Ga naar inhoud


profiler270

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door profiler270

  1. Ik heb hier een DIGISAT PRO Accu,  misschien is dat iets ?

    Zie: ****** Ongewenste Reclame *********

     

    Meet Signaalniveau van twee LNB's op hetzelfde moment.
    De gemeten gegevens worden weergegeven op het LCD-scherm.
    DiSEqC, 22 kHz, 13/18V en mA uitlezing.
    Genereerd DiSEqC, 22 kHz en 13/18V naar LNB / schakelaar te bedienen.
    Werkt ook als een 2-weg schakelaar (13/18V, 22 kHz of DiSEqC).
    Werkt op DiSEqC 1.2 motoren (Oost / West en reset).
    ● Ingebouwde bieper, hogere toon - een beter signaal.
    Zeer gevoelig, kan te zwakke en te sterke signalen optimaliseren.
    950-2150 MHz ingang frequentie.
    F-connectoren, CE-gekeurd.

     

     

    mvg,

  2. Hallo,

     

    Vandaag 31/12 mijn nieuwe Vu+Duo2 box ontvangen, alles werd voorgeinstalleerd, alles (kabels enz) zijn goed aangesloten, echter geen beeld of klank op geen enkele zender.

     

    Ik kan door alle menu's van de ontvanger navigeren, alle info komt of het scherm, klok, zender, signaalsterkte enz, kortom alles die er moet staan staat er behalve geen beeld en klank.

    Support voor de box zei dat mogelijk de hdmi niet werd herkend, lijkt me onmogelijk als ik bovenstaande allemaal kan zien.

     

    De image die erop staat is volgende:

     

    Openpli 4

    Kernel 3.13.5

    enigma: 2014-12-29

    GStreamer: 0.10.36 (GIT)

     

    Ligt het aan deze image, ik zie dat reeds 2 nieuwe images uit zijn, wat doe ik ? Opnieuw flashen met een recentere ?

     

    Alle advies is welkom

     

  3.  

    Benieuwd of ze het deze keer gaan doen zoals de wet voorschrijft, iedereen per brief op de hoogte brengen van die prijsstijging.

     

    Bij TVV ze doen zelfs de moeite niet om je op de hoogte te brengen dat je domiciliering overgaat in SEPA domiciliering dus moet je er niet op rekenen, de mail die je gekregen hebt das voor hen voldoende om je op de hoogte te stellen...

     

    zijn de vlaamse zenders er dan wel op vooruit gegaan bij BGC en TN!?

     

    Daar bieden ze tenminste al meer dan een jaar de voornaamste zenders in HD aan, waar blijven die bij TVV ? Als ze met "vooruitstrevende technologie", HD bedoelen dan zal het eens tijd worden om ze dan ook effectief aan te bieden.

    Bij TVV krijg je nooit antwoord op je vragen en als je al een antwoord krijgt dan zijn het domme antwoorden alsof ze daar enkel getraind worden om je te treiteren.

    Volgens Vier is er geen overeenkomst met TVV en geen concrete plannen om in HD uit te zenden, en de winst uit de prijsstijging zal waarschijnlijk ook niet gebruikt worden om dit te verwezenlijken, dat zal naar een ander spaarpotje gaan denk ik...

     

    mvg,

     

  4. Onlangs vertrokken op vakantie en wat programma's opgenomen, nu echter is er iets misgelopen met enkele opnames.

     

    Stel ik programmeer een serie, begint om 19.10 u tot 20u, ik programmeer die serie via de programma gids en wat blijkt echter dat die bewuste dag die serie begon om 19.40 ipv 19:10 , nu staat er dus een halfuur meer op van het vorig programma en van wat ik wou ontbreekt het einde natuurlijk. 

    Wordt een timergestuurde opame bij wijziging van het uur niet automatisch aangepast ? Hoe kan ik dit oplossen/vermijden ? 

     

    (VU+DUO met OpenPLI 3.0)

     

     

    Alvast bedankt voor een antwoord.

     

    mvg,

     

  5. Ik hoop van harte dat alles goed verloopt voor jou, maar als je denkt dat het simpel is lees dan mijn draadje eens: http://www.sat4all.com/forums/topic/326718-aanpassen-abonnement-tvv-wat-een-lijdensweg/

     

    En ik kan er nog een vervolg aan toe voegen. Ik had op 1 oktober nog 10,90 euro betaald voor volledig maand oktober maar op 10 oktober werd dit abonnement gedowngraded naar het zenderpakket voor de extra kaart, met ander woorden, ik had betaald voor een maand maar heb dus maar 10 dagen kunnen genieten van alle zenders voor dit pakket. Ik stuur hen een mail om te vragen wanneer ze mij het teveel aangerekende abonnementsgeld zouden terugbetalen (referend naar hun begeleidend schrijven naar aanleiding van de overname waar hetzelfde stond vermeld ivm teveel betaalde abonnementsgeld).

     

    Antwoord van TVV:

    U hebt op 6-12-2012 een vraag aan ons gesteld. Hieronder kan u het antwoord vinden:

    Zoals ook vermeld op de overnameformulieren en algemene voorwaarden wordt er bij een overname van smartcard de huidige maand volledig aangerekend aan de oude abonnee. En de nieuwe formule vanaf de eerst volgende maand bij de nieuwe abonnee.

    Aangezien de overname in oktober is uitgevoerd wordt er in oktober het basic aangerekend en vanaf november een extra kaart.

     

     

    Net zoals de vorige keer doen ze alsof ze (en dan bedoel ik Joris van TVV klantendienst) alsof ze het niet begrijpen en krijg je zo'n domme antwoorden.

    Ik was de oude abonnee en ook de nieuwe abonnee, en ik heb betaald (via domiciliering) alleen werd mij abonnement gedowgraded alvorens de maand waarvoor ik had betaald ten einde was.

     

    Nieuwe mail gestuurd en gezegd dat als ik betaal voor een maand dan ook het recht heb om alle zenders uit dit pakket te kunnen zien voor de volledige maand en gevraagd als dat ook in die voorwaarden stond dat een abonnement gedowngraded word alvorens de maand ten einde is.

    Puur bedrog en diefstal noem ik dat en dat noemt zich een klantendienst...

     

    met vriendelijke groet,

  6. @ redneck eyeball:

     

    Ze wisten al van 16 april dat ik het abonnement van mijn vader wou overnemen als extra kaart tegen 2.5 euro /maand, contract van mijn vader liep af op 1 juli, telefonisch werd gezegd dat al het nodige zou worden gedaan om dit in orde te brengen en omdat we niks meer hoorden van hen werd daarop via e-mail gevraagd hoe het nu zat, e-mails werden gewoon niet beantwoord gewoon om tijd te rekken, mijn vader kreeg tenslotte nog een nieuwe afrekening voor opnieuw een jaar te betalen en heeft geweigerd de volledige som te betalen, ze dreigden zelfs met een incassobureau en hij heeft gewoon de laatste maand betaald die hij volgens zijn contract moest betalen en verder hebben ze niks meer gezegd of gedaan, maar die pipo's hebben dat gewoon doorgeschoven naar mij terwijl ze al 3 maanden wisten dat we vroegen om dit abonnement om te zetten naar een extra kaart, terwijl de contractperiode van het abbo van mijn vader toen al een maand voorbij was en de kaart al op mijn naam stond hebben ze ipv van toe te voegen als 2 kaart gewoon in een abonnement Basic Light omgezet.

     

    Waar ze wel tijd voor hebben is de mensen opbellen om te vragen als we soms geen HD recorder wilden kopen, terwijl we dat al gemeld hadden zowel telefonisch als met een formulier, dat we die al hadden, daar hebben ze wel tijd voor maar om een aanpassing te doen van het abonnenement dat weigeren ze te doen na 5 maanden het telkens weer te vermelden in de e-mails en nu houden ze zelfs op te antwoorden....gewoon schandalige praktijken...

     

    Wat het verhaal van de dealer betreft dat was effe tussendoor, ik weet niet hoe TVV omgaat met hun verdelers en onder welke voorwaarden, maar het zou me niet verwonderen dat ze zo ervoor zorgen dat ze hun eigen HD recorders aan de man brengen, koppelverkoop dus zoals ik al zei...maar blijkbaar staan ook zij boven de wet en als niemand er ook maar iets tegen doet dan gaan ze hun gang maar, zo gaat dat hier in belgenlandje....

     

     

    mvg,

  7. Even mijn frustratie wegschrijven, om een lang verhaal toch kort te houden hier een korte uitleg...

     

    Sinds het eerste telefoontje met TVV op 16 april 2012 proberen we hen aan het verstand te brengen dat het (vroegere) abonnement van mijn vader aan mijn hoofdabonnement moet worden toegevoegd als 2de kaart aan 2.5 euro/maand.

    Na tal van telefoontjes en evenveel e-mails en 84 dagen (ongeveer 3 maanden verder) krijgen we eindelijk te horen dat we daarvoor een contractovername formulier dienen in te vullen, met inbegrip van kopies van beide identiteitskaarten.

     

    Zo gezegd, zo gedaan. Na een tijdje krijgen we te horen dat de overname ok is, en ze maken er alweer een zootje van bij TVV, want wat hebben ze nu gedaan, gewoon mijn vaders abonnement op mijn naam gezet, dus op deze moment heb ik dus 2 abonneenummers en dien ik dus 2 abonnementen te betalen, mijn hoofdabonnement Basic+ en nog een Basic Light.

     

    In iedere mail werd telkens benadrukt dat het om een toevoeging gaat van die kaart als 2de kaart bij het hoofdabonnement, en telkens opnieuw schijnen ze het daar niet te (willen) snappen. blijkbaar vinden ze het leuk ons te pesten waarschijnlijk omdat we geen HD recorder bij hen gekocht hebben.

    We zijn nu dus al meer dan 5 maanden ver sinds het eerste telefoontje en nog steeds is er geen oplossing in zicht want blijkbaar snappen ze dus nog altijd niet wat we willen niettegenstaande de emails die we blijven zenden, en sedert 12 september reageren ze dus zelfs al niet meer op mijn mails...

     

    Tot slot naar de lokale dealer geweest en gevraagd wat zij konden doen, de dealer vertelde terloops dat zij geen nieuwe klanten kunnen aantrekken want TVV geeft geen kaarten zonder dat de dealer verplicht is de bijhorende HD recorders te kopen, een duidelijk voorbeeld van verboden koppelverkoop, maar wat doe je eraan als gewone consument.

     

    Wat een geklungel en dat noemen ze dus klantendienst, ze hebben nog veel te leren, maar blijkbaar zoals bij velen primeert geld en de klant kan stikken...

     

    mvg,

     

    een gefrustreerde TVV-"klant"

  8. Hier ook geen vtm hd en enkele vlaamse zenders doen het ook niet :(

     

    Hier net hetzelfde, geen beeld op een 7-tal zenders,

     

    VT4

    2BE

    Vitaya

    VijfTV

    Acht

    Jim

    VTM HD

     

    Buiten VTM HD als ik 1 van de andere zenders selecteer dan geeft ie aan dat ze uitzenden in HD , 1920x1080 en als ik dan opnieuw schakel dan is het 1280x720....

     

    Ik vind ze dan verder terug in mijn lijst (vanaf zendernummer 103 en verder) maar dat zijn dus de sd kanalen op de 19.2...

    en zoals gezegd hun netwerkstatus : geen meldingen....

     

    mvg,

  9. Hallo,

     

     

    Vraagje omtrent ondertitels, ik zie dat bij de meeste kanalen/programmas enkel nederlandstalige ondertitels beschikbaar zijn, is dit een beperking van de provider (TV Vlaanderen)?

    Bij sommige kanalen/programmas zie ik ook dat men de gesproken taal kan wijzigen, bv naast Engels krijg je ook een vertaling bv in Tsjechisch.

     

    Ik zelf ben echter op zoek naar Spaanse ondertiteling voor films of documentaires of wat dan ook dat ik bekijk.

     

    Ik hoor het graag wat kan of niet kan, alvast bedankt.

     

    met vriendelijke groeten,

  10. Euhm... 't is te zeggen, ik heb de webshop een mail gestuurd en gevraagd welke connectoren ik best zou gebruiken en zij stelden de schroef voor, de kabel is Koka 799, pas later las ik dat de Push on beter zouden zijn, vandaar mijn vraag, had tevens ook al de rubberen tules besteld, dus....

  11. Hallo

     

    Kan iemand mij zeggen welke f-connectoren aangeraden zijn om te gebruiken?

     

    Ik lees dat Push on een hogere HF gevoeligheid zou hebben en daarom beter zou zijn dan schroef connectoren?

    Is dit verschil merkbaar of te verwaarlozen? (het gaat om Hirschmann POFC 070 of SCF070)

     

    Suggesties of opmerkingen, ik hoor het graag.

     

    alvast bedankt.

     

    mvg,

  12. Een Spaun SAR 212 WSG (2/1 switch) doet zo'n 17 euro. Weet je zeker dat je bij 2 positie's blijft?

    Anders kun je direct beter de Spaun SAR 411 WSG (4/1 switch) kopen, die is maar 5 euro duurder.

     

    vGnp

    Is duurder beter ? Wat dan met de Triax MFD21D 2/1, die kost 30 Euro.

  13. Ik adviseer je een Triax 78 die 70cm breed is en 78cm hoog. Zet daarop een Duo-LNB Astra 1-3 Maximum AMBQ-24 voor ongeveer 59 euro.

     

    Is het overwegen waard natuurlijk.

     

    En gelijk heb je, Triax tds/tda serie is zooi.

    Kijk eens naar Triax Fesat HQ, Fuba DAA of Astro ASP.

     

    En dan moet je hierop gebaseerd dan keuzes maken ?

    Komt daarbij dat ik die TRIAX HQ enkel zie op Duitse webshops en dan kan ik weer gaan uitzoeken welke LNB ik hierop kan gebruiken.

  14. Man, ga toch geen spijkers op laag water zoeken, je ontvangt Astra 19.2 en Astra 23.5 al met een schoteltje van 45 cm.

    Je gaat heus geen beter beeld of ontvangst krijgen als je een merk schotel koopt.

    Ik lees toch ander dingen op internet en op het forum....

    Ga toch gewoon voor een goedkope of merkloze schotel van 78 cm, i.v.b.m. regen reserve

    Dat is het em net, ik wil een kwalitatieve schotel...maar ik hoor hier geen namen van schotels...

    Daarop zet je een Duo LNB Quad uitvoering, dan heb je beide satellieten beschikbaar voor 4 Tuners, en dat kost je hooguit 110 €.

  15. 3 x 2/1 switch. En ja, Kathrein = kwaliteit = kostenplaatje.

    Maar dan heb je wel een opstelling voor de rest van je leven.

     

    vGnp

     

    Ik heb even verder gezocht en dacht een oplossing te hebben gevonden, in een ander post waar je commentaar plaatste is sprake van het gebruik van een Quad monoblock LNB,(bijv Inverto Black pro Astra Duo Quad (L908)), als ik de uitleg daarvan goed begrijp zit in een monoblock wel een interne switch die automatisch schakelt tussen beide satellieten. Als de ontvanger het diseqc protocol ondersteunt schakelt deze dan automatisch onder het zappen naar de juiste satelliet nadat de kanalen van beide zijn ingelezen in de receiver.

     

    Nadeel is dat ik dit niet met een Kathrein schotel kan realiseren en dus een andere schotel moet vinden en blijkbaar tevens enkel te gebruiken is op een schotel vanaf 85 cm en dat vind ik dan al te groot.

     

     

    @Profiler270

     

    Ik snap je niet helemaal. Je wilt waarschijnlijk alleen de Astra 1 en 3 ontvangen maar bent niet geïnteresseerd in de gecodeerde zenders van CanalDigitaal.

    Je hebt een voorkeur voor een Kathrein-schotel. Daar passen in principe alleen de Kathrein-lnb’s op. Je bent een hele hoop geld kwijt voor een Kathtrein-schotel met Kathrein-lnb’s.

     

    Je hebt me waarschijnlijk mis begrepen, ik heb gezegd dat het me niet echt om de vrije zenders te doen is, maar wel om de gecodeerde, alleen gaat het niet om een abbo van Canaal Digitaal, wel om TV Vlaanderen, omdat ik hier een kaart van heb, of beter gezegd mijn vader omdat ie deze gebruikt in de camper, maar die gaat de deur uit, dus...

     

    De keuze van de Kathrein kwam er omwille van een post hier op het forum en daarbij viel de naam als Kathrein als zijnde "DE" schotel die de beste is, vandaar dus de keuze...

    Als je echter een suggestie hebt voor een ander kwalitatief merk dan hoor ik het graag, jullie zijn tenslotte de specialisten , voor mij is het allemaal nog wat chinees...

     

    met vriendelijke groet,

×
×
  • Nieuwe aanmaken...