Ga naar inhoud


feekh

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door feekh

  1. actie reactie het boeit niemand

     

    Actie / reactie wordt ook wel "interactie" genoemd en op een forum als deze een discussie op gang zou moeten brengen. Toevallig nou net hetgeen waar een forum voor in het leven is geroepen.

     

    als ik zou vragen waarom (retorisch) dan lezen we minstens 10 argumenten met een hele hoop vergelijkbare waarden en repliceerbare voorvallen

     

    Waarom zou je 10 argumenten verwachten wanneer je een "retorische" vraag zou stellen? Op retorische vraag zou je namelijk helemaal geen antwoord verwachten.

    • Like 1
  2. Gozer, met t verkeerde been uit bed gestapt vanmiddag? Ik zie aan de topictitel dat dit topic refereert aan de VTI image. Dan is het toch helemaal zo gek nog niet dat ik hier een inhoudelijke vraag over de VTI image stel, alvorens 'm te gaan draaien op m'n box?

     

    Overigens reageerde je in eerste instantie met:

    feekh,

    nieuwsgierig, gewoon eens open minded testen.

    ciao

    terug kun je ook.

     

    Je geeft aan:

     

    hier stelde ik onlangs VTI 5.0.0 voor en wil graag daarop voort borduren.

     

    In hoeverre is mijn post dan eigenlijk "off-topic"? Want ik heb het idee dat je daarop doelt..

  3. Origineel bericht van: Tha Great Mac
    Aangezien dit draadje gaat over fine tuning


    My 2 cents: Navigeer met een iPhone naar de webconfig van de box, en weergeef de SNR rates full screen op het scherm. Vervolgens kun je meteen aflezen wat een aanpassen op de mast voor effect heeft op je rates. Er is trouwens ook een iPhone app beschikbaar waarbij de SNR rates middels een grafiek worden weergegeven.
  4. Origineel bericht van: D_liver
    Het is gewoon een gegeven feit dat die technisat schoteltjes weinig regen reserve hebben, dus een beetje bui resulteerd dan al in geen beeld.


    Denk dat het probleem hem zit in het uitrichten. Ik heb met een maat van me al 2 multytenne's uitgericht, waarbij we met een iPhone de SNR rates uitlezen, tijdens het scherp stellen van de schotel. Met beide set-ups is blijkbaar genoeg "regen reserve" aangezien afgelopen weken het beeld nog nooit is weggevallen. Feit is dat je rekening moet houden met de LNB skew.
  5. Origineel bericht van: nicc
    Wat bedoel je met SNR rates van 65+ op alle drie de sats? Ben geloof ik nog een leek.


    Origineel bericht van: D_liver
    Gezien je een beetje discreet wilt zijn ( 55+ flat ) vindt ik een rotor zowieso al "not done" deze zijn niet algeheel geluids-vrij


    Om antwoord te geven op je vraag; de signaal-ruisverhouding, SNR of S/N (Engels: Signal to Noise Ratio), is een maat voor de kwaliteit van een signaal waarin een storende ruis aanwezig is. De SNR geeft het vermogen (sterkte) van het gewenste signaal in verhouding tot het vermogen van de aanwezige ruis. Hoe hoger hoe beter dus. De 65 die ik aangaf is de waarde in procenten.
  6. Origineel bericht van: Tonskidutch
    in duitsland noemen ze die 45cm technisat die schlechtwetter mogelpakkung.
    vooral op de campingen waar je bij regen nog iets te doen/kijken hebt in de caravan is er dan geen beeld :D


    Dat is wel vreemd. Heb hier ook een Technisat Multytenne 45 hangen, met SNR rates van 65+ op alle drie de sats.. Zo slecht vind ik dat apparaat nog niet.
  7. Heeft iemand enig idee of het LCD display te customizen is? Dat het scherm laat zien op welk kanaal de tuner is afgestemd vind ik een beetje overbodig, aangezien ik dat ook wel af kan lezen van m'n tv scherm. Leuker zou de weergave van de SNR rate bijvoorbeeld zijn.

  8. Origineel bericht van: Tuneboy
    Je kunt idd de reactietijd van de knoppen aanpassen, heb ik hier ook gedaan maar zoals al gezegd en ook op het logitech forum je zal ALTIJD enige vertraging hebben met de harmony remotes (Niet alleen de One)dan met de originele afstandsbedieningen

    Greetz


    Heb zelf een Logitech Harmony 600. Ik vraag me enkel even af hoe die reactietijd aan te passen valt, of zal dit alleen mogelijk zijn met de Logitech One?
  9. Goedendag,

     

    Ik heb even het volgende vraagstuk; ik ben nieuw m.b.t. DVB-S, maar inmiddels al aardig op gang. Heb de volgende setup nu werkend: Multytenne Triple Sat icm VU+ DUO, met een familyhd pakket van CanalDigitaal. Straks wil ik ook een tweede VU+duo aansluiten voor op de slaapkamer, en de keys van box1 met box2 delen m.b.v. CCCam.

     

    Nu ben ik op dit moment niet tevreden met de zapsnelheid van de VU+. Nu lees ik hier op het forum dat je een prioritylist kunt aanmaken, wat de snelheid van het weergeven van channels moet verhogen. Is dit alleen van toepassing op een eventuele 2e box welke keys bemachtigt van box1, of is dit ook van toepassing op box1 waar de CD kaart in zit?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...