Ga naar inhoud


power12

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door power12

  1. per mail binnen gehad vandaag

     

    bedankt voor je vertrouwen in Canal Digitaal. We hebben de afgelopen twee jaar flink geïnvesteerd en hopen dat je blij bent met deze nieuwe koers. We hebben een aantal nieuwe tv-kanalen met fantastische programma’s toegevoegd, zoals Travelxp en FOX Sports Eredivisie. Tijdens het WK voetbal hebben we het mogelijk gemaakt om alle wedstrijden op kanaal 14 in de allerbeste (UHD-)-beeldkwaliteit te bekijken.

    En met de nieuwe TV App, die gratis beschikbaar is, kun je nu in alle EU-landen tv-kijken op je smartphone, tablet of laptop. Via deze app kun je programma’s tot 7 dagen terugkijken en opnieuw starten wanneer je het begin gemist hebt en heb je gratis toegang tot meer dan 100 on-demand-arthousefilms. 

    Onze ambitie is om je in de toekomst te blijven verrassen met nieuwe zenders, gratis films en nieuwe features in de TV App.

    Helaas zijn wij door de toegenomen kosten genoodzaakt om een verhoging van de tarieven van de extra kaart(en) door te voeren. Het tarief voor jouw kaart(en) zal verhoogd worden van € 5,50 naar € 6,50 per kaart per maand. Deze prijswijziging zal per 1 oktober 2018 plaatsvinden.

    Heb je nog vragen?
    trans.gif
    Wil je meer informatie of wil je je extra kaart(en) kosteloos opzeggen? Neem dan vóór 1 oktober contact met ons op via 088-003 85 55 (lokaal tarief) of ga naar canaldigitaal.nl/klantenservice voor de chatservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.

     

  2. 6 populaire HD-zenders maken voortaan deel uit van uw Familie-pakket!

     

    Geachte heer 

     

    De afgelopen maanden hebt u gratis kunnen kijken naar het HDTV-pakket. Dit zijn zenders in extra scherpe beeldkwaliteit. We hopen dat u er met veel plezier naar gekeken heeft. Dit cadeautje houdt per 1 november op.

     

    Omdat HD steeds meer de nieuwe standaard is voor televisiekijken, maken met ingang van 1 november de 6 populaire zenders RTL 4 HD, RTL5 HD, SBS 6 HD, RTL 7 HD, Veronica HD en Net 5 HD voortaan blijvend deel uit van uw zenderpakket. Als gevolg hiervan wijzigt met ingang van 1 november 2013 de prijs voor het Familie-pakket van € 14,95 naar € 17,95 per maand. 

    Consumentenbond

     

    9 zenders nu ook in HD

     

     

     

    Van alle HD-zenders blijven genieten?

    We kunnen ons voorstellen dat u het ruime aanbod van 17 extra HD-zenders graag behoudt. Dat kan! Voor slechts € 2 meer ontvangt u het FamilieHD-pakket, en in combinatie met een jaarabonnement betaalt u de eerste 6 maanden niets bij! Kijk voor meer informatie op www.canaldigitaal.nl/meerHD

     

     

    Wilt u meer informatie over de HD-zenders of heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0900-9323 (€ 0,15 p/min.). We zijn op werkdagen én zaterdagen bereikbaar van 9.00 tot 21.00, op zondag zijn wij gesloten. Wilt u uw abonnement opzeggen, dan kunt u hierover tot 30 november op het zelfde nummer contact met ons opnemen. Op zaterdagen kan dit tot 17.30 uur.

     

    We wensen u veel kijkplezier.

     

    Met vriendelijke groet, 

    handtekening 

    Jon Florsheim 

    CanalDigitaal

  3. ik heb ferguson ariva 250 HD

     

    krijg via fastscan geen astra 23.5 HD lijst van canaldigitaal binnen

    alleen de lijst van sd astra 19.2 ook met blind scan ziet ie de zenders niet

    iemand nog tips alles staat goed verder

    krijg wel wat andere zenders van 23.5 maar niks van canaldigitaal

×
×
  • Nieuwe aanmaken...