Ga naar inhoud


pacmancs

Lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pacmancs

  1. smartkidx

     

    Ik ben een Belg met ook zo een aangesmeerde m7 sat801 van canal digital en persoonlijk vind ik het ook een klote bak want beeld blokkeert en het signaal valt constant weg wanneer het een beetje regenachtig is. Met nadruk op een beetje.

     

    Laatste software versie staat erop, dus daaraan kan het niet liggen en enige kanalen waar ik last mee heb zijn de kanalen die door CD uitgezonden worden. Met uitzondering van BVN ( beste van vlaanderen en nederland) en de fta zenders. Deze hun signaal blijft stabiel.

     

    Eerlijk gezegd weet ik het ook niet aan wat het kan liggen want wanneer ik mijn smartcard in mijn philips SD recieven steek, dan heb ik nog steeds beeld, en met die m7 noppes van beeld.

     

     

    vb bij lichte regenval krijg ik deze signaalsterkte en kwaliteitssterkte

    signaalsterkte 76 kwaliteitsterkte 74 en dan na 2 seconden ongeveer signaalsterkte 37 kwaliteitsterkte 16

    en dit op vlaamse en nederlandse zenders (met uitzondering van bvn die constant blijft op signaalsterkte82 kwaliteitsterkte 79, idem duitse FTA zenders)

     

    Als iemand daar enige uitleg of oplossing voor kan geven ipv mijn lnb kop 1 mm te verplaatsen zoals CD voorstelt, ben ik U eeuwig dankbaar.

    Want tijdens een gewone zonnige dag heb ik een signaalsterkte van 98 en kwaliteitsterkte van 95. Dus die oplossing is bullshit. En puntje 4 is niet mijn probleem want het is door hen geleverd dus zou het moeten in orde zijn.

     

     

     

     

     

    HD ontvangers

     

     

    Antwoord

     

    Voer de volgende stappen uit:

     

    1. Controleer eerst de zender BVN (14). Indien deze zender perfect beeld en geluid geeft zijn we zeker dat u op de juiste satelliet uitgericht staat.

    2. Verifiëer de betalende kanalen. Controleer eerst Nederland 1 SD (11 of 103). Wanneer u hierop perfect beeld en geluid heeft, dan weten we direct of de kaart nog actief staat of niet. Wanneer u hierop de melding "Geen rechten voor deze zender." krijgt, zal de kaart een heractivatie nodig hebben.
    .

     

    Wanneer u de melding "Geen signaal" krijgt, wil dit zeggen dat het toestel geen signaal binnenkrijgt van deze zender en zal u de schotel moeten perfectioneren.

    3. Controleer de Vlaamse zenders zoals de zender één SD (1 of 100) en ga te werk zoals hierboven beschreven bij stap 2. Het is namelijk perfect mogelijk dat u perfect beeld heeft op alle zenders behalve op de Vlaamse zenders. Dit is een gevolg van een schoteluitrichting die niet helemaal perfect geregeld is. Onze Vlaamse zenders staan namelijk volledig rechts op de satellietfrequenties. Dit houdt in de meeste gevallen in dat de schotel een paar millimeter naar rechts gedraaid moet worden.

    4. Wanneer u na stap 1 tot 3 nog steeds geen beeld kan ontvangen van TV VLAANDEREN, kijkt u de software en instellingen van uw decoder na aan de hand van de handleiding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...