Ga naar inhoud


Rataplan

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rataplan

  1. Het heeft 2 dagen geduurd maar heb het schrijf apparatuur inmiddels operationeel. Was veel vergeten maar in stukjes en beetjes kwam alles terug (incl keert onderste boven in de writer ;). Heb diverse firmwares geprobeerd maar nog geen beeld, in de module menu krijg ik Smartcard is irdeto/beta Country QAT, Crypt ID: 0603. Failure decoding. De pred 342 kan ik nergens vinden. Als iemand tips heeft dan hoor ik dat graag.

    Wat ik mij afvraag is of je de kaart wel uberhaupt kan activeren in een dragon ?

  2. @Grotevoet,

     

    Het waren inderdaad levendige tijden. De ontplooing van het satwereldje, de hoogtij dagen voor de sathobbysten. Satamateurs tegen de grote network bonzen. Het ga je goed Grotevoet.

     

    Btw

     

    " better to be loved and hartbroken, then never been loved".

  3. Hoi,

     

    Ik ben al een tijdje weggeweest van de sat scene maar heb pas een Jazeera sport kaart gekocht. Ik krijg deze niet aan de praat in mijn dragon cam. Ik heb het eea erover gelezen maar word niet echt veel wijzer. Volgens sommige berichten kan je deze kaart niet activeren in een multicam maar enkel in een compitabel receiver of Irdeto module. Andere berichten dat deze wel werkt met firmware 369 maar dan werken alleen kanaal 1 en 2. Mijn vraag is eigenlijk simpel:

     

    Kan deze kaart worden geactiveerd en werken in de Dragon, zoja welk firmware.

    Indien dit niet mogelijk is welke Irdeto cam is aan te raden om te kopen ?

    Bvd.

     

    Gr,

    Rataplan

     

    P.s. receiver is Echostar 7000

×
×
  • Nieuwe aanmaken...