Ga naar inhoud


Larzz

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Larzz

  1. Ik gebruik deze decoder inmiddels een week of 10. Ik moet zeggen: het gaat.....Hij voldoet redelijk. Dat is kijken en af en toe iets opnemen. Ergelijkheden zijn:

    's nachts draaien van de HDD als de decoder standby staat. Subpagina van teletext niet op te roepen. Bij opgenomen programma's kun je het audiospoor niet veranderen. Tenminste hoe moet dat dan? Wie weet dat? Ook kun je niet goed ondertitels vinden of bij opgenomen programma's alsnog ondertitels erbij zoeken.De afstandbediening bevat geen aparte audio en subtitleknop. Bij live programma's kun je die wel vinden via een infomenu. Maar omslachtig is het zeker wel.Nee. Dan is de VU+ een veel mooier apparaat. Had ik er eigenlijk 2 van moeten kopen. Goedkoop is duurkoop zal ik maar zeggen!

  2. Ik heb een familie HD pakket op 3 smartcards: 1 hoofd kaart en 2 extra kaarten. Nu wil ik Eredivisie live op alle 3 kaarten. Moet ik dan per kaart een abonnement afsluiten? Of kun je zoals bij Ziggo extra paketten gratis bij extra kaarten krijgen? Lijkt mij logisch. Een abonnement zou toch genoeg moeten zijn? Of moet ik door het huis heen en weer gaan lopen met verschillende kaarten om eredivisie live te kunnen kijken waar ik wil?

  3. Misschien is dit al eens besproken maar ik ben nieuw op dit forum: de zoomfunctie van de VU+solo. Ik kom er niet uit. Hoe kan ik die instellen. Op de AB is geen zoomfunctie voorhanden. Toch vreemd. Een beetje decoder kan bepaalde uitzendingen bv. MGM letterboxed films beeldvullend inzomen zodat je niet overal van die zwarte balken hebt.Of doe ik iets fout? Wie weet meer? Alvast bedankt.

  4. Ik snap het ook niet helemaal. Permanent Timeshift is ingesteld. Ik kijk live naar voetbal. Doelpunt gemist. Wil ik terugspoelen. Kan niet? Moet ik eerst de pauzeknop indrukken. dan weer live kijken. En dan kan ik terugspoelen tot het moment dat ik de pauze heb ingedrukt. Omslachtig allemaal. Veel simpelere ontvangers zoals de Philips DSR-8121 en de Sab Titan kunnen wel gelijk bij live TV terugspoelen. Waarom de VU+ niet? Of doe ik iets verkeerd? Ik ben eigenaar van een VU+ Solo met harde schijf sinds 6 weken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...