Ga naar inhoud


Brinx84

Lid
  • Items

    134
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Brinx84

  1. Ontvangers inderdaad al omgewisseld geen effect. Heb een 8 poorts switch, en ontvanger op andere poort gezet, ook geen verschil. Blijft inderdaad alleen de LNB (maar de overige ontvanger werkt wel gewoon) of de kabel.. Kabel gaat buitenom, eigenlijk weinig zin om de boel weer te staan gaan graven :D

  2. Goedenavond,

     

    Ik heb een ontvanger die ineens geen signaal meer heeft. De kabel (die naar switch loopt) heeft al die tijd normaal en zonder problemen gewerkt. In de ontvanger zit 2e kaart van CD. Ook als in de ontvanger (dreambox HDSE) naar signaalzoeker ga, geeft deze op alle waardes 0. Kan het zijn dat een kabel spontaan de geest geeft? De overige ontvanger heeft geen enkel probleem. Dus de LNB is niet defect lijkt me?

  3. Ik woon op platte land, dus geen last van buren of iets dergelijks. Ik heb als test m'n vrouw naar bed gestuurd met de 2e kaart, die ik normaal gebruik voor ontvanger in de schuur. Deze zit nu dus in slaapkamer box en deze geeft tot nu toe geen problemen. Mijn hoofdkaart is dus enige die problemen geeft. Zo ineens uit het niets. Het afgelopen uur geen hickup meer gehad trouwens.

  4. Op de Fta zenders heb ik geen problemen ook blijft het signaal stabiel. Tevens blijft satelliet "gewoon" gelocked. Ik heb net de tv een uurtje laten lopen en geen enkel probleem ondervonden. Dus ik denk dat het inderdaad een coderingsprobleem of kaartlezer probleem is. Mocht het nu weer gebeuren is het opgummen inderdaad nog nog een goede tip. Bedankt iedereen voor het meedenken zover

  5. Ik heb sinds vanavond dat de gecodeerde zenders om de haverklap haperen. Ik heb een smartcard in mijn dreambox 800hdse zitten. Dus niks met cardsharing of iets. Nooit problemen gehad. Er zit ook geen vast patroon in. Zo kan ik 3uur zonder problemen kijken, andere keer loopt ie 4 keer vast in 10 minuten. Beeld gaat dan vanzelf overigens weer verder. Meer mensen hier last van? Draai op openpli4.

  6. Zooooo das nog eens een goede uitleg.ik heb alles via Hdmi aangesloten op mijn reciever die eigenlijk alles kan coderen. Ik ben er inderdaad achter dat er meerdere audiosporen zijn. Echter als ik mijn sat ontvanger op standaard dolby zet, kan de vrouw het volume niet meer bepalen met de afstandsbediening van de sat ontvanger. Dus gezeur :P. Mij is ooit verteld dat pro logic2 een luxe stereo variant is. Dus geen 5.1 geluid? Als ik bv een film kijk, en ik wil echt surround, zou ik dus handmatig dat audiospoor moeten kiezen? Voor gewone tv uitzendingen kan pcm pro logic2 dus prima?

  7. Goedenavond,

     

    Ik heb een 2e hands reciever aangesloten. Nu kan ik kiezen uit PCM liniear (48) of dolby digitale bij audio uitvoer. Echter als ik pcm selecteer, gaat ook het pro logic 2 lampje branden. Dit houd toch in dat stereo wordt omgezet naar 5.1? Welke instelling kan ik het beste gebruiken? Het gaat trouwens om gewone tv uitzendingen.

     

    Alvast bedankt.

  8. Hallo,

     

    Door een eigen fout is mijn ondertekende contract telaat retour gegaan naar canal digitaal. Hierdoor is mijn 2e kaart geblokkeerd waardoor ik alleen de FTA zenders kan ontvangen. Ik heb afgelopen zaterdag alsnog mijn contract retour gestuurd. Hoelang duurt het ongeveer voordat canal digitaal mijn kaart weer open zet, zodat ik ook weer beeld heb op de gecodeerde zenders?

     

    Groeten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...