Ga naar inhoud


Hassanova

Lid
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hassanova

  1. Een Triax 110 is maar een schotel van 100cm. Dit is een schotel van 120cm. Als de schotel in orde is, geeft deze natuurlijk meer versterking.

     

    Niet slecht en goedkoop is deze flens-lnb van Inverto: http://www.inverto.tv/products/product.php?section=1&id=256&cat=8

     

    Duurder maar wel heel bekend is de Invacom SNF-031, zie:

    http://www.gionlineshop.co.uk/product_result.php?gID=55&type=2&group=C120%20LNBs&sm=1

     

    En deze feedhorn heb je voor beide lnb's nodig, zie: http://www.gionlineshop.co.uk/product_result.php?gID=32&type=2&group=Feed%20Horn&sm=1

     

    bedankt voor je bericht. op jouw berichten kunnen wij hier altijd op rekenen. helemaal top!

     

  2. Nilesat 201 wordt lastig volgens mij, ik krijg tenminste geen signaal op m'n 120 cm schotel met black Ultra LNB.

    Onlangs zijn ook veel zenders van Nilesat 102 overgezet op de Nilesat 201 waardoor deze niet meer te ontvangen zijn in de Benelux.

    Mocht iemand in Nederland wel ontvangst hebben van de zenders op Nilesat 201, dan ben ik benieuwd met welke schotel.

    ja dat klopt. gelukkig is er genoeg op Eutelsat 7 West A. dus de nilesat 201 is niet echt een must.

  3. Ja, met deze schotel kun je de Ku-kand ontvangen en natuurlijk helemaal de C-band hoewel 120cm dan niet erg groot is.

    Of je met deze 120cm-schotel de Nilesat kunt ontvangen weet ik niet. Dat moet je aan de Nilesat experts vragen. Ik denk dat het niet overhoudt.

    Voor de Ku-band moet je hierop een flens-lnb zetten met primefocus feedhorn, bijv. de Invacom maar andere merken zijn er ook.

    Hoeveel aansluitingen wil je hebben?

     

    Bedankt voor je informatie. met de triax 110 ontvang ik al nilesat. ik dacht dat je dan met deze nog beter ontvangt. Weet iemand dat toevallig.

     ik heb maar 1 aansluiting nodig.

  4. Dit lijkt me een prime focus schotel. Dergelijke schotels zijn een apart verhaal om sats mee te ontvangen. Er zijn ook speciale lnb's voor nodig.

    Google er maar eens op.

    ja dat heb ik dus ook een beetje over gelezen. ook betreft c band en ku band. ik weet niet of je met deze dus ermee kunt ontvangen. ik hoop dat iemand anders het kan bevestigen.

  5. Hallo beste mensen,

     

    Ik heb een dreambox 800se . ik heb in mijn kanalenlijst een iptv stream zender. Op mijn pc doet de stream het maar wanneer ik op de dreambox ben en ik open mijn kanalenlijst en vervolgens de iptv stream zender wil bekijken dan reageert hij niet. Hoe kan dat?

     

    Moet ik soms een plugin downloaden om het te laten werken?

     

     

     

     

  6. kun je mij vertellen hoe jouw schotel is afgesteld. ik bedoel dan de latitude en longitude coördinaten tussen de schotel en motor als je weet wat ik bedoel.

     

    misschien kun je een foto maken en hier plaatsen ajb?

    Ik heb geen motor. wel gehad. dezelfde als jij. wat ik deed is gewoon de lat en de long op nul zetten. vervolgens ging ik naar hotbird. wat je dan ziet is dat hij precies op 13 graden staat. wat je dan doet is de muurbeugel waar hij op vast zit draaien totdat je hotbird daadwerkelijk pakt. Het kan zijn dat je de graden van je schotel moet aanpassen. 29graden evolution. (waarbij de schotel naar boven naar beneden kunt schuiven) niet iedereen heeft de mogelijkheid om er mee te spelen betreft muurbeugel, anders de beugel van de moteck mee spelen naar links of naar rechts.  en zo had ik dan alle satellieten goed te pakken. inclusief nilesat. 

  7. Met een Rebox RE8500 heb ik max 75% en dit met een 140cm schotel, met een Triax 110 (met DiSEqC motor) max 60%, Bij gewone regen blijft het signaal op de 140cm OK maar bij echt slecht weer valt ook hier het signaal weg.

    Ik heb wel op alle beIN zenders beeld met mijn JSC card. Spijtig is wel dat de uitzendingen op Hotbird nu verleden tijd zijn.

    Oke. dat is wel netjes. 75% . Helaas is het voor mij niet mogelijk om een 140cm schotel te plaatsen. Ik wil gaan voor de laminas 120cm. Maar ik weet niet of ik daar ook meer ontvangst mee heb dan met de triax 110cm. Ik hoop dat iemand dat kan bevestigen. Mocht dat wel het geval zijn, dan ga ik voor de laminas 120cm.

  8. Ik ben van op de hoogte dat we laatst een nieuw satelliet in de lucht is geschoten. Suhail 1-  25,5 east. die is van Qatar.

    http://www.eshailsat.qa/


     

    Sinds vandaag bestaat al jazeera sports niet meer. ze zijn overgeschakeld naar beIN Sports.

    Ze hebben 15 hd kanalen. Geweldig allemaal. maar ik wil weten of wij die in Nederland ook kunnen ontvangen? Zou iemand dat kunnen testen. en hoeveel procent ontvangst je hebt. Ik kan momenteel niks doen, vandaar dat ik het beleefd aan een ander vraag.

     

    Ik heb hier wat frequenties . deze staan op de website van beIN sports.net

    betreft satelliet: 25.5 east

     BeIN Sports HD 1 , 2 ,3 ,41

    1547 V 27500 2/3

    BeIN Sports HD 5 , 6 ,7 ,8
    11585 V 27500 2/3

    BeIN Sports HD 9 ,10, 15
    11623 V 27500 2/3

    BeIN Sports HD 11 , 12 , 13, 14
    11642 V 27500 2/3

     

    die staan nog niet hier op :

    http://nl.kingofsat.net/sat-e25b.php

     

    Maar de frequenties zijn wel toegevoegd zag ik staan bij nieuws.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...