Ga naar inhoud


Pakeha

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pakeha

  1. Hoi,

    Het image erin zetten ging wel, via de PC en de LAN kabels (thuis netwerk) heb ik verbinding met de D800, dan komt er een werkscherm op en kan je aangeven welk Image je wil gebruiken, dan duurt het even voordat alles gaat werken en na een paar minuten kwam de mededeling Reboot en inderdaad de D800 deed dit, ook heb ik de kanalenlijst van Henksat gedownload en uitgepakt, maar mij ontbreekt de kennis om het in de D800 te laden, dat is mijn exacte vraag. Bij de D500 had ik het programma van LLama en kon er mee werken maar dit is nieuw voor mij.

  2. Heb je wel je Diseqc instellingen (= welke satelliet zit op welke kop) ingesteld ???

    Hoeveel koppen heb je ??

     

    Hoi, ik heb een zgn. duo kop voor Astra 1 en Astra 3 met twee uitgangen op een 80 cm. schotel, want wij hebben op de slaapkamer nu de oude D500 staan en die werkt wel goed.

    SNR 100%, EGC 99%, Ber 0 dus dat zou wel goed moeten zijn. Ik heb een kanalenlijst ingeladen en zag dat beide satelieten in beeld kwamen alleen heb ik alle andere zenders niet alleen Duitsland.

  3. Menu-> Plug-ins -> Groene knop -> Settings

     

    Hoi, via instellingen de kanalenlijst gedownload, via de blauwe knop zijn er geen favorieten maar heb nu alleen nog maart Duitse stations, dus ??? (HELP)

    Ik had hiervoor bijna een jaar een kloon maar na drie dikke storingen ben ik dat gekloo(n) zat en heb een originele gekocht, maar de kloon was voor geinstalleerd en ik kom even niet verder.

     

    Mischien kan iemand die in de buurt van Arnhem woont mij thuis verder helpen.

  4. Via de downloadoptie kun je een settingslijst downloaden. Andere mogelijkheid is de fastscan gebruiken. Ik ga ervanuit dat je open pli draait.

     

    Hoi, bedankt voor je antwoord, maar ga ervan uit dat ik de grootste leek ben op dit gebied, dus of het een open Pli is of niet, waar kan ik dat aan zien?

    Je weet dat één gek zoals ik meer kan vragen dan 10 wijzen zoals jullie kunnen beantwoorden.

  5. Hallo,

     

    Zag de vraag over meetapparatuur, ik heb zelf al drie jaar de Schwaiger SFH 9000 en ben daar zeer tevreden over. Als je 220 Volt meeneemt het dak op kan je daar de schotel 100% uitrichten, meestal heb je meteen een dubbele lock als je beneden bent, na richten is zelden nodig.

     

    Een persoonlijke tip, als je op een camping staat stel dan wat heimelijk je schotel in, anders heb JIJ geen vakantie en loop je van caravan naar caravan.

  6. Hoi,

    Wie kan mij helpen om de kanalenlijst voor Astra 1 en Astra 3 in een originele D 800 HD se te laden of heeft er tenminste een goede beschrijving van, het Image is wel gelukt maar nu nog de kanalenlijst, er wordt veel over geschreven maar wat is nu de beste en juiste manier want ik wil graag beeld krijgen.

    Vooraf mijn dank voor de moeite.

  7. Hallo bestuur en leden,

    Dat is nou echt iets om jaloers op te worden, je begint met een website en voor je het weet zit je op 2 miljoen berichten. Hiermee is duidelijk aangetoond dat er een grote behoefte aan een dergelijk forum is en uit de reacties die ik lees kan je opmaken dat het ook voldoet.

     

    Dus vanuit hier mijn felicitaties en om het klassiek te houden:

     

    GA ZO DOOR.

     

    Pakeha

×
×
  • Nieuwe aanmaken...