Ga naar inhoud


winnieh

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door winnieh

  1. Ok ik heb beeld, ik begrijp nog niet waarom maar blijkbaar lukte de activatie van mijn kaart beter rechtsreeks in mijn televisie waar ik een satelliettuner in heb met een module. Ik had direct beeld op mijn tv.

    Ik heb mijn box geopend en dan gezien dat de kaart inderdaad naar onderen moet met de chip, na het terug verplaatsen van mijn kaart van tv naar mijn box had ik direct beeld.

     

    Ik wil toch iedereen bedanken voor de moeite om te reageren,

     

    Grts Hans

  2. 5 uur geleden zei Sprietje:

    Als je kaart er goed in zit, kun je het nummer van je kaart uitlezen, als hij er op zijn kop in zit niet.

    waar lees ik dat dan af? In DCC? Of via de box?

    3 uur geleden zei jeevanhoof:

    Je hebt de softcam toch gestart via het menu van je box?

     

    Met ccam 2.21 zou het probleemloos moeten werken.

     

    Welke FTA zenders ontvang je?

     

    mvg

    Ja heb de blauwe knop gebruikt en herstart gedaan. Ik ontvang alle FTA zenders, ik heb 4 Quad lnb's op hotbird, Astra 19,2, Astra 23,5 en Astra 28,2

  3. Ik ben sinds gisteren terug naar satelliet overgeschakeld na enkele jaren proberen met de kabel, maar ik kan er toch niet aan wennen.

     

    Opnieuw alles geinstalleerd en mijn probleem is dat ik geen beeld krijg na heractivatie smartcard. Ik heb tvvl telefonisch gecontacteerd en alles op mijn card staat ok en ik kan deze dus zonder probleem gebruiken.

    Ik gebruik een ontvanger Edision OS Mega, een linux ontvanger Enigma 2 met Open pli 4 en CCcam 221(ik heb ook al OScam geprobeerd enkel ook met softcam, maar ook geen beeld)

    Ik gebruik de softcam voor mijn smartcard te lezen maar weet niet of deze nu naar boven of naar onder moet met de chip? Maar ik heb reeds beide geprobeerd.

    Ik heb op FTA overal beeld maar niet met mijn tvvl

     

    Ik ben een beetje ten einde raad en zou graag van iemand advies krijgen.

     

    Moet ik toch een CI module gebruiken en welke? Ik heb er hier 2, een CI module voor tvvl en CanalDigitaal, en een Aston Crypt

     

    Naar tvvl moet ik niet bellen want ik gebruik hun ontvanger niet. Ik heb vroeger met mijn dreambox geen problemen gehad.

     

    Kan er mij iemand helpen?

     

    Alvast bedankt, 

     

    Mvgr Hans

    IMG_20171013_090934.jpg

    IMG_20171013_090942.jpg

  4. Ik ben nieuw hier en had bij iemand hulp willen vragen met mijn installatie van mijn witte Sky UK kaart in mijn Dreambox 8000 .

     

    Ik heb een nieuwe witte Sky UK kaart en reeds geactiveerd in originele Sky box , ook is er een abo op de standaard kanalen en een optie HD en Sports .

     

    Ik heb op alle kanalen beeld in de Sky box , als ik de kaart gebruik in mijn dreambox heb ik overal beeld enkel niet op de Premium kanalen Sports . Naar ik vernomen heb is er voor deze kanalen een strengere verificatie en moet je beginnen werken met een boxkey in te geven .

     

    Daar begint mijn probleem , ik heb die Boxkey al gevormd maar ben verder een leek hoe ik dit moet formuleren in mijn dreambox . Ik werk met Dcc om in mijn Cccam config files te geraken . Ik heb ook al gelezen dat er gevraagd word om Newscs te installeren maar is dit nodig ? Anderen beweren dat het simpelweg werkt met Cccam alleen .

     

    Mijn image is Open Pli , denk dat daar geen probleem mee is .

     

    Kan iemand mij uitleggen hoe ik alles instel in mijn dreambox stap voor stap want daarin ben ik nog een beginner .

     

    Bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...