Ga naar inhoud


LucCaes

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LucCaes

  1. Weet er iemand een manier om de opnames die ik heb gemaakt om deze makkelijk over te zetten naar m'n PC, kopieren naar een USB duurt blijkbaar heel lang

     

    Hieronder de specificatie's van mijn ontvanger

     

    Hartelijk bedankt

     

    rand: AZBox Model: premium+ Chipset: SIGMA 8634 Frontprocessor Version: None Total Memory: 103624 kB Free Memory: 48588 kB Box Uptime: 2:33 Software Kernel version: 3.3.1 Firmware version: 2013-03-08 13:32:32 Gui version: 2013-07-31 Tuners Tuner A: STV090x Multistandard (DVB-S2) Hard disk model: WDC WD5000AAVS-00ZTB0 Capacity: 500.107 GB Free: 476.629 GB

  2. Op mijn vorige adres heb ik dit makkelijk zelf kunnen doen, daar kon ik instellen op 4.8°. De elevatie van de rotor nu moet ik niet veranderen, omdat het vorig adres bijna hetzelfde was als waar ik nu woon.

    Misschien dat ik problemen kan hebben met de schotel te instaleren op de rotoras, omdat die nieuw is, ik zal proberen of dit nu lukt, zo niet, dan laat ik wel iemand ervoor langskomen om alles af te stellen.

     

    In ieder geval weer hartelijk bedankt voor je info

  3. Een vraagje, is het mogelijk om de satelliet met motor Moteck SG2100 af te stellen, op een andere satelliet dan Sirius.

     

    Ik woon in een appartement, de schotel staat achteraan op het balkon, maar ik kan de satelliet Sirius niet krijgen omdat die onder de 8 graden oost ligt.

     

    Ben wonende Belgie Borsbeek 2150

     

    Mijn Locatie

     
     
    Breedtegraad:
    51.20° N (51° 12' 0")
     
    Lengtegraad:
    4.48° O (4° 28' 48")
     
    Stad:
    Borsbeek
     
    Land:
    België
  4. Heb vorig jaar op mijn dak een schotel met motor laten instaleren en tot eergisteren is alles goed verlopen, maar sateliietontvanger heeft het begeven. Ik heb nog een echostar ontvanger model 2110 die ik graag had willen instaleren, maar nu mijn vraag, waar kan ik hiervoor het beste terecht. Aangezien ik dus een motor heb, had ik graag dus mogelijke satelieten daarop willen hebben, dit in verband met de eurovisie song festival uitzendingen die er binnenkort allemaal plaatsvinden.

     

    Moest eventueel mijn echostar 2110 daar niet meer voor geschikt zijn, koop ik natuurlijk een nieuwe ontvanger, maar welke is hiervoor het beste geschikt?

     

    Ikzelf ben woonachtig te antwerpen deurne-zuid.

     

    Indien er iemand dit voor mij zou kunnen oplossen, zou dit echt voor mij een sprong voorruit zijn, en natuurlijk zal ik de installatie vergoeden.

     

    Mijn contact mail is luccaes@gmail.com

     

    Ik hoop dat ik reacties mag ontvangen waarvoor hartelijk dank !!!

     

    Alvast prettige feestdagen!!!

     

    Vriendelijke groeten,

     

    Luc.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...