Ga naar inhoud


Katerke

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Katerke

  1. Zoals de titel zegt dus, heb ik aan alles gedacht maar 1 ding vergeten (belangrijkste) .... wij hebben maar 1 kabel gelegd naar buiten. Wanneer we binnen enkele jaren terug de leefruimte herbehangen/schilderen kan ik wel voorzien om er nog eentje bij te leggen.

     

    Voorlopig zou ik dit probleem willen oplossen met een johansson multi converter. Mijn vraag natuurlijk is gaat dit wel werken met een multytenne.

     

    Ikzelf neem niet zoveel op, maar vrouwlief wil natuurlijk wel soms daar van gebruik maken. Er loopt hier een topic hier over die converter, de laatste persoon daarin ging dit proberen, maar die heeft nooit meer een reply gedaan of het nu werkt of niet.

     

    ;) btw : leuk forum hier !!!

  2. Hoi,

     

    http://www.niko.eu/n...9b-4eea02f7c6f6

     

    Ik heb ooit deze wanddoos ingebouwd om later ooit eens een sateliet erop aan te sluiten. Ik heb nu gezien dat deze contactdoos in feite bedoeld is om kabel/Fm/sat te gebruiken i.s.m. een splitter.

     

    Nu mijn vraag is mag ik op de aansluiting van deze contactdoos enkel een satellietkabel erop aan sluiten. Mijn satellietkabel in de muur is trouwens te kort om die tot aan de satellietontvanger te koppelen. In het plafond zit de kabel trouwens vast zodat ik die niet kan verlengen naar de ontvanger.

    De bedoeling is dan voor deze wanddoos een kort satellietkabeltje aanschaffen met f-connectors erop aangesloten.

     

     

    Bedankt alvast.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...