Ga naar inhoud


Boety

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Boety

  1. Het was de voeding die kapot was, dit is nu al de 2e. Met een andere voeding doet ie het. Ik zag wel een lampje op de voeding maar zodra ik m aansloot op de dreambox ging het lampje knipperen en brandde hij niet meer zo fel. 

  2. Hallo, 

     

    Mijn dreambox doet helemaal niks meer ik zie wel de lampjes van de netwerkverbinding branden aan de achterkant voor de rest helemaal niks geen dipslay ik hoor ook geen geluid, harde schijf ook niks. Waar zou het eventueel aan kunnen liggen/ wat zou ik kunnen proberen om te achterhalen wat defect is?

    kan het de tuner zijn?

     

    groet, Boety

  3. Ik heb het geprobeerd maar geen resultaat. Hij blijft na een aantal keer zappen 0% ontvangst aangeven. Het gekke is dat ik dan echt de kabel eruit moet halen om weer beeld te krijgen. Na een herstart of een harde reset blijft het ontvangstsignaal op 0%

  4. Valt ie niet meer te redden? Ik heb het probleem dat zelfs op hotbird ik na een paar keer zappen ( en ik kijk dan naar provider) als ik op een andere provider kom dan stopt het signaal.

  5. Ik heb een andere voeding geprobeerd maar nog steeds hetzelfde probleem. Ik heb de dreambox aangesloten bij iemand die ook een dreambox 800 heeft. Zijn dreambox werkt zonder problemen maar als ik mijn dreambox aansluit blijf ik hetzelfde probleem hebben ik moet dan de kabel eruit halen en er weer in doen om signaal te krijgen. 

  6. Hallo,

     

    Ik heb een dreambox 800 hd. Ik heb het volgende probleem als ik van zender 1 zap dan krijg ik na zender 7 geen ontvangst meer. Als ik dan weer naar zender 1 zap dan heb ik ook geen beeld. Pas als ik aan de kabel bij de duo lnb kop even los draai en weer vast dan komt het signaal terug. Ik heb al een nieuwe lnb kop gekocht maar daar ligt het niet aan.

     

    Groet,

    Boety

  7. Heb het probleem opgelost het was inderdaad het flash geheugen wat vol was. Thanx!

    Nog iemand tips wat je nog meer van je box af kan gooien behalve skins en plugins?

    Kan ik ook plugins / skins op mijn interne HDD opslaan? 

  8. Beste leden, 

     

    Ik heb sinds een poos problemen met opnemen op mijn dreambox. ik heb een interne hardeschijf. Wanneer ik een timer wil instellen en vervolgens op de OK (groene knop) druk dan gaat mijn dreambox opnieuw opstarten. Heeft iemand een idee waardoor dat komt? Ik heb Gemini project 5 erop draaien.

     

    Groet, Boety

  9. Hallo,

    Mijn dreambox wil niet meer opstarten. De dreambox stond gewoon aan en ineens had ik geen beeld meer en bleef het rode lampje op de dreambox knipperen ook zag ik dat de dreambox continue opnieuw opstart dus hij start niet door. Waar kan dit aan liggen. Ik heb ergens gelezen dat het aan de voeding kan liggen ofdat de dreambox opnieuw moet worden geflashed maar als dat laatst het geval is kan iemand me uitleggen hoe ik dit moet doen? Alvast bedankt,

    • Like 1
  10. Het is me eindelijk gelukt. Ik heb CIF gekozen voor type verbinding en dan lukt het mounten wel. De lokale map heb ik movie genoemd en share naam Xtreamer. Ik heb daarna het opname pad gewijzigd zodat ik nu ook kan opnemen vanaf mijn dreambox op mijn Xtreamer! :)

  11. Michel, het is me nu wel gelukt om de plugin voor netwerk browse te installeren. Welke instellingen moet ik gaan invoeren bij lokale gedeelde map type verbinding ik heb voor NFS gekozen of moet ik Cif kiezen?

  12. Hallo,

     

    Ik heb een dreambox 800HD met geminiprojects (enigma2) en wil de mounten met mijn xtreamer zodat ik vanaf de dreambox naar mijn xtreamer kan opnemen. Weet iemand of dit mogelijk is en zo ja wat moet ik doen om dit aan de praat te krijgen.

     

    gr, Boety

  13. Ik heb sinds kort een probleem met geluid op mijn dreambox 800hd. Ik had voorheen een duolnb (had toen geen problemen met geluid) en heb deze vervangen door 4 LNB`s. Het probleem is dat ik op sommige kanalen (rtl 4 HD, SBS6 HD) het volume niet kan aanpassen vanuit mijn dreambox. Het geluid kan wel aangepast worden middels de TV volume. Andere kanalen kunnen wel dmv de dreambox volume worden aangepast.

  14. Het is gelukt ik heb eindelijk beeld. Ik heb het programma dreamboxE2satfinder gebruikt daarmee is het me gelukt. Ik had inderdaad een verkeerde satelliet in eerste instantie, nadat ik de schotel iets had gedraaid en de schotel ook iets heb gekanteld kreeg ik een zwak signaal. Na wat finetunen kreeg ik een goed signaal zo ong 14 db.

  15. ja ik heb een recente kanalen lijst ik had voorheen een duo lnb van canaldigital die deed het perfect.

    De schotel staat in nederland. Ik heb een multifeed houder van SAB. als je achter de schotel staat de 2e van links is Astra 1

    ik heb al wel eea opgezocht. van links naar rechts krijg je hotbird, Astra 1, Astra 3 en dan Astra 2. Wat kan ik het beste doen? met of zonder de switch testen en zoeken naar signaal?.. dank voor jullie reply so far

  16. Ik heb wel gekeken met dishpointer ik zit in de goede richting. en heb als je naar de lnb koppen kijkt de 2e van links aangesloten en in mijn dreambox Astra 1 geselecteerd. ik krijg dan dus op een gegeven moment wel signaal als ik dan een kanaal selecteer (bijv. BVN) dan blijft beeld zwart en krijg ik melding afstemmen mislukt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...