Ga naar inhoud


Cybex

Lid
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cybex

  1. Hetzelfde heb ik gehad met de DM7020HD, maar dit lag echt aan de receiver. Nu heb ik tijdelijk de ET9000 beneden staan en nergens last van. Ik ben blij dat je dit met ons deelt Michel, ik had bijna deze receiver gekocht. Ik wacht nu toch maar even op de nieuwe VU+ UNO die binnenkort gelanceerd wordt.

  2. En dan heb je ook nog Newenigma v3.2.

     

    Voor zover ik kan zien is die gebaseerd op Enigma 2.6

     

    Iedereen kan een versie 3 op de markt brengen echter dat houdt nog niet automatisch in dat deze ook superieur is aan versie 2.

     

    Wie wil er nu een ontvanger met een closed source. Kun je net zo goed een philips bak neerzetten. (wat cru gesteld maar het is een flinke stap terug!)

     

    Ik had het gevoel dat OpenPLI achter bleef qua ontwikkelingen en dat OpenPLI langzaam "oud" zou worden omdat Dream Multimedia rustig door blijft ontwikkelen, terwijl OpenPLI met een "oude" basis blijft zitten waar ze op door ontwikkelen. Heb ik dat verkeerd? En wat de closed source drivers betreft, gebruikt OpenPLI die wel?

  3. Beste mensen,

     

    Ik heb begrepen dat Dream Multimedia vorig jaar heeft besloten om voortaan closed source verder te gaan. OpenPLI profiteert dus niet meer van de verdere ontwikkelingen die Dream Multimedia doorvoert (drivers?). Ooit heb ik ook gehoord dat er image makers zijn die lak hebben aan de regels van Dream Multimedia en toch de Enigma3 (?) software in hun images gebruiken. Wie kan me vertellen welke image builders dit zijn?

     

    Groeten, John

  4. Beste mensen,

     

    Ik ben opzoek naar 1 (of meerdere) draadloze koptelefoon die verbinding maakt met de Dreambox (7020HD). Weet iemand of er een koptelefoon is met bijbehorende USB bluetooth of wifi module? Het liefst 2 koptelefoons op 1 module, maar 1 op 1 mag ook.

     

    Groeten, Joh

  5. Ik weet niet hoe goed jullie internetverbinding op jullie vakantie adres is, maar wat je zou kunnen doen is een linux receiver kopen (HD of SD, maakt niet uit) en vervolgens via een laptop / computer oid TV kijken door te streamen vanuit de linux receiver thuis. Ik weet alleen niet hoeveel bandbreedte nodig is voor een SD signaal (upload).

  6. Ik heb zojuist weer gebeld en ik kreeg een mevrouw aan de telefoon. Deze mevrouw vraagt me meteen of ik naar een HD kanaal zit te kijken en vraagt me vervolgens te zappen naar een kanaal (nummer inderdaad, zoals Gerard 76 aangeeft). Ik heb de lijst niet gedownload, maar ik ga er van uit dat ze een SD kanaal bedoeld. En inderdaad, op het SD kanaal heb ik gewoon beeld. Mevrouw gaf toen meteen aan dat ik alleen een SD pakket had (hier ben ik heel verbaasd over, want ik zou zweren dat ik HD heb aangeschaft vorige maand) en dat ik het beste via de site kan updaten naar een HD pakket.

     

    Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt: Ik bel ongeveer een goede 20 minuten met een meneer van de klantenservice en die kon me totaal niet verder helpen. We hebben het nog wel even gehad over cardsharing, chid-lock, etc, maar uiteindelijk kon hij me niet helpen. Een mevrouw neemt even later de telefoon op en kon me vrijwel METEEN vertellen waar het probleem lag. Leuke ervaring :-)

     

    EDIT: Ohja en waarom ik gisteren nog wel beeld had: Blijkbaar krijg je een maand het complete pakket en krijg je daarna echt waar je voor betaald :)

  7. Beste mensen,

     

     

    Toen ik vanmiddag thuis kwam bleek ik alleen nog beeld te hebben op NED1,2,3 HD en niet meer op de commerciele zenders (RTL4,5,7,8, etc). Ik heb gebeld met Canal Digitaal en die vertellen me dat mijn kaart (en abonnement) nog gewoon actief zijn en dat ik gewoon beeld zou moeten hebben. Nu hebben ze (ongeveer 2 uur geleden) ook een activeringssignaal gestuurd naar de kaart, maar helaas...

     

    Ik krijg GEEN melding dat het signaal gecodeerd is, het beeld blijft gewoon zwart.

    Sinds een paar dagen draai ik op OSCAM, wellicht dat het daar mee te maken heeft?

    Sinds ik Canal Digitaal heb gebeld (2 uur geleden) draai ik CCcam 2.3 ivm het activatiesignaal.

     

    Helaas is mijn receiver geen officieel ondersteunde receiver, dus CD helpt me beperkt met dit probleem. Hebben jullie nog een idee wat het zou kunnen zijn?

  8. In alel gevallen is er in ieder geval geen wettelijk toelaatbaar bewijs dat iemand shared.

     

    Als je het voor laat komen omdat je jouw abonnement terug wilt, win je garandeerd.

     

    En die 1000 euro waar ze het over hebben? Gezien de recente ontwikkeling (Piratebay toegang ontzeggen, FTD sluiten, etc) denk ik dat een rechter nog wel eens rare sprongen kan maken. Sat4all heeft zoveel leden, zou er niet een jurist bij zitten? :)

  9. Dan komt er ook nog eens bij, dat het IP adres wat in mijn brief staat al ruim een half jaar niet meer wordt gebruikt

     

    Hoe zeker ben je hier van? Want als je het echt 100% zeker weet, dan is de visactie van CD enkele maanden geleden gebeurd inderdaad. Dit is op z'n minst raar te noemen, waarom immers nu pas actie?

     

    Je moet niet vergeten dat ik deze lijst met een simpele zoekactie zo van het net vis:

     

     

    Die lijst zou ik snel weghalen als ik jou was, je faciliteert nu...

  10. In OSCAM zit CCcam ondersteuning. Aangezien CCcam closed source is vraag ik me af hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om het CCcam protocol te emuleren. Of wordt het niet geemuleerd maar wordt er daadwerkelijk het CCcam protocol gebruikt (dus closed source)?

     

    Ik kreeg te horen dat in het CCcam protocol, wanneer je alleen een C line hebt, ook jouw eigen kaart info wordt meegestuurd. In neem aan dat dit met OSCAM niet meer gebeurd?

  11. Beste mensen,

     

    Gisteren heb ik OSCAM stable release geinstalleerd op mijn Dreambox 7020 HD met een originele kaart van CD in mijn receiver. Ik draai OpenPLI dus heb ik OSCAM stable via het plugin menu geinstalleerd. Wanneer je dit doet, dan worden alle configuratie bestanden ook geinstalleerd. Ik zie bijvoorbeeld een oscam.conf en oscam.dvbapi.

     

    Mijn vraag:

    Zou ik beeld moeten hebben als ik een CD kaart in mijn receiver heb en een installatie via het plugin menu doe van OSCAM stable?

     

    Ik krijg namelijk geen beeld. Via de webinterface zie ik dat OSCAM mijn kaart wel ziet...

     

    EDIT: als ik zap en in de log kijk zie ik dit:

     

    2012/01/14 20:25:39 2B0D94B0 c dvbapiau (1817&000000/522B/64:9F1D): rejected group (0 ms) (of 0 avail 0) (no matching reader)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...