Ga naar inhoud


hanski

Lid
  • Items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hanski

  1. Hallo,

     

    Ik heb hetzelfde probleem. Na update naar VTI 14 kan ik de VuDuo2 niet meer bereiken. Ik heb dit opgelost door een nieuwe netwerkverbinding met de Vu te maken. Dus wat dat betreft is er geen probleem. Toch wilde ik dit graag anders oplossen. Heb de regels van SMB2 toegevoegd aan de config file maar dit werkte niet. Bij mij is in de Windows features de optie  SMB direct niet te vinden. Om te testen ben ik weer terug gegaan naar VTI 11. Daar bleek dat nu de VuDuo gewoon weer te benaderen was. Dus mijn conclusie is dat ik ergens een instelling in VTI 14 verkeerd heb staan. Iemand een idee?

  2. Frans B kwam met het volgende :

    Citaat

    Op deze manier kan je ook de extender testen. Maar ik heb meerdere malen meegemaakt dat de extender vanzelf IR stond te stralen. Schakel deze een uit en test de AB's rechtstreeks op de decoder.

     

    Na veel testen ben ik er achter gekomen dat dit zeer waarschijnlijk de oorzaak is. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen? Ik heb alles weer helemaal opnieuw aangesloten en toch blijft de storing.

  3. Beste mensen

     

    Sinds ik de Vu Duo 2 heb aangeschaft gebruik ik daarbij 2 afstandsbedieningen van de oude Vu Duo. Eén voor onder en één via een ir-extender op de slaapkamer. Dit werkte altijd perfect tot voor een maand terug. Sinds die tijd reageert de Vu Duo traag of helemaal niet. Soms is het ook weer helemaal goed. Heb uiteraard nieuwe batterijen geprobeerd, alles schoongemaakt etc. Ik heb het vermoeden dat het ir oog van de tuner niet goed meer is maar ik weet niet hoe ik dit kan controleren en of dit eventueel te herstellen is. Ik kan de tuner natuurlijk bedienen via mijn smartphone maar vind een afstandsbediening wel zo makkelijk. Iemand een idee? Alvast bedankt.

  4. Het geluid werkt nu op alle zenders. Meestal valt het uit als ik een opname heb bekeken en deze afsluit. Als het weer uitvalt ga ik bovenstaande opties uitproberen.U hoort dan van mij wat geholpen heeft.

  5. Het geluid verdwijnt op NPO 1,2 en 3 en op Rtl4. Er blijft geluid op SBS6. Het is de BASIC-HD skin. Ik ben zoveel met de geluidsinstellingen bezig geweest dat ik nu de draad kwijt ben. Heb nu wel geluid

  6. Hallo,

     

    Eens in de zoveel tijd verdwijnt het geluid van mijn ontvanger op bepaalde zenders. Het lukt me ook niet om dit er weer op te krijgen zodat ik genoodzaakt ben om weer een image terug te zetten. Ik gebruik VTI 9.0.3. Iemand een idee?

     

    gr. hanski

    post-57050-0-06885300-1474990173.jpg

  7. Heb uiteraard een paar image backups op de computer staan. Ook op de vu zelf staan nog een paar images in de map vti-image-backup. Volgens mij staan in de map vti-backupsuite alleen wat backups van zenderlijsten, timers enz. (weet dit niet zeker). Dus ik dacht als ik die verwijder dan kan die ook niet op één of andere manier teruggezet worden. Ik kan de fastscan optie nergens vinden in de instellingen van OpenWebif.

  8. Ik heb het volgende in systeem ingesteld :

     

    Disable auto update of channel list aangevinkt

    Search for updates every X hours ( 0 = off )    (0 - 24)   0

    Show notification when update is available  uitgevinkt

     

    Ik heb aangenomen dat zenderlijst wordt geupdated, maar het kan ook zijn dat de zenders in de zenderlijst weer in zijn oorspronkelijke volgorde worden gezet. Toch wordt er na verloop van tijd weer melding gedaan dat er een nieuwe update beschikbaar is, terwijl ik deze optie heb uitgezet.

    Ook heb ik de backups in de map vti-backupsuite verwijderd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...