Ga naar inhoud


BasCST

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BasCST

  1. Ik heb sinds een paar maanden de Zee2 en ik ben aangenaam verrast door de geweldige beeldkwaliteit ( kon ik met de Alien en Alien 2 niet benaderen), maar ik ben ook onaangenaam verrast door de vele problemen, die ik tegenkom. Tot op heden heb ik het steeds zelf kunnen oplossen, maar het kost tijd en moeite en op het internet is ook niet zo veel (recent) te vinden.

     

    Een paar opmerkingen :

     

    Ook mijn Zee2 decodeert niet zomaar (originele CD kaart) Ik moet de Zee2 via de aan/uit knop achter aan zetten (maar zonder de CD kaart) Wanneer de Zee2 volledig opgestart is, kan ik de CD kaart induwen en krijg ik ontvangst op de CD kanalen incl. FOX 2 Sports international! Ik weet niet of dit normaal is maar ik red me ermee.

     

    Verschillende toetsen van de AB werken gewoon niet. Een toets als recall (vind ik belangrijk) werkt totaal niet. Klopt dit?

     

    Het opnemen doet de Zee2 momenteel correct (zelfs de nodige zenders gelijktijdig) echter het is me nog niet gelukt de Zee2 als mediaplayer te gebruiken. Hij laat me de opgenomen opnames correct zien in het menu, maar mijn eigen audio en video (MKV enz.) files op dezelfde HD zijn niet terug te vinden cq. af te spelen. Wanneer ik de HD op mijn PC aansluit zie ik prima de volledige inhoud, echter aangesloten op de Zee2 ben ik mijn audio en video files weer "kwijt", Ik heb al verschillende HD's en dito formateringen gebruikt, echter ik krijg het niet geregeld. Bij de Aliens was dat prima geregeld - ik weet echt niet wat ik fout doe.

     

    Ik heb momenteel als firmware 2.15 draaien ( met de bovenvermelde truc qua CD kaart kan ik prima kijken) Wil ik updaten naar bijv 3.0 lukt de truc met de CD kaart niet meer en decodeert de Zee2 de kaart niet

     

    Zo zijn er nog verschillende items. Na jarenlang probleemloos gewerkt te hebben met de verschillende software bij de Aliens, heb ik de indruk dat ik me met de Zee2 toch iets op mijn hals gehaald heb. Ik geef niet graag op, dus ik leef met de tekortkomingen en blijf proberen, maar ik zou het op prijs stellen als iemand me wellicht toch een tip kan geven. Elk advies is welkom. En nogmaals in grote lijnen werkt de Neutrino HD software prima, is de Zee2 snel met zappen en is de beeldkwaliteit fantastisch..... maar ja deze prima eigenschappen verdwijnen snel naar de achtergrond als je een probleem tegenkomt. Dus vandaar mijn hulp vraag.

     

    Hoi Raylan32,

     

    Ik zal het probleem met de smartcard eens analyseren. Ik heb meer klachten gehad over feit dat de kaart niet na power-on-reset werkt.

     

    Ik houd je op de hoogte.

     

    Mvg,

     

    Bas

    CST

  2. Twintuner ondersteuning in neutrino HD?

     

    Ik zou er niet teveel op rekenen dat is nog niemand gelukt, Coolstream is er bijna een jaar mee bezig geweest en zijn volgens mij nu gestopt ermee ( laatste berichten zijn van mei 2011)

     

    Ik was aan het browsen naar Neutrino HD postings en vond dat ik hier toch even op moest reageren.

    Waar haal je deze informatie vandaan, zo ver ik weet zijn we er zo goed als klaar mee..

     

    Bas

×
×
  • Nieuwe aanmaken...