Ga naar inhoud


T_T

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door T_T

  1. Goed nieuws!

    CanalDigitaal trekt de keutel op het laatste moment in!

    De kaart was uitgezet omdat er met deze kaart volgens CanalDigitaal aan commercieel cardsharen gedaan werd. Dit is schriftelijk bestreden en vervolgens is, toen bleek dat ze hier niet op reageerden, de rechtsbijstand ingeschakeld.

    Onder dreiging van een reeds in gang gezette rechtszaak kwam er op het laatste moment een excuusbrief van CanalDigitaal op de mat vallen.

    CanalDigitaal heeft tevens de bewuste kaart weer aangezet, en wel met het volledige top-pakket terwijl hier geen abonnement op is/was.

    CanalDigitaal toont zich in ieder geval als grote verliezer en kruipt als een geslagen (valse)hond. Geef dus niet op als je kaart is uitgezet en schakel je rechtsbijstand-verzekering in! De kans van slagen is naar mijn inschatting 100%.

  2. 1- Het onterecht afschakelen van een kaart waarmee volgens CanalDigitaal commerciële cardsharing is gedaan en daarmee het niet nakomen van de leveringsplicht.

    Indien dit dan is afgerond gaan we door met:

    2- Het onaangekondigd verminderen van het "kijkgenot" door beperkingen op te leggen (o.a. beperking van de opnamemogelijkheden).

     

    Het doel is wel duidelijk, hetgeen in zaak 1 ZEKER zal lukken, in zaak 2 is dat nog niet te voorspellen.

  3. " Volgens mij is koppelverkoop, al dan niet vrijwillig door chantage, niet toegestaan in NL! "

     

    Dat zie je helemaal goed. En omdat ze het nu zelfs op schrift hebben gezet is dit weer mooi meegenomen in "de zaak".

    Het lijkt wel of ze er stagiaires op hebben gezet i.p.v. juristen. Alles is nu helemaal helder weergegeven. Feiten liegen niet en er omheen draaien gaat ze niet meer lukken. Lekker makkelijk als "de tegenpartij" alle bewijzen die hen tegen spreken netjes door de post laat bezorgen. Zo is het nog komisch ook al is het dan lachen als een boer met kiespijn.

  4. Het enige wat CanalDigitaal tot nu toe als oplossing aan "gedupeerden" heeft aangeboden is: "koop bij ons een gecertificeerde ontvanger en indien er dan daarmee problemen mochten zijn, gaan wij die voor u proberen op te lossen". Ook de klanten die vanwege vermeende commerciële cardsharing hun kaart uitgeschakeld zien, krijgen dit aanbod waarbij ze dan en passant meteen maar even worden aangespoord om een nieuwe kaart met abonnement aan te schaffen. Het is daarmee heel duidelijk aantoonbaar dat CanalDigitaal uitsluitend tot doel heeft zoveel mogelijk omzet te genereren. Er mee rekening houdende dat zowel de Nederlandse alsook de Europese wet met grote waarschijnlijkheid en mede aantoonbaar is overtreden met de door CanalDigitaal aangeduide "beschikbare technologie" welke zij letterlijk op schrift naar buiten brengen maken dat gedupeerden bij een rechtsgang de zege vrijwel zeker op zak hebben. Durf te doen en wacht niet af.

  5. Dit is gedaan:

    • Telefonisch contact opgenomen - geen resultaat (antwoord: u moet schriftelijk bezwaar indienen)
    • Schriftelijk bezwaar gemaakt en om uitleg gevraagd (aangetekend) - geen resultaat (antwoord: nietszeggende brief retour ontvangen)
    • Nogmaals telefonisch contact opgenomen - wederom geen resultaat (antwoord: u moet schriftelijk bezwaar indienen)
    • Nogmaals schriftelijk om uitleg gevraagd en bij niet gehoor geven aan de vraag de aantekening dat er juridische stappen zullen worden ondernomen (aangetekend) - geen reactie tot op heden.

    Het vervolgtraject moge nu duidelijk zijn.

  6. Beter goed beslagen ten ijs te komen dan onderuit glijden!

     

    In het belang van de lopende procedures ligt het niet in de verwachting dat er in een kort tijdsbestek iets naar buiten komt.

    Alle troeven hier op een forum verspelen zal niemand doen, vandaar dat het lijkt alsof het aan het doodbloeden is echter kan ik je verzekeren dat er zowel individueel alsook in groepsverband e.e.a. al in werking is gezet. De afwikkeling hiervan zal navenant de ontwikkelingen in deze later duidelijk worden aan "het grote publiek".

    Wie de macht heeft denkt ook de kennis te hebben en daar valt doorgaans het doek voor diegene indien deze als onkundige kan worden aangewezen door een persoon of groep.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...