Ga naar inhoud


qwerty77

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door qwerty77

  1. Hallo allemaal,

     

    Wat betreft schotel/satelliet ben ik nog te onervaren om mijn situatie te begrijpen en om in te zien wat er nu allemaal mogelijk is. Mijn eerste setup die ik als compleet pakket had gekocht en mijn voormalige box heb ik zelf vervangen door een originele VU+ Solo SE V2. Op dit moment heb ik een Triax 78 met een multiblock met daarop 4 LNB's en een diseqc. De LNB's zijn nu gericht op 7.0E, 13E, 19.2E en 23,5E.

     

    Nu heb ik 7.0E niet meer nodig en wil ik de betreffende LNB op een ander graden richten, namelijk 42E. Liefst wil ik dus 7.0E vervangen door 42E om daar de Turkse FTA kanalen te ontvangen, maar weet niet of het mogelijk is.. Of is de afstand tussen 13E en 42E veelste groot, waardoor ik de overweging moet doen om 13E dan te laten vervallen bijv.? Is dan 19,2E - 23,5E - ???E - 42E mogelijk? Hebben jullie suggesties of ideeën tot hoeveel graden ik kan gaan, welke ik dan zou moeten laten vervallen om 42E te ontvangen, of een ander mogelijke oplossing?

     

    Ik weet dat ik dit met een extra schotel kan oplossen, maar wil graag weten of dit ook zonder kan, en zo ja, hoe? 

     

    Alvast bedankt voor het meedenken. 

  2. @Mimisiku

    Mijn vraag gaat over dat de CCcam op de OpenATV die niet actief blijft. Ik herstart hem namelijk en lijkt het goed te zijn maar als ik uit het menu ga en weer terug zie ik dat die niet gestart is. Moet ik dan dus een andere versie CCcam gebruiken met OpenATV 5.1? Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben?

     

    @stevie-v

    Zelf vond ik VTI ook heel fijn en snel werken. Ik zou graag de CCcam op de OpenATV werken kunnen krijgen om te kunnen oordelen welke nu het fijnst werkt..

  3. Beste mensen,

     

    Sindskort heb ik een Solo SE V2 aangeschaft omdat ik daarvoor gebruik maakte van een non-orginele DM box waar ik resources tekort kwam voor o.a. IPTV. Ik probeer nu verschillende images uit om te kijken welke het fijnst en snelst werkt op de Solo SE. Voor mij is het belangrijk dat ik o.a. de volgende voor elkaar krijg:

    1. Soepel openen en afspelen streams in bouqet(ten);

    2. Regeltje toevoegen in CCcam.cfg;

    3. TURKvod (plugin voor IPTV en films, series e.d.) fatsoenlijk kunnen gebruiken.

     

    Ik maak gebruik van 4 LNB's: 7E, 13E, 19E en 23E.

    Op 7E ontvang ik geen turkse kanalen meer via satteliet, vandaar dat ik via IPTV moet kijken (via stream in bouqet of TURKvod)

     

    Wat ik tot nu toe heb geprobeerd en de ervaringen:

    - OpenPLI 4.0 20160117 BETA: speelt streams in bouqet niet goed af (hapert of loopt vast), TURKvod werkt wel OK

    - VTI 20151024 - v9.x.x : speelt streams in bouqet goed af, TURKVOD loopt vast

    - OpenATV 5.1 20160118 : speelt streams in bouqet goed af, TURKvod werkt goed, CCcam via Plugin filter URL ingevoerd en CCcam 2.3.0 geïnstalleerd, herstarten CAM werkt niet goed, ook zie ik geen .cfg file in var/etc. Ik heb alleen CCcam 2.3.0 als softcam geïnstalleerd en geen andere...

     

    Iemand ervaringen mee? Welke image raden jullie aan en welke CCcam zou ik bij OpenATV moeten gebruiken?

     

    Alvast bedankt.

  4. Hallo,

     

    Eerst kon ik via mijn Dreambox gewoon http:// stream URLs openen en bekijken op de Dreambox, maar nadat ik TSpanel en TSmedia had geinstalleerd en verwijderd is dit niet meer mogelijk. Stream URLs nog nagekeken met DreamboxEdit en staan gewoon goed. 

     

    Heeft TSpanel en/of TSmedia iets teveel verwijderd bij de deinstallatie? Welke plugin o.i.d. heb ik nodig om dit weer mogelijk te maken? 

     

    Stream URLs kloppen ook nog gewoon, want met VLC via laptop doet deze het wel zoals gewenst..

     

    Iemand suggesties?

     

    Alvast bedankt.

  5. Ik heb op mijn DM800 SE (met Openpli 4.0 en E2) de plugin "Media player". Nu heb ik een slideshow in .mp4 formaat die zowel op laptop als via PS3 in goede kwaliteit afspeelt, maar zodra ik de .mp4 op een stick zet en afspeel via Media player van DB speelt deze in een veel lagere resolutie af. 

    Heb nog gekeken of er instellingen waren van de media player maar kon deze niet vinden. 

     

    Iemand een idee of tip?

    Alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...