Ga naar inhoud


Gerrit89

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gerrit89

  1. Bedankt voor je snelle reactie!

     

    Zelf kon ik ook duidelijk antwoord vinden, dus hoopte ik dat hier iemand me verder kon helpen.

     

    Het meest vervelende is dat er (voor mij) belangrijke opnames op staan en ik er nu ook niet bij kan. Canal Digitaal geeft geen signaal meer door, hoewel ons abonnement pas over twee maanden verloopt. (Na vele andere problemen hebben zijn we overgestapt). Volgens hun ligt het aan onze installatie, maar daar is niets aan veranderd en verder kunnen/willen ze ons niet helpen. Als ik de opnames via de ontvanger probeer te benaderen krijg ik de melding dat ze tijdelijk niet bereikbaar zijn.

     

    Bij Canal Digitaal heb ik ook gevraagd hoe ik dan wel bij mijn opnames kan komen, maar daarbij willen ze ook niet bepaald helpen. Ik krijg dan de mededeling dat ik helemaal geen recht heb om de opnames te bewaren en eigenlijk niet eens op te nemen. Dus ook via die weg kom ik alles behalve verder...

  2. Na een jaar gebruik te hebben gemaakt van de DSR8121 en dus een redelijke verzameling opnames heb, wilde ik die opnames overzetten naar mijn PC. Van daaruit kan ik ze dan branden op DVD of Blu-Ray disc. Nu weet ik dat de LAN en USB aansluitingen van de ontvanger niet werken.

     

    Ik heb nu de schijf aan mijn PC hangen, maar ik krijg hem niet werkend. Windows 7 geeft aan dat hij een "RAW" schijf niet kan lezen en wil hem dus formatteren. Ik natuurlijk niet, want dan ben ik mijn opnames kwijt. Ook heb ik eens gekeken of Ubuntu (Linux) de schijf zou herkennen, maar ook deze komt er niet ver mee. Hij gaf aan dat de schijf "FAT16" was, maar omdat de sectorgrootte niet klopte kon hij hem ook niet lezen. Ik had de hoop dat het besturingssysteem in Linux geschreven was en zo dus de schijf wel kon benaderen, maar helaas...

     

    Weet iemand hier hoe ik mijn opnames op mijn PC kan zetten?

  3. Sinds enige tijd ben ik in het bezit van een DSR 8121 HD. Deze werkt prima en geeft de zenders in een prima HD-kwaliteit weer. Alleen de ondertiteling gaat niet altijd even goed.

     

    Bijvoorbeeld bij de zender 'Discovery HD Showcase' ontbreken er regelmatig één of meer regels, zodat dus niet alles vertaald word. Of dit aan de ontvanger ligt of aan de zender weet ik niet, maar misschien hebben meer mensen hier last van?

     

    En bij alle BBC-zenders krijg je de teletekst-ondertiteling te zien, welke ook niet helemaal goed word weergegeven... Een eventuele derde regel word vaak niet vertoond. Ook laat hij soms een tweede regel niet zien. Alleen de eerste regel staat op een zwarte achtergrond. En de randen van de andere regels zien er ook niet scherp uit. Een voorbeeld hiervan is te zien:

    ondereling.jpg

     

    Is er een mogelijkheid om dit goed te krijgen?

     

    PS: Deze twee 'problemen' doen zich ook voor op de DSR 7121 die we hier hebben staan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...