Ga naar inhoud


platvis

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door platvis

  1. het is wel een beetje laat maar ik heb dezelfde opstelling maar ik wil de skybox met de f line en de dreambox met de c line ,andersom werkt het prima maar als ik het omkeer dan krijg ik geen beeld ,wie weet welke f line je in de skybox moet zetten  om op de dreambox beeld te krijgen.

  2. ik heb ook een skybox f3 en na veel zoeken werkt het apparaat erg goed ik vind het beeld beter dan een dreamboxkloon en je kan alle formaten van films afspelen behalve flv files,cccam instaleren is makkelijker dan op een dreambox alleen het netwerk is niet zo duidelijk als je het ipadres van de box intikt dan kan die het niet vinden ,er is wel een speciaal program waarmee je wel in de box kan komen maar daar ben ik nog niet helemaal uit.ook kanalen importeren of zelf maken is niet makkelijk maar ja voor het geld hoef je het niet te laten ik heb 79 euro betaald maar ik heb ze al voor 69 euro gezien ,kortom een leuk boxje om mee te stoeien als je genoeg tijd heb.

  3. bij mij is het helemaal gek ik had een familiepakket voor sd kaart ,ik kocht een hd ontvanger en daar moest volgens de verkoper een exstra kaart bij voor de hd kanalen,het vremmde is nu dat ik op de orginele kaar t alleen 123 in hd heb en de rest in sd op de exstra kaar theb ik behalve de filmkanalen alles in hd.vreemd he en ik betaal nog steeds 12,95 voor een familiepakket.

  4. dus de bootloader opgraden naar 2.54 is dus niet nodig ,er zit 2.23 in maar ik denk dat ik ermaar even mee wacht eerst met een dreambox aan het stoeien geweest en die werkt nu eindelijk ook met een cdkaartje maar dat duurde heel wat uurtjes en ja ik heb een vrouw die niks snapt als die het maar doet dus ik durf er voorlopig niet meer aan te komen ,als ik dan aan het werk ben zit ze me de hele dag te bellen welk knopje ze in moet drukken.maar goed ik sla dit op ik heb in ieder geval nu een handleiding waar mee ik uit de voeten kan .hardstikke bedankt voor de ondersteuning.

  5. ik heb het al gelezen die bootloader moet er toch in,het vreemde was na al dat gedoe van het proberen te flashen kon ik de box wel opstarten maar hij mijn hd canaaldigitaal kaartje niet meer lezen ,na opnieuw de oude firmware er weer opgezet en toen werkte alles weer.

  6. nou ik heb van alles geprobeerd om die nieuwe bootloader er in te zetten maar dat lukt gewoon niet zoals de beschrijving met in de root van een usbstick dat ziet die gewoon niet ,toen geprobeerd met een nulkabel en dan blijf die gewoon doorstarten,maar wat ik nu van u leest kan ook wel de nieuwe bovenstaande firmware instaleren zonder de bootloader aan te passen.als dat zo is dan ga ik dat gewoon proberen.

  7. ik heb een dreambox 800hd pvr gekocht en ben op eigen houtje gaan zitten stoeien met de box gevolg is dat hij nu alleen opstart en meteen in error gaat ,mijn vraag is is er iemand in de buurt van rond zaandam of amsterdam die dat ding weer aan de praat kan krijgen en er een kanalenlijst voor me in zet die werkt met een cdkaartje,het is allemaal legaal hoef alleen maar dat cd kaartje te lezen en beeld geven.hoef niet voor niks.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...