.

     

    Dit heb ik net gevonden op de Canal Digital pagina..zijn we mooi klaar mee..!!!!!

  3. Bezitters van een niet door CanalDigitaal gecertificeerde ontvanger hebben mogelijk geen beeld op RTL4 SD. Indien u sinds dinsdag 19 april 2011 geen beeld heeft op RTL 4, en wel op de overige RTL zenders, neemt u dan contact op met uw leverancier/installateur voor een software update van uw satellietontvanger.

     

    Dit heb ik net gevonden op de Canal Digital pagina..zijn we mooi klaar mee..!!!!!

  4. Bezitters van een niet door CanalDigitaal gecertificeerde ontvanger hebben mogelijk geen beeld op RTL4 SD. Indien u sinds dinsdag 19 april 2011 geen beeld heeft op RTL 4, en wel op de overige RTL zenders, neemt u dan contact op met uw leverancier/installateur voor een software update van uw satellietontvanger.

     

    Dit heb ik net gevonden op de Canal Digital pagina..zijn we mooi klaar mee..!!!!!

  5. Bezitters van een niet door CanalDigitaal gecertificeerde ontvanger hebben mogelijk geen beeld op RTL4 SD. Indien u sinds dinsdag 19 april 2011 geen beeld heeft op RTL 4, en wel op de overige RTL zenders, neemt u dan contact op met uw leverancier/installateur voor een software update van uw satellietontvanger.

     

    Dit heb ik net gevonden op de Canal Digital pagina..zijn we mooi klaar mee..!!!!!

  6. Gepland onderhoud : In de nacht van maandag 18 april op dinsdag 19 april en dinsdag 19 op woensdag 20 april.

     

    In de nacht van maandag 18 april op dinsdag 19 april wordt er in opdracht van M7 s.a. onderhoud gepleegd aan de zenders die via transponder 97 op ASTRA 19,2 worden uitgezonden. Het betreft hier de zenders Comedy Central, Kindernet, Discovery sd, Dorcel, Eurosport sd, Hustler TV, Oranje TV, RTL 4 sd, RTL 5 sd, RTL 7 sd, RTL 8 , Veronica, Disney XD.

     

    Er zal getracht worden eventuele overlast tot een minimum te beperken.

     

    Dit zie ik net op de Canal Digitaal info staan, waarschijnlijk zit heeft er eem marsmannetje een knopje verkeerd gezet ???

  7. Geachte Leden,

     

    Openbox leest RTL 4 niet meer,

     

    van het ene op het andere moment zegt ie RTL 4 is scrambled, , alles geprobeerd, fabrieks instellingen gereset, gekeken of hij op parent lock staat, alle favorieten verwijderd opnieuw ingeladen..

    iemand een oplossing of een Idee wat ik verkeerd heb gedaan alle andere zenders leest hij wel van Canal Plus.. [/b][/b] Ook met AT5 wil hij nog wel eens op scrambled springen..??

     

    rara alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...