Jump to content

henkie73

Members
 • Posts

  887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Community Answers

 1. henkie73's post in geen beeld op Ziggo sport F1 select was marked as the answer   
  gisteren had ik nog beeld, maar nu heb ik zwart beeld wordt wel gedecodeerd maar zwart beeld, en ja ik heb een abo er op, draai hier met oranje kaart op oscam.
   
  hebben meer mensen hier last van ?
   
   
  gr.
  Henk
 2. henkie73's post in Wat is er met Teamviewer aan de hand? was marked as the answer   
  vandaar dat ik Anydesk gebruik.
   
  gr.
  Henk
 3. henkie73's post in Op welk HDMI poort de ontvanger aansluiten? was marked as the answer   
  beste satty40,
   
  hdmi arc (Audio Return Channel)
   
  Het is in principe een hele simpele functie die het mogelijk maakt audio waarvan de TV de bron is (denk aan de ingebouwde tuner) via een aangesloten HDMI kabel te versturen naar de home cinema set of receiver zodat je het geluid over je luidsprekers krijgt.
   
  Dit alles gaat via dezelfde HDMI kabel die audio en beeld van de home cinema set of receiver naar de TV stuurt. Het werkt dus twee kanten op, vandaar Audio Return Channel.
  Kortom, je hebt maar één HDMI kabel nodig voor zowel de weergave van beeld via je receiver of home cinema set (denk aan een Blu-ray/DVD films) richting de TV als het beluisteren van de audio die uit je TV komt.
  Natuurlijk gebruik je dit niet tegelijkertijd; de ene keer gaat het beeld van een film richting de TV en de andere keer de audio van een TV uitzending richting je home cinema systeem.
  Voorheen moest je een aparte audiokabel van de TV naar je audio installatie leggen om het geluid van TV uitzendingen (via de ingebouwde tuner) over je luidsprekers te krijgen, nu voldoet één HDMI kabel dus.
   
   
   
  hdmi MHL (Mobile High-definition Link)
   
  MHL (Mobile High-definition Link) is een nieuwe standaard voor het uitwisselen van gegevens middels een kabel. Maar, in tegenstelling tot eerdere nieuwe technieken en standaarden die met een kabel werken is voor de MHL techniek geen nieuwe connector of kabel nodig. MHL is een soort protocol dat werkt via een standaard microUSB poort op een smartphone of tablet en een standaard HDMI aansluiting op een monitor of HDTV.
  Wel moeten de apparaten waar je mee werkt beiden uitgerust zijn met MHL ondersteuning.
  Het mobiele apparaat kan via de microUSB poort aangesloten worden op de HDMI ingang van een externe monitor.
  Alles wat je hiervoor nodig hebt is een microUSB-naar-HDMI kabel.
  Eenmaal aangesloten is het mogelijk 1080p videomateriaal (met maximaal 7.1-kanaals surround audio) dat op je tablet of smartphone staat op je TV weer te geven.
   
  is een standaard die samsung gebruikt om alle samsung producten te koppelen.
   
   
  het maakt niet uit welke je pakt.
  want ik denk dat jou tuner deze functie niet heeft.
  dus dan maakt het niet uit.
   
  wat dacht je van HDMI 1
   
  bron van onze grote vriend Google
   
  gr.
  henk
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.