Ga naar inhoud


RiesG

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RiesG

  1. Ik heb een tussenoplossing. Er bleek nog ergens in een la een usb apparaatje te liggen, ooit gekocht om video-banden om te zetten naar dvd. Bijbehorend progje geïnstalleerd en bul aangesloten op de video-uitgang van de Samsung, En jawel hoor... beeld. Werkt prima. Apparaatje/prog neemt op in mpeg(2) format. Kan meteen op dvd of naar hdd. Er zit wel een maar aan: snelheid is net zo hoog als afspelen. Dus een uur film kost een uur opnemen. Maar goed, beter dan niets.

  2. @Thijs2

    Jouw conclusie heeft ook al door ons hoofd gespeeld, en hebben we verworpen. Maar nu, na jouw reactie.... weet ik het niet meer.

    E.e.a. zou dan alleen de Samsung PVR's treffen, want die Topfield 5300 die ik heb uitgeprobeerd had er geen last van, en die 5000 die nu staat te 'draaien' óók niet.

    Als je 'complotdenker' bent zou je gaan denken dat KPN bezig is die Samsungs uit de wereld te helpen ;-)

  3. @Thijs2

    Dank voor de uitgebreide info.

    Helaas werkt je link naar dat programma niet, misschien dat je...???

    Vandaag geruime tijd bezig geweest met die HDD. Ubuntu zag hem wel, maar kon ook niets uitlezen. Een 'checkdisk' liep steeds fout omdat die Linux-bak steeds na ca 10 min ging hangen. Moet ik eerst even naar kijken (de laatste paar weken valt van alles uit, als of die apparaten het hebben afgesproken).

     

    Als je nog even kunt kijken naar dat progje... graag!!!

  4. Nu het er op lijkt dat onze Samsung SMT-1100TP voorlopig afgekoppeld gaat worden, zit ik met het probleem dat er op de HD nog e.e.a. staat dat ik eigenlijk niet kwijt wil. Heeft iemand al eens een oplossing gevonden om de HD uit te lezen in bijv. de pc, eventueel bestandsformaat omzetten en dan bijv. branden op dvd??

    Ik heb wel eens iets gelezen over Topfield recorders, maar niet over die Samsung.

     

    Alvast dank.

  5. Sinds kort vertoont onze Digitenne Samsung smt-1100tp kuren. Ontvangst is prima. Opnemen gaat prima. Timeshift werkt goed. Echter, fatsoenlijk terugkeren naar normaal afspelen na versneld door- of terugspoelen gaat fout. Bij snelheid 2x nog geen probleem, maar 4x en 8x doen het niet. Probeer je wel 4x of 8x te gebruiken en je drukt daarna op de afspeelknop voor weer normaal afspelen, dan is er geen geluid meer en lijkt (weet nog niet zeker) de afspeelsnelheid een ietsiepietsie hoger dan normaal. Bij oudere opnames is er géén probleem. Rara...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...