Ga naar inhoud


freek75

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door freek75

  1. In eerste instantie heb ik er nieuwe firmware opgeladen door alleen de usb stick er in te steken. Blijkbaar overschrijft de box dan niet allee software. Nu heb ik uit pure wanhoop vanaf mijn computer alle mapjes gedelete. Er blijven dan nog een paar over die ik niet kon deleten. Toen heb ik een nieuwe fimware geflashed en hij loopt nu al een week zonder problemen. Iedereen bedankt voor de hulp.

  2. wanneer de smart card in deze box zit heb ik toch niets met het netwerk te maken? Het maakt namelijk niets uit of ik de smartcard in mijn vu duo heb of in de solo2. de duo blijft steeds hangen. nu blijft hij na het rebooten soms ook of starting hangen. Dan brand de rode led en blijft de vu op de zender van opstarten. De afstandbediening werkt dan ook niet.

  3. ik heb de swap geprobeerd, maar daarmee is het probleem niet verholpen. wat betreft de ethernet verbinding, hoe kan ik dit testen? wanneer ik de canal digitaal pas in deze box heb dan heeft de ethernet verbinding hier toch geen invloed op? Met de pas in de duo loopt deze namelijk nog steeds vast.

  4. nee ik heb de spanningsregulator niet vervangen. wel heb ik de internetkabel vervangen, en de hdmi kabel. maar zonder resultaat. Mijn vu is twee jaar oud. Hoe werkt een usb met een swap? ik heb daar nog niet eerder van gehoord.

  5. Hallo,

     

    Ik heb een probleem met mijn VU duo.

    Sinds een aantal weken loopt de VU iedere dag een aantal keer vast. Dan blijft het beeld stil staan en even later valt ook het geluid uit.

    In eerste instantie heb ik een OpenPLI update geflashed, maar zonder resultaat.

    Daarna heb ik een Elco C807 vervangen, maar het probleem is nog niet opgelost.

     

    Heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn?

     

    Groeten, Freek

×
×
  • Nieuwe aanmaken...