Ga naar inhoud


Mercedes_SLK

Lid
  • Items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mercedes_SLK

  1. Ik heb een vraag, mijn dreambox start niet door met een pli image want krijgt geen dhcp, hoe kan dat en wat kan ik daar aan doen ?

    heb hem serieel geflacht, en ook via de stop mode maar niets werkt.

    ik hoop dat iemand mij helpen kan.

     

    mercedes slk

  2. Past die kaart ook in een Smargo die weer aan een OScam server hangt?

     

    In CCcam-v2.3.0 werkt de HD+ Kaart perfect en heb je geen boxkey en rsa key nodig, heb horen vertellen bij Oscam heb je die wel nodig.

    En de Zwarte HD+ Kaart kan je gewoon Activeren met Scam3.6.0 en ook mocht hij op Zwart gaan Updaten met Scam.

     

    En dan een tip bk en rsa zijn te vinden als je maar een beetje google gebruikt.

  3. Dan blijft de vraag of ze dat doen omdat hun cardshare niet meer probleemloos werkt of omdat hun officiele abonnement niet meer probleemloos werk

     

    Ik denk dat alles probleembloos werkt als je alles maar goed geregeld hebt !!! En dan wel onder CCcam zonder de naam te noemen van een BackDoor !! Want dat zijn denk ik ook grote Fabels ? Maar je kan ook als client de Voordeur Open Zetten Via Poort 16001 !!! en dat kan je ook noemen Backdoor maar is de VOORDEUR Open zetten !!

     

    my 2cents

  4. En ga er maar niet vanuit dat je daar eenvoudig de RSA en boxkey van achterhaalt. Kudelski heeft inmiddels ruimschoots bewezen dat ze leren van gaten in de beveiliging uit voorgaande versies en fouten van andere providers.

     

    Sorry maar weet je hoelang het geduurd heeft voor N3 te achterhalen, binnen 1 maand was dat gebeurt door div mensen, maar die moet je wel kennen.

  5. Ik heb ook nog even een ander geluid:

     

    Stel dat M7 van rechtswege de lock moet opheffen dan voeren ze binnen de kortste keren nieuwe kaarten in die getrouwd zijn met receivers.

     

    En was het niet zo dat dit systeem in spanje en polen en zo kan je er nog wel een paar noemen die box met kaart getrouwd zijn ?

    En wat gebeurde er toen, werd boxkey en rsa key achterhaald en dan doet de kaart het toch zonder beperkingen, of zie ik dit verkeerd ?

  6. En toch zit me nog iets dwars. Als er niets aan de hand is met CCcam 2.3.0 waarom dan:

    • Meerdere berichten van verschillende afzenders met de bewering dat er een backdoor inzit.
    • CD deze softcam noemt in haar communicatie, iets wat ze nog nooit eerder hebben gedaan.

    Wat is het nut om roddels te verspreiden over CCcam 2.3.0? Heeft iemand hier een idee over?

     

    Omdat CDS al 2 jaar aan het testen is Met een Rack vol met 100 dreamboxen en CCcam.

    Maar wat ik al gezegd heb het is geen Backdoor open zetten maar de Voordeur 16001, en dat kan bij jou wel dicht staan, maar als die poort aan een client kant los staat kan je ook al problemen hebben !

  7. CCcam 2.3.0

    Hier is alles goed dichgetimmerd maar er probeerde toch een IP-address uit Techië te connecten op poort 12000, daar kwam ik achter door alle netwerkverkeer op mijn server te monitoren. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn......

     

    Je moet gewoon geen standaard poort gebruiken !!! zoals ingesteld 12000

    En Poort 16001 dicht houden.

    Installeer dan op je pc openvpn en op je laptop bijv die je altijd bij je hebt.

  8. Er zijn wel degelijk kaarten uigezet bij diverse mensen, ook een aantal servers hebben het opgegeven.. niet zo vreemd natuurlijk aangezien veel op 1-2 kaarten draaien.

     

    Dit ben ik dus niet met je eens, ik ken mensen die hebben wel meerdere kaarten, en dan praat ik echt over de grote, waarom zijn bijv die 12 kaarten niet uitgeschakeld ?

    Is een voorbeeld maar ik ken ze die hebben er dus veel meer, en dat zijn echt de grote.

    Maar ik wil daar dus niet mee geconnect zijn, heb dat ook niet nodig in mijn thuis situatie, daar ik maar 2 ontvangers heb, 1 in woonkamer en 1 in slaapkamer dus maakt de chid van 4 mij niet uit, ik kom daar goed mee uit de voeten.

     

    Maar niet via pm gaan vragen aan mij wie dat zijn of waar je die kan vinden, want de pm's die ik daarover krijg delete ik gelijk !!!!!

    Want ik wil met Wan Sharing niets te doen hebben of tussen staan !

  9. Ze hebben zoals ze zeggen 100 servers neer gehaald reken dat eens uit allemaal een Full-abbo !!! en doe eens 100 maal een jaar daar komt een leuk zakcentje uit dat ze mislopen.

     

    Ze lullen volgens mij uit hun nek ik ga ervan uit dat het maar 3 servertjes zijn :)

     

    Als ze er 100 uit de lucht gehaald hadden zou je er dan niet meer over gelezen hebben ?

     

    Dit is in mijn ogen 'n Bullshit verhaal.

  10. ze zeggen wel dat er een backdoor is maar niemand kan het bewijzen dus . kant en klaar gezever

     

    Dat gezeur over een Backdoor in CCcam geloof ik helemaal niets van.

    Maar denk eerder dat er mensen zijn die een Voordeur Open Zetten en wel Poort 16001, en die poort mag never niet open staan, en staat die wel open dan is het toch niet zo moeilijk meer ?

    En dat is denk ik problemen op je afroepen, door deze poort open te zetten of de Telnet Poort bijv met een standaard inlog.

     

    En al heb je de Poort 16001 beveiligd met een goed paswoord, komt er toch te staan CCcam Server !!!!!

  11. Pli wordt niet beschuldigd. Er wordt alleen beweerd (en die bewering klopt ook) dat een van de leden van Pli meewerkt aan CCcam en een ander lid Manager Technical Services bij de M7 groep is. Conclusies mag daarna iedereen zelf trekken.

     

    Daarnaast verricht een andere CCcam man werkzaamheden voor de importeur van Linux set-top-boxen en die persoon acht ik nog in staat zijn eigen benen te verkopen, als de prijs maar klopt.

     

    Mvg,

     

    Michel

     

    @Michel

     

    Was dit in de tijd van de Dreambox100, en Smargo en Linkey, en de tijd van CamX, en naar CamX kwam CCcam, dan hebben we het zeker over dezelfde personen ?

     

    Greetz

  12. Als je er vanuitgaat dat de payserver met CCcam werkt maak je een hele grote vergissing.

    Met je huisvlijt met CCcam opstelling kun je inderdaad niets aantonen maar je ziet ook niet meer dan CCcam interface je laat zien.

    Het CCcam protocol, dat wat heen en weer gaat op je LAN of op het WAN bevat meer informatie en mogelijkheden.

    Door gebruik te maken van oscam of een andere aangepast cardserver soft die CCcam babbelt kunnen de beheerders van een payserver veel meer van je CCcam X.XX gedaan krijgen. En daar zit de kneep en dat is een oprechte waarschuwing mijner zijde aan alle leken hier.

     

    Als CDS zou weten wie de maker van CCcam is, dan heeft die maker denk ik een groot probleem met andere Providers o.a Sky en wel Mister Rupert Murdock, want alles wat met sky te maken heeft word ondersteund in CCcam, en ik denk niet dat de maker of makers van CCcam deze mensen achter zich aan zouden willen hebben, of denk je van wel ?

    Dat is wat ik denk, maar dat is mijn mening dat het weer een groot gerucht is ?

  13. @Matchless

     

    ben ik niet met je eens, want ik ken een hele grote indeze, de prijzen daar zijn gestegen en heeft er nu in deze dagen bijna 500 mensen bij gekregen ? dus waar gaat dit naar toe, die vullen de zakken en CDS verliest alleen maar klanten :( En wat wilde CDS de Grote Cardservers toch de hals om doen ?

    Of heb ik het verkeerd, ze pakken nu alleen de mensen die in tha house sharen. en de grote maken ze steeds groter in dit verhaal.

    Dat is mijn mening.

     

    Greetzzz

  14. Onzin, ze sharen op dit moment alleen Canal Digitaal op 19,2. Dat komt omdat Irdeto nog actief is, probeer maar eens sharing te krijgen voor de HD kanalen... M7 groep heeft de slag op sharing gewonnen lijkt het...

     

    Dat denk jij, ik denk dat je mis zit in deze.

    Wat Michel al zei, enkele uren probs, maar toen was het opgelost, je kan de grote jongens niet down halen, maar die hebben nu de prijzen verhoogd :(

     

    greetzz

×
×
  • Nieuwe aanmaken...