Ga naar inhoud


HOUWEN

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HOUWEN

  1. Inderdaad bij de tribute firmware werkt dit en men kan de info ook in en uitschakelen bij optie 6 in de + menu en dan 7 bij raytechec heb ik dit nog niet gevonden mischien zit hier ook wel een optie voor maar dan moet ik die firmware weer tereug zetten.

    voor de ondertiteling is mischien een aanpassing in de firmware nodig ik hoop dat iemand weet hoe.

     

    Groetjes paul

  2. Hallo

     

    Ik heb de nieuwe rayhtec firmware geinstalleerd maar ik heb nog een paar vragen.

    Is het mogelijk dat er bij het zappen van het een naar het andere kanaal ook de info verschijnt wat er op dat moment op de desbetreffende zender is en niet alleen het kanaalnummer.

    Dan is mij opgevallen dat ik bij TV monde Europa en NGG wild Dutch de ondertiteling niet op nederlands krijg ik weet dat bij NGG wild twee nederlandse ondertitelings zijn een heet Nederlands(t) en de andere Nederlands (d) dit heb ik op mijn andere ontvanger gezien dit is een MVision de eerste Nederlands (t) laat hier ook geen ondertiteling zien de tweede wel dus ik denk dat de firmware alleen de eerste pakt en ik de tweede niet kiezen en bij TV monde kan ik alleen maar kiezen tussen Frans en engelse ondertiteling de nederlandse ondertiteling zit ergens op de 4e plaats

     

    groetjes paul Houwen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...