Ga naar inhoud


edmarsoju

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door edmarsoju

  1. De Solo2 liep al vanaf dag 1 meteen vast. In het begin negeerde ik dat, met de gedachte dat het wel eens kan gebeuren. Ik lees ook op Duitse forums dat er meerdere zijn met het zelfde probleem.

     

    De Solo2 is ondertussen mijn 3de VU+ ontvanger, en meteen de eerste ontvanger die een dergelijke bug vertoont. Met de solo1 en de UNO, nooit een probleen gehad. Orginele software gebruik ik nooit. Meteen na aanschaf, flash ik de ontvanger met Blackhole image. De solo2 loopt ook vast bij fta kanalen, dit weet ik, omdat ik regelmatig BVN kijk.

     

    Verder heb ik op de slaapkamer een AZ-box premium+ op open RSI draaien, deze werkt ook gewoon goed! Dus modem / router problemen sluit ik bij deze dan ook uit.

  2. Hallo,

     

    Ik heb een soortgelijke probleem als jou!  Ik heb mijn Solo2 een halfjaar geleden gekocht bij een winkel in Almere. Deze heeft de box vermoedelijk ook uit Duitseland weg. Mijn Solo2 loopt om de zoveel uur vast, de ene keer om de 4 uur, andere keer 8 uur en soms pas om de 24 uur. Ik houd de tijden niet precies bij want er is geen touw aan vast te knopen. De beeld staat ook stil, en op de ab reageerd de Solo2 niet meer op, Enige oplossing voor mij is de box aan en uitzetten. De Solo2 draaid altijd met Blackhole image en wordt altijd geupdate naar de meest recente versie, Helaas,...... lost dat het probleem ook niet op,.......

     

    Terug brengen is voor mij ook geen optie, omdat de winkel waar ik de Solo2 gekocht heb, deze eerst zelf wilt testen voordat deze de box naar de fabrikant stuurt. Een tijdelijke leen box doen ze bij deze shop niet aan. En het is ook nog mijn enigste box ook nog!

    Dus kan hem niet voor een langere tijd missen. Hopenlijk gaat het niet erger worden,......

     

     

    Gr,

     

    Ed

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...