Ga naar inhoud


michael125

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door michael125

  1. ik heb ondertussen kartina.tv geinstalleerd. Ik heb een ouderwetse beeldbuistv (70 cm diameter). De kwaliteit is heel goed. Kartina heeft ook 4 hd kanalen, die kan ik jammer genoeg niet zien, wellicht is die hoger dan 2Mbit/s en is mijn 7,50 Mbit abonnement onvoldoende. Ik heb geluk gehad dat ik erin geslaagd ben mijn bestaande mediaspeler te gebruiken om kartina tv mee af te spelen: toch weer enkele euros gespaard !

     

    #########################################

    ##############################

    ##############################################

     

    Voor iemand die houdt van HD, zou ik kunnen besluiten dat het beste zou zijn een smartcard te bekomen van vb. viasat baltic of viasat ukraine, of xtraTV (op amos - hele grote schotel nodig) en zo legaal naar hd tv te kijken.

     

    Nadeel van Kartina tv is wel dat het enkele seconden duurt vooraleer een zender begint te spelen.

  2. kartina tv: Voor een maand proberen gaat niet denk ik. Wel enkele dagen, kosteloos. Je kan ook voor een maand betalen (18 euro) en daarna eventueel omzetten naar een jaarabonnement. Over de kwaliteit heb ik nog niet nagedacht. Ik vermoed dat die slechter zal zijn dan bij belgacom tv, want ze gebruikt slechts 2 mbps bandbreedte. Dit is minder dan bij belgacom tv, dus moet de kwaliteit minder zijn.

    Andrei van ############## spreekt nederlands en gaf me alle uitleg.

  3. bedankt voor uw reactie.

    hd platforma: Het zijn nogal weinig kanalen voor veel geld.

    Ik ben op dit ogenblik aan het twijfelen voor een systeem via internet, namelijk kartina.tv met 130 russische kanalen voor 175 euro per jaar, met een speciale receiver voor 170 euro aan te schaffen. Dat is natuurlijk via internet (zoals belgacom tv) en gebruikt een beetje bandbreedte.

    Ik heb ondertussen heel wat rondgesurft. Mijn conclusie is dat het via satelliet uiterst moeilijk is om legaal aan een smartcard te komen, of enorm duur. Via een duitse firma vond ik ook een abonnement voor Viasat Ukraine voor 1700 euro per jaar. Er zijn illegale alternatieven voor 2 euro per maand. Ik ga wel eerst die kartina.tv eens proberen, want doe niet graag iets illegaal.

  4. Dag Edbe,

    Bedankt voor je antwoord. Ik heb het geprobeerd. Eurobird kon ik goed ontvangen. Zelfs Amos kon ik ontvangen, echter niet de zenders die ik wou. Amos heeft namelijk 3 beams. Een beam Amos2, die kanalen kan ik met ongeveer 50 % signaalsterkte ontvangen, wat niet zo veel is, want er is vaak storing. Amos3 heeft een beam "Europe V" die kan ik gemakkelijk ontvangen. De Europe H beam op Amos3 echter, kan ik niet ontvangen.

  5. Ik heb een visiosat bisat. Er zitten 3 lnb's op: Astra 19, hotbird 13E en Sirius 4,8E. Er is nog plaats voor een LNB, die zou normaalgezien gericht zijn voor Thor 1W .

     

    Nu zou ik graag volgende configuratie hebben: Hotbird 13E, Eurobird 9E, Sirius 4,8E en Amos 4W (via systeem inverto multiconnect)

     

    Ik heb vragen bij de capaciteit van mijn schotel.(1) Is het signaal van Amos sterk genoeg voor mijn schotel ? (De diameter van deze visiosat is: 75 cm van links naar rechts, 64 cm van boven naar onder en 88 cm diagonaal - geen BIG model dus) Toen ik het geheel liet installeren, zei men me dat de vorm van Visiosat iets speciaal was, met goede ontvangst.

     

    (2) Eurobird zou ook niet zo'n sterk signaal hebben. Sterk genoeg voor mijn schotel ?

     

    (3) Wishful thinking: zou ik eventueel Astra 19E kunnen behouden ?

     

    Ik woon nabij Brugge in België.

     

    Alvast dank !

    post-59311-0-07954800-1319396091_thumb.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...