Ga naar inhoud


BigL

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BigL

  1. Beste Wigee: that's it!!

    Erg goed. Ben blij dat ik nu weet wat het is.

    Ik had een HD-stream van NED1 opgenomen en geftp-ed naar mijn pc. 4GB duurt overigens 10 minuten transfertijd, dus dat is ca 60Mbps; dat is normaal lijkt me bij een 100Mbps bedraad lan.

    Als ik die met VLC afspeel op de pc krijg ik ook schokkerig beeld!

    Reden dat ik dit tot nu toe niet geprobeerd heb is dat ik .mkv files (Matroska) van bv 10GB gedownload heb van internet die prima af te spelen zijn op mijn pc. Maar die zijn blijkbaar toch al behoorlijk compressed.

    Dus: ik ga eens een videokaartje kopen denk ik!

    Bedankt!

    :D :D :D

  2. Nee helaas zou ik bijna zeggen.

    Het overzetten/kopieren van grote bestanden (5 GB bv) gaat "gewoon" goed). Ik heb niet echt een idee, maar volgens mij gaat dat met 40/50Mbs. Er is altijd wel collision omdat er meerdere apparaten aan staan via de Sitecom-switch en verbonden zijn met internet etc.

    Heb ik dit nu alleen of is dit toch een known issue met VLC? Als het laatste het geval is dan moet VLC wellicht met een update komen.

    Dreamstream gaf overigens hetzelfde probleem.

    Mijn CPU (Pentium 4 2.8 GHz) geeft 60% use door VLC en de ventilator slaat aan; toch schokkerig beeld. Eng idee hoe ik kan meten dat de bitrate toch niet/wel het probleem is?

     

  3. Hallo,

     

    ik ben al een tijdje aan het zoeken of andere mensen ook een probleem hebben met het streamne van een HD-kanaal over het lan naar je pc. SD-kanalen gaat prima, maar HD-kanalen lukt 1 a 3 seconden en stopt of gaat zeer blikkerig en stopt daarna.

    Is dit een bekend probleem en is de bitrate te hoog? Wordt dat nog opgelost door VLC en/of is het aangemeld?

     

    Waarom wil ik dit?

    De DM500HD is gewoon verbonden met mijn TV via HDMI en dat gaat prima. Maar in mijn kantoor wil ik af en toe ook via mijn pc kunnen kijken (via http://ip-nr dm500hd).

    Ik draai met image New Dream Elite (NewDE-1.0-Final-dm500hd-e2-OE(1.6)) em gebruik op mijn pc VLC 1.1.7.

    Hoor graag van jullie!

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...