Ga naar inhoud


faqtsbe

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door faqtsbe

  1. Ook via de CI Modules van TV-Vlaanderen en Telesat werken de kaarten niet meer. Ze vertelden me naar een service center te gaan. Voor mij is dat*****. Ik woon centrum Brussel, heb geen auto. Dus dat vraagt organisatie. Om zeker te zijn dat daar iemand is bel ik die op. *******. Geen antwoord. Bel al gans de dag.

     

    Dan maar terug bellen naar TV-Vlaanderen. Die zeggen me alles naar hun op te sturen ondanks er expiciet geschreven staat dat ze geen pakketten willen ontvangen.

     

    Het is me eigenlijk het sop de kolen niet waard. Ze mogen maw hun TV in hun gat steken. Sorry voor mn woordenschat. Beide contracten ga ik verbreken met argument dat ze niet in staat zijn hun geboden diensten te leveren.

     

    Bij deze, probleem opgelost. Een zorg minder!!

  2. Hallo,

     

    Ik heb een Télésat en een TV-Vlaanderen kaarten die plots niet meer werken. Die zaten in een VU+ Solo en hebben jaren lang goed gewerkt. Ook na heractivatie blijkt niets nog te werken. Ook in de officiële CI Module en rechtstreeks in de Samsung TV weigeren ze dienst.

     

    Ik ga ze bij een dealer gaan proberen maar wat zou er hier kunnen misgegaan zijn?

     

    Groet, Peter V.

  3. sjappie toch! Ik hou van kunst, cultuur en podiumkunsten net zoals ik ook wel van voetbal hou. France 2 is de enige algemene zender in Frankrijk met een interessante journalistieke inhoud. Sorry, maar die vele pornokanalen, wel, dat kan ikzelf veel beter! Wat die Oscam technologie betreft, dat is voor mij net iets te hoog gegrepen. Ach ja, zo belangrijk is het nu ook niet. Voor mij mag alles ook de vuilbak in.

  4. Hallo,

     

    sinds ik een passwoord en wat settings in de smb.conf op een VU+ met VTi image veranderd heb kan ik met de windows PCs niet meer aan die files servers. Wel via FTP met het ingestelde paswoord. Weet iemand raad?

     

    Groet, Peter.

     

     

    [global]
       load printers = no
       guest account = root
       log file = /tmp/smb.log
       log level = 0
       security = user
       server string = Vuplus %h network services
       workgroup = Homegroup
       netbios name = %h
       case sensitive=yes
       preserve case=yes
       short preserve case=yes
       socket options = TCP_NODELAY
       preferred master = no ;(These stop the machine being master browser, which means that it doesn't waste time there.)
       unix extensions = no
     
    [Configuration]
      comment = Configuration files - take care!
      path = /
      wide links = yes
      read only = no
      public = no
      valid users = root
     
    [Harddisk]
      comment = The harddisk
      path = /media/hdd
      wide links = no
      read only = no
      public = no
      valid users = root
     
  5. @ sprietje: je hebt gelijk maar ik ga nu ook niet direct die best wel leuke installatie bij het vuil zetten. Er zijn 8 aansluitingen over 3 appartementen. 4-2-2 dus. De zwakke schakel is de 23,5. En nu TV Vlaanderen meer op 23,5 inzet merk ik plots dat probleem. Vroeger keek ik weinig naar die sat en de buren nog veel minder. Die mensen zijn duitstalige zwitsers. 

     

    Misschien toch eerst eens een 'quick win' uittesten door die ALPS te installeren? Kan natuurlijk ook altijd een aparte schotel voor de 23,5 zetten. Er is plek genoeg op het dak.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...