Ga naar inhoud


damtje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door damtje

  1. In de Satlijsten van Hans staan nu heel veel streamingstations voor TV en Radio. Deze zijn in het programma Dreamset zichtbaar en deze heb ik vandaar met Transfer naar de Topf gekopieerd. In de map var/etc/enigma2 zijn de services van alle TV en radiobouques zichtbaar, alsmede de services van de stream TV/radio stations, keuring ingedeeld in groepen.

    Op de Topf zijn onder de favorietenknop hiervan de TV en Radio Sat stations zichtbaar en kunnen afgepeeld worden.

    Van de streamingsstations zijn alleen de groepskoppen zichtbaar en als zo'n groepskop gekozen wordt blijkt hier niets in te staan. De services kunnen dus niet aangeklikt en daarmee afgepeeld worden.

    Kan de AAF serverupdate deze streaming stations afspelen? Zo ja, wat moet er dan nog gebeuren om de services in de bovengenoemde map zichtbaar te maken en af te kunnen spelen.

    Wie kan hier helpen?

  2. Ik heb inmiddels ook de serverupdate geinstalleerd. Echter hier in de downloadmanager wel een aantal zaken om te downloaden, maar niets meer omtrent CCcam of Oscam etc.

    Ook ontbreekit in het AAF panel menu het menu-item om te bepalen welke SoftCam actief moet zijn. Wel kon ik bij AAF Panel -> Instellingen -> Autostart -> Cam/EMU config "ftdt" op ja zetten en "nr_usbreaders" op 3 readers. Verder heb ik van Linuxsat een CCcam bin file en een CCcam config file gedownlaod en deze files met WinSCP naar de Enigma mappen Var bin en Var etc gekopieerd en de beschrijving gevolgd van Cccam English tutorial, maar daar loop ik vast bij het commando CCcam -dv, waarop Telnet reageert met syntax error. Verder heb ik van AAF de file enigma2-plugin-feed-enigma_1.0 sh4.ipk gedownload en deze via WinSCP gekopieerd naar <root> .tmp van enigma. Hiermee verschijnt deze IPK in AAF panel-> Add on Manger->Install from tmp . Laat zich hier aanklikken, waarna de melding Installed OK komt. Maar verder gebeurt er niets. Er komt geen enkele Canaal Digitaal zender (ook Ned1,2 3n 3 niet) en ook de ledjes op de kaartlezer reageren niet. Het lijkt er dus op dat de kaartlezer niet aangesproken wordt. Ik heb op mijn TF7700 geprobeerd de AAF Summerdeitie 2011, Titan en Neutrino als update te installeren, maar deze lopen vast na reboot. Titan laat zich wel als nieuwe installatie installeren, maar is nog verre van compleet.

    Wat kan ik nog meer proberen om Enigma 2 met kaartlezer aan de gang te krijgen? wie heeft dit lopend en met welke combinatie?

  3. Maar wat is de nieuwste image? Via berichten ben ik bij AAF gekomen en heb daar de enige aangeboden image voor TF7700 gedownload en geinstalleerd. Naar aanleiding van het antwoord van Tyster heb ik nu van AAF de serverupdate gedownload en geinstalleerd. Daarmee werkt de downloadmanager wel, echter geen emu's. Ook is hier in het menu van AAF panel het menu-item Soft Cam Panel weggelaten. Ik kom dus geen stap verder. Wat is dan de nieuwste image voor de TF7700 en waar vind ik die?

  4. Bedankt voor het snelle antwoord. Ik heb op het AAF forum gezocht. De Duitse taal is voor mij geen probleem, maar er staat zoveel op dat forum dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er wordt over server verandering gesproken, maar ook dat Down Load manager in de summer V2 editie niet zou werken, terwijl er toch een hele How To voor geschreven is en ik de Hot Summer V2 maar pas geleden gedownload en geinstalleerd heb. Hoe moet ik zo'n feed updaten?

  5. 2 weken geleden Enigma2 Hot Summer V2 geinstalleerd. Verrassend te zien dat RTL4,5,SBS6,RTL7, RTL8 in SD en HD gezien worden met PowerCamPro vers.HD V2.0.3. Echter Ned1,2,3 en Veronica worden niet ontvangen. Waarom deze zenders niet??? Hiertoe een wat duurdere USB reader gekocht (triple card reader, omdat deze in een doosje zit en een losse USB kabel heeft, zou hetzelfde zijn als Smargo+).

    Volgens diverse How To's zou ik nu met de Addon/Download-Manager in het AAF Panel CCCam of Oscam moeten downloaden.

    Echter als ik bij de downloadmanger OK geef, krijg ik als antwoord "kan feed map niet doorgeven".

    Heeft iemand ook deze ervaring? Wat is er verkeerd gegaan?

    Gaarne hulp!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...